Dostluk Maçı | Yıldızlar Karması 8-6 Young Boys | Maç Sonucu | TV2

Hakan Şükür'ün son dönemi (özellikle son 2 sezon) saç baş yoldurmuştu, unutmayalım.

Hakan Şükür zamanında Avrupa'nın en iyi santraforlarından biriydi, ister kabul edin ister etmeyin. Hız,hava topları, top tekniği, oyun görüşü, pozisyon bilgisi vs.. hepsi ortalama üstü iyiydi. Bir santrafordan fazlasıydı yani Hakan Şükür. Siyasi görüşlerini ben de hiç benimsemiyorum ama Hakan Şükür'ün müthiş bir santrafor olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Şu anki hali bile bizim Burak ve Umut'tan iyidir. :)

kısacası hakan şükür sadece ballı bir tobçuydu öyle çok iyi felan değildi (97-98-99 seneleri hariç)

Bu genelde bizim Türk Futbolcularında olan birşey. Doyuma ulaştıktan sonra vitesi düşürürler...

Bu herkes için geçerli. Ha evet belki Hakan Şükür şu haliyle bile oynar Galatasaray'da.

Saç baş yoldurdu demem onu eleştirmekten ziyade genel Türk futbolcusu karakterini anlatmak içindi.

Ama Burak kendi içinde bir savaş yaşıyor. Kendiyle ilgili bir sorunu var.

murhan hakan şükür futbolu bıraktığında doğmamıştın bi çıkarmısın aradan abiler bişey konuşuyor

Hakan Şükür zamanında Avrupa'nın en iyi santraforlarından biriydi, ister kabul edin ister etmeyin. Hız,hava topları, top tekniği, oyun görüşü, pozisyon bilgisi vs.. hepsi ortalama üstü iyiydi. Bir santrafordan fazlasıydı yani Hakan Şükür. Siyasi görüşlerini ben de hiç benimsemiyorum ama Hakan Şükür'ün müthiş bir santrafor olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Şu anki hali bile bizim Burak ve Umut'tan iyidir. :)

Bence Burak ve Umut cok daha iyi. En azindan mücadele ediyorlar yani. :boohoo:

Yıllar sonra Zidane izlemek :( çok iyi ya. Messi ve Ronaldo'yu cebinden çıkartır.

Bana futbolu ve Real Madridi sevdiren adamlar tesekkurler

[attachment=8339:Zidane_felicita_Ronaldo_gol.jpg]

Ekli dosyalar

• Zidane_felicita_Ronaldo_gol.webp
    Zidane_felicita_Ronaldo_gol.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 126
murhan hakan şükür futbolu bıraktığında doğmamıştın bi çıkarmısın aradan abiler bişey konuşuyor

Emin misin?

Senden başka saçmalayan bir abi göremedim ben burada.

H.Şükür'ü eski maçlarda bol bol seyrettim. Hatta son iki senesini hatırlıyorum.

Kadrosunda Umut Burak olan bir Cimbom taraftarı Kral'a laf etmemeli diye düşünüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sen gününü görürsün murhan efendi barındırmıcam seni bu forumda

Geri
Üst Alt