GSC Haber Dortmund Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

İtalyan akıllanmışsın, Burak yerine Umutun olmasi cok mantikli,ve umutun ilerde yapacagi pres ve tutacagi toplar kilit seyler mac icin bence. İlerleyen dakikalarda oyuna alabilecegimiz bruma ve olcan gibi ofansif gücü yüksek oyuncular da var. Umutluyum bu mactan.
Umut mu ileride top tutuyor?

Muslera
Tarık Chedjou Semih Balta
Melo
Hamit Dzemaili Selçuk Sneijder
Umut

böyledir muhtemelen. Dzemaili kanata koymamıştır. Keşke Bruma olsaydı. Ulan prandelli, ama Burak'ı kesmesini takdir ettim.

Yedeğe bi tane stoper koyaydın bari andaval herif.

Tarık hadi biraz da Umut diyelim bir tane sprint atacak, bribbling yapacak, rakipten hızlı olma ihtimali olan adam yok.

5 ön libero ile oynarız demistim yanlıs tahmin oldu.4 ön libero ile cıkmıs.

Olcan ve Bruma'nın olmaması anlamsız. Burak kararı kalıcı olur umarım.

Buraki oynatmayarak bir dogru yapiyor ama geri kalan tercihler yine felaket. Kanat yok. Dortmund ezer bizi yine kanatlardan, gecmis olsun agalar.

burak oynasaydi 4-0 simdi 3-0 diyorum.

Bu kadro kaç gol yer bilemem ama gol falan atamaz. Belki 1-2 gol az yer o kadar. Tahminim 3-0 biter

Bu kadroda eleştirilebilecek noktalar;

Hiç sol bekte görev almamış Balta bir anda sol bekte 11'de. Ama Telles'in rezil top oynadığını düşününce çok ta kötü bir tercih değil
Orta alanda 4 tane dana var gene. Kimse buna kanatlı sistem demesin, değil. Hamit Selçuk Dzemaili Melo, 4 tane orta saha. Hepside ağır oyuncular ve formsuzlar. Bunlardan 2 tanesi oynatılıp , Bruma-Emre Çolak kullanılmalıydı. Ya da en azından Dzemaili/Hamit yerine Bruma..

Veysel'i koyar diye tırsıyordum en azından o yok.

Berbatın kötüsü evet, berbatın berbatı değil bu kadro.

bu kadro ile 60-70 fk 1-0 veya 0-0 tuta bilirsek son 30-20 dk da bruma ve olcani oyuna koyup puan veya puanlar koparta biliriz.
Plan bu belkide

Rezalet kadro. 5 yabancı oynatıyor birde.
Tarık, Hakan, Hamit, Selçuk komedi

Cemali degil de Olcan yahut Bruma olsaydi eyvallah diyecektim

Geri
Üst Alt