Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

GS taraftarı niye adamın niyetini okumak için kırk takla atıyor anlamıyorum. Gidip bir de adamdan özür dileyin biz seni boş yere suçladık diye.

Adam hakaret etmiş mi etmiş. Bir insana maymun demek ten rengi ne olursa olsun ırkçılık mı evet. Gitsin şu dediğini başka bir ligde söylesin. Götunden kan alıyorlar mı almıyorlar mı görürdünüz.

Şerefsiz köpek sezon başından beri Türkiye hakkında Türkler hakkında Süper lig hakkında türlü türlü hakaretler ediyor, çirkin yakıştırmalarda bulunuyor. Siz de burada hâlâ niyet okumaya devam edin.

ulan irkciligi gectim, normal kavgada bunu dersen adama tekme tokat girerler, küfür yaninda az kalir!!!
drogbanin bu davranisini kiniyorum.

JM den aynı performansı Rangers müsabakalarında da bekliyoruz. Bakalım başına neler geliyor.

Ama yemez tabi. Koç abisi arkadasında duramaz bu sefer. Tam kaleminiz bi adam getirmişsiniz başınıza.

Siz hayatınızda sporun icinde yada günlük hayatta maymun gibi zıplıyorlar diye bir hakaret duydunuz mu ? Bu sıradan bir hakaret degil; bir irkcinin yapacağı bir hakaret bu.

kazanamamış olmanın getirdiği sinirle (6 puan fark dolayısıyle) fevri olarak sarfedilmiş bi söze daha çok benziyor
ırkçılıkla pek bi alakası olduğunu sanmıyom
rakip takımın kulübesine maymunlar gibi zıpladılar demenin ırkçılıkla ne alakası olabilir ki

Eğer bu sözleri Okan Buruk söyleseydi bakın neler olurdu. fbliler uefa, fifaya kadar giderlerdi. acun İngiltere de kanal kanal gezerdi. Maalesef Drogba bu sefer de bizi suçlayan bir açıklama yapardı. ulusal kanallardan digitaldeki paralı tetikçilere kadar hepsi nefretini kusmuştu hemen. Bu sefer iş başka. Safları sıklaştırmak gerekiyor. Mevzileri terkettiğimiz an iş biter.

kazanamamış olmanın getirdiği sinirle (6 puan fark dolayısıyle) fevri olarak sarfedilmiş bi söze daha çok benziyor
rakip takımın kulübesine maymunlar gibi zıpladılar demenin ırkçılıkla ne alakası olabilir ki
Normal bir insan deliler gibi yada cilginlar gibi zipladilar der. Bir insanin hareketlerini bir maymuna benzetip hakaret etmek etmek irkci bir söylem oluyor bence.

Eğer bu sözleri Okan Buruk söyleseydi bakın neler olurdu. fbliler uefa, fifaya kadar giderlerdi. acun İngiltere de kanal kanal gezerdi. Maalesef Drogba bu sefer de bizi suçlayan bir açıklama yapardı. ulusal kanallardan digitaldeki paralı tetikçilere kadar hepsi nefretini kusmuştu hemen. Bu sefer iş başka. Safları sıklaştırmak gerekiyor. Mevzileri terkettiğimiz an iş biter.
Turk milletini rezil ettin diye Okan Buruk'u istifa etmeye zorlarlardı.

aslında bu konu sosyolojik derin bir olay

bak avrupayı geçtim bu herif arabistana gidecek

1 kere bak 1 kere araplar hakkında aşağılıyıcı birşey söylemeyecek çünki görecek orada bunlar çok gururlu bir halk anında biletini keserler

yanlış anlama emirciğim lafım meclisden dışarı ama ne yazık ki bu halk bunu anlayamayacak kadar aciz durumda artık
tamamen türk şuurunu bitirdiler

Atatürk cumhuriyeti değil artık burası
Türk halkına eşek diyen şeyhülislam osmanlısı benzeri bir muz cumhuriyeti olduk

hala daha mounun hakaretini aşağılamasını bağlamını anlayamamanız trajik

ırkcılık sadece siyahilere yapılan birşey değildir!

Bakin arkadaslar

Bunu normal birisi yapsa belki de sehven boyle yapti diyebiliriz

Bu zatin daha once baska takimlarda da vukuatlari var.

Ne niyetle soyledi . Ben ne bileyim ?

Agzindan cikti mi ? Cikti !

Daha onceki yaptiklari da supheleri destekler nitelikte..!

Suspicious activity derler buna biz bilmeyiz tabi..!

