Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Linç edilebilirim ama ırkıçılık konusunda hemfikirim.

Terbiyesizlik hakaret gibi hususlara girmek lazımdı sadece.

Ki bütün global basına yansıyan haberlerin altında da yabancılar ırkçılıkla alakası yok diyor.
Ne niyetle yaptığı önemsiz. Söylem ırkçı bir söylem konu bu. Bentancur kendi takım arkadaşına ırkçılık mı yaptı mesela? Hayır berbat bir şaka yaptı ama ırkçı söylemle yaptı ve 7 maç ceza aldı.

Ki bütün global basına yansıyan haberlerin altında da yabancılar ırkçılıkla alakası yok diyor.
Alakası yok, kullancığı ifadeler net olarak ırkçılık. Olayı kenarda atlayan zıplayan okan ile ilişkilendirdiklerinde dünya üzerindeki kimseden doğru bir feedback alamazsın.

2. dakikadaki olaydan bahsederek tüm bence hakkında kenarsa maymun gibi zıplıyorlardı ifadesi net olarak ırkçılık içeren bir ifadedir.
Ben maç içinde bu maymun gibi hakaretlerin futbolcuların performansını düşürme için yapılan hareketler olduğunu düşünüyorum bunlar ırkçılık için yapılan hareketler değil.
Görüldüğü üzere nereden baktığına göre değişen bir konu bu.

Ancak maç bitmiş basın toplantısına çıkmışsın. Kenarda siyahi futbolcunun bulunduğu topluluğa maymun gibi zıplıyorsunuz demek. Onun öncesinde ortamını yapıp vahşi orman diye betimleyip. Son olarak da maymun hareketi yapmak.

Ayda bile ırkçı bir ifadedir.

sisko portakal dan da beyanat duymayiz ins bu yönde

nisan da ifb ye samp luk veren heriflerden gelecek beyanatlara ihtiyacimiz yok

Tek bu lafı etse dediğin doğru olabilir ama bu herif sezon başından beridir üstü kapalı şekilde ülkemizle ve insanlarıyla dalga geçiyor. Bilnçaltının temiz olduğunu sanmıyorum bu karakterde bir herifin

ads çekilince 10 dkya açıklama giren fb, kendilerini direkt ilgilendiren konuda 1 gün bekledi.

oçinho'dan da ses yok. gayet doğru yaptık. hamlelerine dikkat etsin

ads çekilince 10 dkya açıklama giren fb, kendilerini direkt ilgilendiren konuda 1 gün bekledi.

oçinho'dan da ses yok. gayet doğru yaptık. hamlelerine dikkat etsin
Bence de mourinhoya her türlü hamleyi yapmak doğrudur ama haklıyken haksız duruma düşmek istemem. Globalde okuduğum yorumlarda destek bulamamak aksine siyahiler dahil neredeyse herkesin ırkçılıkla ne alakası var şeklinde yorumları canımı bi tık sıktı.

sen ne alaka sana yapmıyorsa banane bana yapıyor

Mou'nun geçmişi sanki çok temiz de yapmamış falan deniyor. Cinsiyetçi biri pek ala ırkçı da olabilir hatta. Sürekli Turkish falan derken de aşağılamaları tam da bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Bence de mourinhoya her türlü hamleyi yapmak doğrudur ama haklıyken haksız duruma düşmek istemem. Globalde okuduğum yorumlarda destek bulamamak aksine siyahiler dahil neredeyse herkesin ırkçılıkla ne alakası var şeklinde yorumları canımı bi tık sıktı.
1 şey olmaz. jungle falan demeden önce düşünecekti

O dangalaklara benchte cuestanın bulunduğunu yaz bak bakalım nasıl fikirleri 180 derece değişiyor. Beyaza karşı ırkçılık yapılamaz kafasına sahip bu andavallar.

e4cb32b5d6ccbbf129a074e3ca3842bd.jpg

Klasik Afrikalı çokta takmamak lazım. Bu muzları da o zaman midesine iyi geliyor diye sana ve vatandaşına sallıyorlardı.

O gün hocaları Mourinho olsa böyle açıklama yapabilir miydin?

Geri
Üst Alt