Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Fahri vatandaş nasıl oluyor onu anlamadım. Napoli devlet oldu da haberimiz mi yokfahri vatandaşı olmuş new york da bana verse anında burayı satar oralı olurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fahri vatandaş nasıl oluyor onu anlamadım. Napoli devlet oldu da haberimiz mi yokfahri vatandaşı olmuş new york da bana verse anında burayı satar oralı olurum
Usta adam zaten Belçikalı.fahri vatandaşı olmuş new york da bana verse anında burayı satar oralı olurum
tamam işte belçikayı da satmışUsta adam zaten Belçikalı.
Sembolik ustam. Simge isimlere verilir genelde. Hiçbir resmi ayrıcalığı yok.Fahri vatandaş nasıl oluyor onu anlamadım. Napoli devlet oldu da haberimiz mi yok
@Feramuz Jr KayalarBaşkanına sallamaya devam edersen daha çok kalleşlik görürsün sen
Fahri denilinceFahri vatandaş nasıl oluyor onu anlamadım. Napoli devlet oldu da haberimiz mi yok

Mertens ve ciro defterini şu şekil kapattım
Bize junior sanchez yeter
"Fahri vatandaşlık", bir ülkenin normal vatandaşlık edinme yollarının (doğum, evlilik, uzun süreli ikamet gibi) dışında, genellikle istisnai bir şekilde ve özel bir kararla bir kişiye verdiği vatandaşlık türüdür. Bu vatandaşlık, çoğunlukla o kişinin ülkeye yaptığı önemli katkılardan dolayı, bir jest ya da onur göstergesi olarak verilir. Bu sebeple adı da "fahri" yani "onursal" vatandaşlıktır.Fahri vatandaş nasıl oluyor onu anlamadım. Napoli devlet oldu da haberimiz mi yok
Peşimi bırakGünde 1 kere de olsa doğruyu gösterdin.