GSC Haber Dries Mertens: "Ciro, Galatasaray'a ilgi duyuyor ama önceliği Napoli"

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
20250607_120218.webp

Dries Mertens: "Galatasaray'da üç harika yıl geçirdim ama şimdi evime döndüğüm için de mutluyum. Kızımın burada doğmasını, her gün burada uyanabilmeyi ve güneşin altında bir terasta birlikte oturabilmeyi çok isterim."

La Gazzetta dello Sport: "Küçük Ciro her zaman 14 numaralı mavi şortuyla dolaşıyor."

Dries Mertens: "Bu yüzden kimi desteklediğini tahmin edebilirsiniz. Galatasaray'a ilgi duyuyor ve onları çok seviyor, muazzam bir sempatisi var. Ama önceliği Napoli."

GSCHaber

bu velede pankart bile yaptilar

Gayet normal, bilinen seyler hatta.

Ohhh çok güzel oldu valla. Son yıllarda bizim taraftar iyice kişiselleştiriyor bu konuları. Napoli efsanesi herif geldi bizde 3 şampiyonluk yaşadı gitti bu kadar. Efsane olduğu kulüp gittikten sonra 2 şampiyonluk kazandı. Mertense sor eminim 1 tanesini kazanmayı 3 süper lig şampiyonluğuna değişirdi. Ha sever miyiz yaşattıkları için severiz. Ailesi çoluğu çocuğu beni ilgilendirmez parasını fazlasıyla aldı.

Küçücük çocuğa 3'lü falan çektirdik yani yeri başkaydı. Büyüyünce kendisi de görecek 54.000 taraftarın önünde ne kadar sevildiğini.

Herkes bulunduğu coğrafyaya göre hareket ediyor. Bu konularda dürüst olabilecek kim var acaba, şaşırtmadı.

insanlara tapmaktan vaz gecin bence

Kendi cocugunuz anneniz babaniz veya aileniz disinda tabi ki

lan cironun ismini bilmiyordur onlar ayip be

bunlardan bağımsız olarak mertensin dedikleri doğru bu arada orada Napoliyle daha çok emeği var ve bağı var gayet normal işler fakat Muslera ve Mertens'e aynı etkide bir veda yapılmamalıydı ona taa şampiyonluk kutlamasından beri takığım Mertens 3 senelik burda Muslera bu kulübün en büyük efsanelerinden yani aynı kefeye koymamamız lazımdı Muslera için daha görkemli şeyler yapmalıydık

İnsanların bu tarz açıklamalara uyuz olması gayet normal. Üç gün önce ağlaya ağlaya veda ediyosun Ciro buradan başka bir yeri bilmiyor falan diye. Şu tarz şeyler söylemesen Napoli taraftarları da vay efendim niye Ciro Napoli taraftarı demedin diye tepki göstermez sana. Samimiyet sorgulatıyor.

Geri
Üst Alt