Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın normalde forumca suni teneffüs yapmalıydıkAlper admin bana ait olmayan 2012 yapımı tarihi değere sahip bir konuyu zımbaladı.
O an oradaydım gözü dönmüştü durdurmaya calistim ama beni dövdü
Konu bu:
Halı Sahada Nefesim Tıkanıyor
Alper admin siddet mi seviyor yani. Hiç öyle durmuyorAlper admin bana ait olmayan 2012 yapımı tarihi değere sahip bir konuyu zımbaladı.
O an oradaydım gözü dönmüştü durdurmaya calistim ama beni dövdü
Konu bu:
Halı Sahada Nefesim Tıkanıyor

Kız kaçırma iptal diye story atmıştık@Naci Liboş @Doruk Ata TANRIVERDİ
Doruk ve Naci’nin Efsane Kız Kaçırma(!) Girişimi
Olay yıllar önce, mahallede “gençlik aşkı dramaları” tüm hızıyla yaşanırken patlak verdi. Doruk bir gün geldi, koltuğa oturdu, gözler buğulu:
— “Kanka... ben galiba komşu kızına fena düştüm.”
Biz ciddiye almadık tabii. Doruk’un önceki aşk hikayeleri genelde “bir bakışta biter, diğer bakışta unutulur” modundaydı. Ama bu sefer farklıydı... çünkü yanında Naci vardı.
Naci dediğimiz adam, her türlü işin planlayıcısı. Zeka seviyesinden de öte özgüveniyle işler yapar. Doruk heyecanla anlattı:
— “Kanka kız babasından korkuyor, bizimle görüşemiyor… O yüzden Naci’yle plan yaptık… Kaçıracağız.”
BAKIN ŞAKA YAPMIYORLAR! Gerçekten kız kaçıracaklar, ama o bildiğimiz “köyden dağdan kaçırma” değil...
Plan şu: Akşam saat 9, Komşu Kız bakkala gönderilecek. Naci scooter’la sokağın başında bekleyecek, Doruk da köşede “duygusal bakış” atarak kızın kalbini yumuşatacak. Sonra kız hop scootera binip uzaklaşacaklar. Aile anlamasın diye de kızın yerine marketten bir koli yumurta bırakılacakmış. Plan bu. Koli yumurta... Yemin ediyorum biz sadece dinledik ve sustuk.
Akşam oldu. Biz gizli gizli gittik izlemeye. Sokağın başında Doruk güneş gözlüğüyle, elinde çiçek ama çiçekler solmuş. Naci, scooter’ın selesine kolonya koymuş “romantik olur” diye. Komşu Kız bakkala çıktı, elinde alışveriş listesi var, ciddi ciddi gidiyor.
Doruk yaklaştı, fısıltıyla bir şeyler dedi. Biz uzak olduğumuzdan sadece şunu duyduk:
— “Kaçalım mı?”
Komşu Kız bir durdu… sonra kahkahayı patlattı ve yürüyüp bakkala gitti. Doruk arkasından baktı, kalbi kırık ama gururlu. Naci hemen gaza bastı, Doruk’u arkaya aldı ve gittiler... ama o gazla dönerken yoğurtçuya çarptılar. Yoğurtlar yerlere döküldü. Plan çöktü.
Komşu Kız hala bizim mahallede. Hatta arada Doruk’la selamlaşıyor ama “kaçırılma girişimi”nden sonra uzun süre markete yalnız gönderilmedi.
Doruk ve Naci ise hâlâ olayın romantikliğine inanmaya devam ediyor.
— “Kanka ya çok cesurduk ama toplum hazır değildi...”![]()

ben taylanda gidiyorum daha çok. Oranin trvestleri daha iyiy

Kimliği ifşa olmuştur. Doruk meğerse Yamal imiş.
Durduk yere hayrola üstatArslan gibi bir üye