# Dória

Melonun stoper versiyonu gibi bişey sanırım.

Bize gelmesine pek ihtimal vermiyorum, kiralık falan diyeceğimde yine olmaz gibi.Daha tecrübeli bir isim getiririz stopere.

Artik böyle oyuncular almaliyiz. Yeni yönetim hosuma gidiyor cidden. Önceden neydi o Frank de Boer'lar falan felan. Brakin genc alalim, patlarsa patlar elimizde önemli degil. Risk alamayan bisey hedefleyemez. Bakin Dortmunda. Adamlar aliyor iki üc kurusa oyuncu, misal Kagawa. Bomba gibi oturuyor, hem faydalaniyolar hem iyi paraya satiyolar.

Devam Brumalara, devam Telleslere, devam Hajroviclere. Bravo Baskan bravo Mancini!

Bizim taraftarlar, millet ne anlar.

Mümkün degil. Uydurma haber yapıp duruyorlar.

Keske ama imkansiz.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Milan 3 Avrupa Birliği statülü oyuncu alabildiği için yaza kadar bekleyecekmiş..Biz daha eldeki Hajrovic-Telles'e lisans çıkaramadık Doria'yı alıyoruz...:D Sanki yabancı sınır yok Türkiyede harbi trajikomik bir olay..

İM-KAN-SIZ! Konu kilit. Keşke olsa, çok isterim ama durum bu.

mirza renktaşın bahsettiği 2 isimden biri bu

diğeri de dede sanırım

Çeptalk

Biz Shaqiri gibi adamlari almadik para yüzünden. Defansa 15-20 Milyona eleman mi alacagiz? Güldürmeyin ya.

Çok iyi bir oyuncu sanırım. Yorumlardan öyle anladım, ismi de bir yerden tanıdık geliyor ama hiç bilmiyorum.

Yahu bu ne mantık anlamadım ligin en az gol yiyen takımı kim?

Ama bunun yanında ilk 5 içerisinde en az gol atan takımı kim?

İkisi de biz olduğumuza göre defansa yönelik mi transfer yapmamız lazım? Orta saha ve forvete yönelik mi?

Seedorf Botofago'da oynarken bile bu arkadaşı Milan'a önermiş,transfer etmeye çalışmıştı.Şimdi Milan'ın başına geçti,başka takıma kaptırmaz.En geç sezon sonu 15-20 Milyon civarı bir bonservisle kaparlar.

Geri
Üst Alt