Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Mou'nun geçmişi sanki çok temiz de yapmamış falan deniyor. Cinsiyetçi biri pek ala ırkçı da olabilir hatta. Sürekli Turkish falan derken de aşağılamaları tam da bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Buna düzgün adam diyen saftiriğin en önde gidenidir. Herzaman saygısız ve saf kötülük bir herifti

şikeci şikecilerin teknik direktörünü savunuyor şaşırtmadı

Irkcilik sadece siyahilere mi yapilabiliyor aga?? Mantiga bak ben siyahiyim mou beni seviyor yeaaa irkci olamaz. Bu beyinsiz drogbaya biri baska irk ve ten renklerinede irkcilik yapilabildigini söylesin

Sirk diyor
Maymun gibi zıplıyorlar diyor
Bütün bir kulübü bunları organize şekilde yapmak ile suçluyor
Türk hakemlerini aşağılıyor

Irkçı olsun ya da olmasın sahada yenemediği rakibi için aşağılayıcı ve adice söylemleri için 5-10 maç ceza alması gerekiyor.

Irkçılık sadece ten rengine bağlı değil.

takım arkadaşına muz sallayan şerefsizlere midem ağrıyodu diye açıklama yaptıran adamları savunmak çok yakışmış sana bravo

ırkçılık olsun olmasın söylem yanlış ve bunu savunmak itliktir

serkan çalık kadar değerin yok bizim için

O dangalaklara benchte cuestanın bulunduğunu yaz bak bakalım nasıl fikirleri 180 derece değişiyor. Beyaza karşı ırkçılık yapılamaz kafasına sahip bu andavallar.
Aslında ırkçılık arkadaşların dediği gibi bize yapılıyor. Asıl bundan şimdiye kadar linç edilmeli gerekli cezalar verilmeliydi.
Afrikalılar karşı ırkçı olmasa da türklere karşı bariz bir ırkçılığı var. Maymun lafı sadece afrika kökenlilere söylenince ırkçı olmuyor. Bize bariz bir şekilde ırkçı bir anlatımla terbiyesizlik yaptı.

Irkçılığı 9 aydır yapıyor.

Irkcilik degilde hakaret edince kabahati dahami hafife kaciyor? Neyi tartisiyorsunuz? Ikiside ayni seviyesizlik.

Eskiden murinyo''yu severdim de simdi nefret ediyom

basa cikamadigi icin cirkeflesiyor, suan onlar 7 puan onde olsalardi hic birsey demezdi

BAKALIM ELİMDEKİ MUZU, SİYAH ASINA SOKTUĞUMDA DA "JOSE BABA" DİYE BAĞIRABİLECEK MİSİN ADİ HERİFF!!!

sakın ola bir daha ırkçılık için göz yaşı dökme it. tüm afrikalıların haklarını menfaatin için sattın puşt..

o kadar öfkeliyim senin penisi böyle kırmak istiyorum

1740577522168.webp

Bundan sonra birisi Drogba'ya Mou'nun dediğini söylerse Drogba ırkçılıktan şikayet etmez herhalde. Zira ona göre ırkçı bir söylem değilmiş o. Irkçısın- Irkçı söylem farklı şeyler. Ben Mou'nun niyetinin de gayet o olduğunu düşünüyorum da velevki o değilmiş bu onun ırkçı söylem yaptığını değiştirmez. O benzetme sadece siyahilere karşı değil Asyalı, Arap bir çok etnik kökene ırkçı hakaret olarak kullanılan bir söylemdi. Zıplama deyince de akla çekirge, tavşan, kanguru gelir ilk olarak.

Geri
Üst Alt