# Dória

niye genc olunca reis olunmuyormu :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2fQPrZL6ma4[/media]

Şöyle bakınca göze çarpan en baş özellikleri pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti. Fazlasıyla iş görür çünkü havadan gelen toplarda, yandan ortalarda vesaire çok gol yiyoruz.

Videolarda hep guzel gozukur zaten. Adami canli canli bi 10-15 mac izlemek lazim(di). Sonucta boyle buna benzer bir video Dany icin de hazirlanabilir. Dany de cok hizli, hava toplarinda iyi sicrayan bir stoper. Ama gel gor ki, benim omru hayatim boyunca gordugum bize en cok gol yediren stoperlerin basinda geliyordur, de Boer ile beraber. Kisacasi, adami bir video ile anlayamayiz, brezilya ligi izleyenler varsa ve botafogo'nun maclarini takip ediyorum, bu adami biliyorum diyenler varsa onlar yorum yapsinlar lutfen. Ben boyle videolara guvenmiyorum.

saholin soccer terk

o nasıl bi vucut nasıl bi hareket la

shaolinsoccer2-568x382.jpg

Doria, telles yada ontivero gibi soru işareti değil, çok üst düzey bir futbolcu olacağı kesin. bize yedirirlerse bundan sonra ronaldoyu bile alacağımızı düşünebilirim :)

dediğiniz kadar iyi biriyse çıkar 12 m €uro vur masaya al

chedj yaşı büyük olmasına ve parformansı leş olmasına ramen 6,5 m €uro ediyorsa

bu adamın yaşı ve performansı chedj'in 2 katı eder

matematik hesabı olan herkes bunu bilir :cool:

images

Mevki: Stoper

Uyruk: Brezilya

Doğum Tarihi: 08/11/1994

Devre arası transfer döneminde de ilgilendiğimiz söylenen Brezilya'lı stoper. Umarım ilgilendiğimiz yönünde çıkan haberler doğrudur.

Kendisi şu an Milan, Juventus gibi kulüplerin radarında. Büyük ihtimal yaşına göre yüksek bir bonservis bedeli 8-9 Milyon Euro kulüp+ 3-4 Milyon Euro menejer payı gibi bir transfer maliyeti var ve devre arası vazgeçildi.

Sezon sonu ise mutlaka alınmalı dediğim stoperlerden biri.

Vidic'in son halini de gördükten sonra bu adam 19 yaşında bile daha iyi oynar konusunda ikna oldum.

Umuyorum ki ilgimiz geçici değil kalıcıdır. Bu delikanlı ve Semih ile bizi en az 8-9 sene daha değişmeden götürecek bir ikili yakalayabiliriz.

koray var,onu hazırlayak.doria hayal.

Alamayız zaten geçelim

Alabiliriz çünkü Nisan itibari ile sözleşmesinin son senesine girecek. Uzatmak isteyeceğini sanmıyorum Seedorf nedeni ile Milan'a daha yakın olacağı bir gerçek ama iyi para teklif edersek CL kozu ile birlikte ikna edilebilir.

@Akif Karabulut

Sınır 5 bile olsa alınması gereken adamlardan biri ama ben 6+2 gibi bir formüle dönüleceğine inanıyorum. Oldu da 5 oldu ben yine Muslera, bu çocuk, Alex, Melo, ve Sneijder'i 11'e yazarım.

Ligde balta- semih- koray- Gokhan 4lusu işimizi rahat görür.. Ama asil sikintimiz hücumda doğru düzgün kanat yok elimizde. Tabi sl çok önemli ama yabancı hakkimizi kesinlikle forvet veya kanat için kullanmaliyz. Muslera telles sneijer melo seneye banko.. Brumayi eklersek zaten 5 eder bu adama 10 milyon baydik..drogba- ched - eboue vs diğerleri sutlanmali bir forvet veya kanat daha alinmali bence. Tabi temennimiz en azindan 6+2nin gelmesi

Seedorf bunun alinmasi icin yonetime basvurmus diyorlar.

bu adami alabilsek 5-10 sene bidaha stoper aramayiz

en az telles kadar oynar

Maci var bugun Botafogo'nun Copa Libertadores'te. Oynayacak mi bilmiyorum.

Geri
Üst Alt