Dries Mertens: “Galatasaray ile 1 sene daha uzatacağım ve sonrasında kariyerim sona erecek”

Demek ki oynayabilecegini dusundu ki devam ediyor yav yoksa niye devam karari alsin

2. Devre gayet diri ve fitti ozellikle son 10-15 hafta hayatta 37 demez kimse. Defans katkisi da asiri iyiydi

Seneye de yaklasik 2.000-2.300 dk sure alir yaklasik 15 de gol katkisi yapar

Clde bence de son 15-20 dk haric oynayamaz ama 8 mac yapacagiz donuslerinde ligde ne katki alacagimiz net olan mertens buyuk fark yaratacak
İkna olsa bile kafasında soru işaretleri vardır; az süre almaktan gocunmayacağını söylemiş zaten. İstanbul' da yaşamaktan mutlular, 3 milyon da az para değil hani.

Doğru transferler yapıldı diyelim; birkaç mevkide rotasyon eksik kalınca -ki kaçınılmaz görünüyor- ilk göze batanlardan biri Mertens olacaktır.

Kural nedeniyle en az birinin oynaması gereken Kerem ve Barış' ın olduğu yere deli paralara Zaha transfer edip Kerem' den 10 numara uydurmaya çalışmak; yıllardır futbol oynama niyeti göstermeyen Ndombele için kontenjan ve 3 küsur para harcamak gibi saçmalıklar yapılırsa ve bazı oyuncular da dökülürse, Mertens direkt 11 oyuncusu da olur, o yaşında nasıl performans gösterdiği yine hayranlıkla konuşulur belki ama o ihtimali hiçbirimiz istemeyiz değil mi?..

Cok zeki bir adam bu. Kanimca lider özellikleride var.
Belki Okan Hocanin antrenör kadrosunda yer bulunabilir kendisine

Ndombele gibi zar atacağıma Mertens'e 2.5-3m verip kadroda tutarım. Bu adamın katkısı saha içiyle sınırlı değil. Takımdaki herkesi yükselten bir karakter. Keşke 4-5 sene önce kesişseymiş yollarımız.

Türkiye’den de bir yer al işte. Yazları gelirsiniz napoli’de ne var.

Bu sezon kadar verimli olabileceğini sanmıyorum ancak gerek tecrübe katması gerekse aile ortamına katması önemli. Genç oyuncular da kendisini örnek alıyor yaşantı anlamında. O nedenle değerli. Kulübede Mertens’i görmek oyuna atmak faydalı olacaktır.

Ndombele gibi zar atacağıma Mertens'e 2.5-3m verip kadroda tutarım. Bu adamın katkısı saha içiyle sınırlı değil. Takımdaki herkesi yükselten bir karakter. Keşke 4-5 sene önce kesişseymiş yollarımız.
Karakterli büyük müslüman düşünür İsmail Kartal buyurmuştur ki; ''Su-i misal misal olmaz''...

Ndombele transferi gibi saçma hamleler devam edecekse, kimsenin sözleşmesini milyonlar pahasına uzatmaya gerek yok. Kalanlar takımı ligde bırakmaya yetecektir...

Karakterli büyük müslüman düşünür İsmail Kartal buyurmuştur ki; ''Su-i misal misal olmaz''...

Ndombele transferi gibi saçma hamleler devam edecekse, kimsenin sözleşmesini milyonlar pahasına uzatmaya gerek yok. Kalanlar takımı ligde bırakmaya yetecektir...
Katılmıyorum, hürmetler.

Bence yanlis karar 14 yabanci olsa tamam yedek otururdu ama bu sekilde yerine baska bir oyuncu alamayiz ve bütün sezon yükünü tekrar kaldirabikecek mi?
Bu sezon takımda en çok maç yapanların başında gelen ve en çok mücadele edenlerde ilk 3'te yer alan oyuncu 'yedek' mi olsun?

Daha iyisini alamazsan yine Mertens oynar herif iyi kamp geçirince kendine ne kadar iyi baktığını kanıtladı zaten. Yinede o bölgede oynayabilecek biri lazım dersen ona katılıyorum.

Bu sezon takımda en çok maç yapanların başında gelen ve en çok mücadele edenlerde ilk 3'te yer alan oyuncu 'yedek' mi olsun?

Daha iyisini alamazsan yine Mertens oynar herif iyi kamp geçirince kendine ne kadar iyi baktığını kanıtladı zaten. Yinede o bölgede oynayabilecek biri lazım dersen ona katılıyorum.
Iste sorun orda , kesinlikle bir oyuncu daha sart oraya ama bu yabanci kurali ile oraya yedek bir oyuncu alabilirmiyiz orasi sikintili, yas itibari ile bir sakatliga bakar, sonra 10 numarasiz kaliriz, suan takimda Mertensi yedekliyecek bir oyuncu yok. En iyi secim yerli birini bulmak yedek oturmasi icin ama öyle bir oyuncu varmi bilmiyorum.

12 yerine 14 yabanci olsaydi cok daha rahat hareket ederdik.

Mertens‘in sezon sonunu iyi getirmesinin en büyük nedenlerinden biri de sezonun ilk yarisinda okadar fazla süre almamasiydi. Gecen sene full oynayip ligin sonlarinda yasi geregi dogal olarak düsmüstü.

Ben de tadinda birakilmasini yeglerdim ama kalmasina bir lafim olamaz. Cok büyük bir karakter, katkilari da sadece saha iciyle sinirli degil.

Ama kendisini önümüzdeki sezonda kesinlikle ekonomik kullanmaliyiz, adam 38 yasina girecek. O bölgeye Mertens‘i aratmayacak biri alinmali kesinlikle.

Hoca geçen sezon Kerem'i denedi, bu sezon da Yunus'u deneyebilir gibi geliyor bana. Olur olmaz ondan emin değilim ama Torreira'ya azman bir eküri bulursak çoğu şey daha kolay olur.

Adam kendini biliyor. Nasıl Napoli' ye yetmeyeceğini görüp ayrıldıysa, bu sezon da bırakma kararını açıkça deklare etmişti. Kontenjan iki eksilmişken, kulübede oturup belki 30 dk filan oynar diye hem kontenjan harcayıp, hem de 3 milyon maaş vermek üzere ikna edilmesini doğru bulmuyorum. Gole en yakın pozisyondaki oyuncunun dripling ve şut tehdidi daha yüksek olmalı...

İcardi, Ziyech, Mertens...Barış' ı üç otuz paraya satıp sol kanada da sönmüş bir 'yıldız' aldık mı Voltranı tamamlarız artık.

Tadında bırakmayı tercih ederdim...
zaha var zaten sönmüş yıldıza gerek yok.

Dries Mertens. Senle alakalı konuşurken hem mutluluk, hem gururdan dolayı duygulanıyorum. Düşünsenize 37 yaşınıza gelmişsiniz, Napoli gibi bir devde yakalanacak her başarıyı yakalayıp Napoli tarihinin en golcü ismi oluyorsunuz ama gram doymuşluk yok. Asist Kralı oldu, karakter koydu, Ciro ve Kath Yengeyle birlikte beraber efsanemiz oldu. İyi ki varsın ve 1 SENE DAHA AS OLACAKSIN FB_IMG_1717334303376.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt