Dördüncü Yıldıza Doğru

şu an aklınca "kek kalıbına girmişler zaaa" diye eğlenen fenerli mallar sene sonu şampiyonluk geldiğinde "nerden biliyorlardı, kimden garanti aldılar" diye zırlayacaklar..

işte bunlar "G-üven, Ö-zveri, T-ecrübe" isteyen şeyler, siz anlamazsınız..

Bu sezon abartılı bir biçimde 4. yıldız vurgusu var sanki geçen sezon şampiyon olsak yıldız vermeyeceklerdi. Kaostan dolayı kimsenin gözü yıldızı görmedi tabi. Törene gelince abartılı ve zamansız buldum. Ligler başlamadan bir hazırlık maçından önce yapılabilirdi yıldızın içine girmeden sadece konuşmalarla taraftarın önünde vs. Tabi şu da var o dönemde transfer krizinde olduğumuz için herkes hesap sorardı transferler nerede ne 4. yıldızı diye. Madem 4. yıldızı istiyoruz neden böyle plansız rastgele hareket ediyoruz denirdi.

neden yapıldığı aslında buradaki yorumlardan açıkca belli...
hala soruyor mal arkadaşım neden böyle bişi yapmışlar ki hebele hübele diye... neymiş fenerliler dalga geçermiş...

kurtuluş savaşını bile halkın %70ine karşı yaptığımızı düşününce aslında hiç şaşırtıcı değil...

Verilen mesaj acik. 4 yildiz icin, Baskan, yönetim, futbolcular ve taraftar birlik olmaliyiz.

Cok hos bir fikir. Neden bu kadar tepki gösterildiğini anlamadim.

Hem kenetlenme mesajı verilmiş hem de son yaşanan gelişmelerden sonra bir göz dağı verilmiş oldu. İyi fikir

Ne mal taraftarımız var ya.

Ne güzel bir şey yapmışlar işte.

Zaman kenetlenme zamanı!!!

I am the one who knocks!

Yemişim yıldızını, zaten ya biz ya fener şampiyon oluyor arada da beşiktaş, kimin umrunda dördüncü yıldız, avrupada birşeyler yapın avrupada

Bütün medya haber yapmış: fener GALATASARAY ile dalga geçti diye.
Fenerli malların yöneticisinden,taraftarına, futbolcusuna O kadar rezil oldukları konu var ama medya bizimkileri hemen manşete taşıyor.

Rezalet bir fikir boş stadda şiir okuyan öğrenciler gibi dizildiler

Yönetim bu 4. yıldız işini bu sene ne kadar ciddiye aldığını göstermiş oluyor böylece, artık hiç kimse 4. yıldızı sallamıyoruz falan diyemez, özellikle de futbolcular..

Şurası bir gerçek ki pisliğin için de GS olarak Elmas gibi parlıyoruz.
Gerek Başkanımızın gerekse kulübümüzün hem ülke hemde Spor olayları ile ilgili objektif tutumları ve gerçekleri çekinmeden korkmadan söylemeleri birilerinin gözüne batıyor.

Çünkü bu onların pislik oldugunu ortaya çıkarıyor...

Bu yüzden diyorum Ünal Aysal ı indirtecekler.
Ne yapacaklar ne edicekler indirtecekler.

Bu sene bize 4. yıldızı yedirmeyecekler.
Peşinede GS ın içerisindeki satılık muhalifleri harekete geçirtip Ünal Aysalı indirtecek ve GS ı yine Adnan polat lı dönemlere götürecekler...

Bu adaletsiz federasyonu, fb yalakası tüpçüyü,aziz yıldırım şikecisini g*t etmemiz gereken sezon olacak.bu yıldızı takarak federasyonu bitirmeliyiz.GSnin şampiyonluğu bu serefsizlerin sesini soluğunu keser ve defolup giderler inşAllah.

Ulan Ünal Başkan şunu akşam saatlerinde Melo'nun cezası belli olduktan sonra yapacaktı.Taraftara giriş bedava olacaktı.55.000 kişi önünde Melo'yu da oynatıyorum,sınırı da takmıyorum.Hadi eksi puan ve küme düşme verin diye resti çekecekti.Şike yapan ceza almıyorsa bize de ceza veremezsiniz diye atarı yapacaktı.Ne efsane olurdu be?Bıktım bu şikeci pisliklerden.

hala fener takar diyolar ya birleşmemiz lazımken,4.yıldız bizim olacak demeliyken sizin de canınız cehennneme.

hala fener takar diyolar ya birleşmemiz lazımken,4.yıldız bizim olacak demeliyken sizin de canınız cehennneme.

biz masabaşı oyunlarından bahsediyoruz
heralde bizde istiyoruz biz kazanalım şampiyonluğu

daha ilk haftadan kaç tane ceza yedik sen inanıyosan bişey demiyorum

ayrıca sözlerinede dikkat et

Geri
Üst Alt