Ustelik spor musabakasi sonrasi ( ennn dikkat edilmesi gereken yer. Hassas bir arena. Arkadaslar arasinda sohbette girgirina soylemedi yani )

Her sey yeterince acik..

uluslararası arenada buradan ekmek çıkmaz maalesef
global bir kulüp olsak dediğimiz daha ciddiye alınır da öyle bir etki alanımız olmayınca herkes mourinho cephesinden yaklaşıyor hadiseye.
biz ülke içine odaklanalım.

Sorun bu ikilinin arasındaki bağ değilki bu adama niye gs efsanesi çekiliyor ben ona gülüyorum, bir sezon adam akıllı top oynamış adam. Bu herifin bizim camia için temsil ettiği hiç bir şey yok. ben yine okan'a kızgınım şunlara 2 tane sıkıştırıp göndersek her şey bitiyordu, morinho'yu yine kendisi kurtardı. Şu maçı almış olsak şimdi ağlak one ırkcılığı fb'li mymoonlar tarafından yiyiyordu bile.

uluslararası arenada buradan ekmek çıkmaz maalesef
global bir kulüp olsak dediğimiz daha ciddiye alınır da öyle bir etki alanımız olmayınca herkes mourinho cephesinden yaklaşıyor hadiseye.
biz ülke içine odaklanalım.
Bunun çözümü çok basit videoyu dolaşıma sokmak.

Ağzıyla 2. dakika diye zırvalıyor değil mi. 2. dakikada olan olayı kendi ağzından vereceksin peşine pozisyonu vereceksin.
Hemen akabinde tüm bence maymun gibi zıplıyordu ifadesini ve hareketi vereceksin.
Nereden çıkarırlar bilemem benchte oturan tek siyahi oyuncu olan Cuesta üzerinden vuracaksın. Bak bakalım o zaman kazanıyor musun.

Ayrıca bunların hiç birini yapmaya gerek yok fifaya dosyayı sunup kanıtlarını verirsen kol gibi cezayı yapıştırırlar. Öyle seferin, infantino falan bu işleri kurtaramaz sicil kurullarında işler farklı yürüyor.

Maymun, muz gibi sözel ve fiziksel ithamlar ırkçılıktır. Moruinho denen şovmen fb gibi toksik bir kulüpte tam istediği gibi bir ortamı buldu sezon başından beri ülke insanını aşağılıyor. Bu serseri bizleri bir futbol maçını bile yönetmeyen yozlaşmış, Romanya Moldova seviyesinde bir ülke gibi tanıttı, tanıtmaya devam ediyor. Bizim yöneticilerin bu işi Beştepe'ye iletmesi lazım.

Bunların olacağını maalesef söyledik

Globalde marka değerimizi zedeleyen büyük bir PR faciasıdır bu

Ayrıca tarihsel süreçten bakınca biz her daim haklı olduk bu konularda. Bu yönetim artık savunulmaz işler yaparak sadece kendilerini değil güzide kulübümüzü de rezil etmektedir. Gerçekten yorulduk, bıktık, usandık. Fb seviyesine düşmek istemiyoruz, aklınızı başınıza alın

İşin esas üzücü tarafı da Mourinho'nun gerçekten Türk düşmanı olması. Fakat gel de şu dakikadan sonra bunu anlat
Maymun demek, maymunun yaptığı hareketlere benzetmek irkciliktir Ali. Öyle de böyle de ırkçılıktir. İster inan ister inanma. Bir insani primata benzetmek ırkçılıktir bu kadar basit

Mourinhonun yaptığı ırkçılık falan değil ya öff milletin bok gibi hayatı var bütün ülkede en ufak olayda linçleyecek adam arıyorlar. En fazla Türkiyeyi beğenmiyorsan uza git dersin adama, adam ülkeyi küçük görüyor orası bariz belli zatem beğenmiyorsan git dersin onu söylersin olur biter. Adamı bir karındeşen jack yapmadığınız kalmış. Okanda fenere ana bacı sövdü ne yapalım şimdi ana bacı sövmekten daha ağır bişey mi var. Boş boş işlerle uğraşılıyor her zamanki gibi.
Ülkeyi küçük görüp insanini aşağılamak değil mi ırkçılık 😄

Topyekun savaştayız siz gelmiş yok ırkçılık değil muhabbeti yapıyorsunuz fbli ağızıyla. Görüş beyan etmek zorunda değilsiniz abi. Bal gibi de ırkçılık o esnada siyahide var kulübede beyaz da var. Adam direkt bile hedef almıyor kulübe komple maymun diyor. Hoşunuza gitti herhalde ki savunma geliştiriyorsunuz vallahi pes.

Geri
Üst Alt