GSC Haber Dortmund Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hakan sol bek olmayabilir, bu kadro 3-5-2 gibi de cikabilir, ha cikmamali o ayri. Hamit ve tarik kanat, semih chedjou hakan stoper, cemal selcuk melo orta saha, wesley ve umut ileri ikili. Böyle cikma ihtimali de az degil bence.

Dze-Hamit yerine Bruma-Olcan olsaydı keşke .zaten savunma yapamıyoruz bari hücum yapardık.hakan'ı oynatması daha iyi bence telles'ten daha iyi savunması.dzemaili'yi önüne koyması da ona yardımcı olmasından dolayıdır muhtemelen.

Topu ileriye kım tasıcak gercekten korkutucu.Takımda hiç kateden calım atan duvar pası yapan adam yok.Cok iyi defans yapsak bile ileri gidemedıkten sonra kontradan ne işe yarar.

Burak-Umut değişikliğine lig açısından sevindim. Ligde de umutu oynatırsa en azından 5 ay sonra ilk doğru hareketini yapmış olur.

Olcan da Bruma da hic calismiyorlar galiba, baska turlu sans bulamamalari acjklanamaz.

11'i begendim ama dizilis kaygim var, umarim surpriz yapmamistir.

Tapatalk

prandelli konusu uplanmadigina göre ilk 11 iyi gibi (daha bakmadim hemen bakiyorum :D:D:D:)

Arkadaş ben artık bu kadro eleştirisinde art niyet ararım...Adam öyle çıkarıyor olmuyor ,ortasahayı kalabalık tutarak maça çıkıyor yine rezalet filan diyen var...bence bu maç için makul ve olağan bir kadrodur bu..Hele hele burak denilen futbol fakirinin kesilmesi müthiş bir hamledir.hala çok bilmiş gibi gelip rezalet diyorlar ya

oha prandelli'ye bak. baya baya sürpriz yapmis lan :D

dzemaili yerine telles/bruma/colak olsaydi cok daha iyi olurdu ama buna da sükür diyelim :D

Ben diyorum bu forumda kafayı yemiş manyaklar var , şu kadroyu eleştiren net aptaldır alınmaca gücenmece yok...

Bravo Prandelli'nin bugüne kadar çıkardığı en doğru kadro...Sağda savunması zayıf Tarık'ın önünde Hamit mükemmel tercih , keza sol kanatta Hakan-Dzemaili ikilisinin olması da çok doğru...

Yapılacak belli...Beklerin orta sahayı geçmesi yasak...Melo savunmada çok dikkatli.Hamit ve Dzemaili bekleri bir kere yalnız bırakmayacak , Umut ile ileride pres gücü önemli ve Sneijder'in yeteneklerine güveneceğiz...

Bu maç yenilirsek yapacak bir şey yok gücümüz yetmez bu kadar basit...Yenilirsek üzülmem...

bruma'yi nie koymuyon ya

Ben diyorum bu forumda kafayı yemiş manyaklar var , şu kadroyu eleştiren net aptaldır alınmaca gücenmece yok...

Bravo Prandelli'nin bugüne kadar çıkardığı en doğru kadro...Sağda savunması zayıf Tarık'ın önünde Hamit mükemmel tercih , keza sol kanatta Hakan-Dzemaili ikilisinin olması da çok doğru...

Yapılacak belli...Beklerin orta sahayı geçmesi yasak...Melo savunmada çok dikkatli.Hamit ve Dzemaili bekleri bir kere yalnız bırakmayacak , Umut ile ileride pres gücü önemli ve Sneijder'in yeteneklerine güveneceğiz...

Bu maç yenilirsek yapacak bir şey yok gücümüz yetmez bu kadar basit...Yenilirsek üzülmem...

işte kardeşim bende bundan bahsediyorum ..yenilebiliriz dortmundla oynuyorsun bu gayet doğal..ama kalkıp bu kadroyu eleştirmek nedir Allahşkına ya..atıp tutmak ne kadar kolay ..ama parandelli gitsinde ne olursa olsun dimi..çünkü gelir bizi ersun filan kesin kurtarır sezon ortasında.

Bu kadroyu beğenen net futbol cahilidir. Prandelli'nin evreninde iyi kadro olabilir en fazla. Ona göre konuşuluyorsa bilemem.

Top nasıl ileri gidecek çözemedim. Tek puan şansımız 0-0 sanki.

1-0 geriye düşersek aman aman diyorum, orta alandan birini çıkarıp Burak'ı almasın . 4-3-1-2 gibi. çok tehlikeli, gene farka gider. Eğer geriye düşersek, yapması gereken belli. Bruma in Selçuk/Dzemaili out. 4-4-1-1.

en azindan kloppun kafasini karistirmaya basarmisiz kadroyla :D

Muslera
Tarık Chedjou Semih Balta
Melo
Hamit Dzemaili Selçuk Sneijder
Umut

böyledir muhtemelen. Dzemaili kanata koymamıştır. Keşke Bruma olsaydı. Ulan prandelli, ama Burak'ı kesmesini takdir ettim.

meloyu dzemaili ile selçukun arasına koy. 4-5-1 ya da 4-4-1-1 oynarız gibime geliyor.

Allahım şu Hasan Şaş ın konuşmalara bak ya..Adamın niyeti tamamen prandelliye vurmak ...

Geri
Üst Alt