# Dória

Alacaksak bu adamı almalıyız.

İstediğimiz iki italyan da artık belli bir seviyeye gelmiş düşüş başlamış kulupleri son vurgunun peşinde 27 yaşındaki astoriye 10 milyon euro bayılmak ahmaklıktır ölü yatırımdır ve o paranın geri dönüşü yoktur.

Ama bu adama vereceğin her kuruş sana dönecektir bu adamın sonu Barcelonadır dorianın ara durağı biz olmalıyız.

fm de mükemmel gerçekte bilmem dikkatimi çekti fm yıldızları ile ilgileniyoruz scout ekibi fm cimi çıktı ne :D

Milan kapacak bunu dunya kupasindan sonra, Seedorf birakmaz.

Seedorf'un eski takım arkadaşı :D Oradayken de Milan'a alınması yönünde bir öneri sunmuştu.Şimdi hoca oldu malum.Kesinlikle Milan'a transfer olacaktır.

[attachment=7215:doria.jpg]

Ekli dosyalar

• doria.webp
    doria.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 158
Paraya bakar bu iş.Seedorf değil babası aracı olsa yine parayı veren kapar

Bu oyuncunun adını önceden çok duydum gibi geliyo ama hiç izlemedim garip.

lothar-matthaus.jpg

Buradan tanıdık geliyor olmasın :)

gelirde bizim yönetim 19 luk adama 10 milyon euro yatirim birkere yapar.

bu sefer o parayi alip biraz daha tecrübelisine katacaklar gibi.

ya astori yada ranocchia gibi, daha hala dany gitmis degil, elde tutuyorlar cünkü

o transfer bile süpheli.

ama bi stoper sart chedjou amaliyat olacakmis, gerci öylede ise yaradigi yok.

Doria, telles yada ontivero gibi soru işareti değil, çok üst düzey bir futbolcu olacağı kesin. bize yedirirlerse bundan sonra ronaldoyu bile alacağımızı düşünebilirim :)

çıkar vur masaya başkan!!!!!! 10 yıl stoper sağlam dersinya hani o tarzdan bir adam ama alsak bile 10 sene elde tutamayız alırlar 2 seneye :D performanstan kazanacağını bırak maddi olarakta ciddi katkı sağlar satınca

Geri
Üst Alt