Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Topyekun savaştayız siz gelmiş yok ırkçılık değil muhabbeti yapıyorsunuz fbli ağızıyla. Görüş beyan etmek zorunda değilsiniz abi. Bal gibi de ırkçılık o esnada siyahide var kulübede beyaz da var. Adam direkt bile hedef almıyor kulübe komple maymun diyor. Hoşunuza gitti herhalde ki savunma geliştiriyorsunuz vallahi pes.
Ben çok okudum gezdim ettim herşey hakkında fikir sahibi olabilirim heheh diyen bir güruh var forumda

Aynı lafı Okan Buruk dese bu laleye kulüp efsanemiz Drogba! aynı tepkileri verecek miydi bakalım. Fb çoktan ligden çekilmişti, acun denen herif tüm İngiliz kanallarında bunu anlatıyor olurdu.

Bu işin peşini erken bıraktık.

GS taraftarı niye adamın niyetini okumak için kırk takla atıyor anlamıyorum. Gidip bir de adamdan özür dileyin biz seni boş yere suçladık diye.

Adam hakaret etmiş mi etmiş. Bir insana maymun demek ten rengi ne olursa olsun ırkçılık mı evet. Gitsin şu dediğini başka bir ligde söylesin. Götunden kan alıyorlar mı almıyorlar mı görürdünüz.

Şerefsiz köpek sezon başından beri Türkiye hakkında Türkler hakkında Süper lig hakkında türlü türlü hakaretler ediyor, çirkin yakıştırmalarda bulunuyor. Siz de burada hâlâ niyet okumaya devam edin.
Evet bu argümandan yürünmesi lazımdı, ben de ırkçılık niyetiyle söylediğini düşünmüyorum ama bunun önemi yok, bazı kırmızı çizgiler vardır söyleyemezsin.

Okan aynısını dese ya da Mou başka ülkede olsa linç edilirdi.

Türk insanına hakaret edip duran bir adamın camiası tarafından bu kadar savunulması ise ayrı fail.

Neyse asıl mesele Mou hep böyle bir adamdı, saygısız, karşının değerlerine hakaret eden, seviyesiz. Hiç anlamadığım şekilde çok seveni vardı buna rağmen. Dünyada ondan daha saygısız ve seviyesiz ikinci bir teknik adam da hatırlamıyorum açıkçası, o yüzden dünya basınında destek görüyor söylemleri de boş.

Özellikle takım çalıştırdığı liglerdeki insanlar onun ne mal olduğunun farkında.

Yazılanları okumadım da 30 yıldır piyasanın gözü önünde olup da ırkçılık adına en ufak bir kırıntısı bilinmeyen adamın bizim kulübedekilerin geneli için söylediği ağır terbiyesizlik içeren pervasızca sözlerini ırkçılığa çekmek zorlama oluyor. Yediği haltın cezası verilmek istenirse, kanunda yeri var, bir şekilde uyarlanır.

TCK md. 216/1 uyarınca, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunun cezası bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıdır.

Son düzenleme:
mourinhonun karaktersizliğini bırakıp

drogbaya mı laf edecek taraftar şimdi - işimiz gücümüz mü yok ? boş işleri bırakıp takıma ve şampiyonluğa odaklanmalı taraftar.

bu tür gündemler çok gereksiz. Yönetim sezon başından beri "Siz Türkler..." li olanher konuşmasından yürüyüp en son dediklerine göre pozisyon almalı.Taraftarın işi değil.

Aynı sözleri Rangers maçı sonrası Ibrox'ta da sarf etsin görelim sözler ne anlama geliyormuş.

Kendisi yüzünden o dönem pick seviyesinde olan burak yilmaz'a her maç mobing uygulandı taraftar tarafından. Burakta her maç gol atıyordu ıslıklansa bile atıyordu. Bizim taraftar yaşlı 37 yaşında falan yıldız görünce çıldırır tapar ona. Tıpkı zaha kerem mevzusunda olduğu gibi.
Drogba bizim efsanemiz falan değil bunu bi geçin bu lafı duyduğumda tüylerim ürperiyor. Tek başına falan bişey kazandırdığı yok bize. O dönem sneijder, melo, burak çok üst düzey oynuyorlardı. Alioum saidou daha efsanedir benim gözümde.

Lan adam stada orman, teknik heyete maymun dedi

Daha ne soylemesi lazim, bari burada savunmayin lan burasi galatasaray forumu.
direkt okan a diyor onu ya. sene basından beri değeri 3 kurus etmeyen ülke futbolunu yaptığı antireklamlarla 1 kurusa indirdi sağolsun. böyle bir kariyer gelmisken lige, ülke futbolunun reklamının yapılacağı yerde daha da dibe batırdı ve çekip gidecek muhtemelen. sene basından beri hocası ayrı yöneticisi ayrı baskanı ayrı karalıyorlar sürekli. bizim hatamız seviyeyi buralara kadar getirmemiz. ırkcılıkla alakası yok söyleminin, direkt okan a maymun gibi zıplıyor diyemedi kulübe dedi. okan da bu acıklamadan sonra ağlak mourinho acıklamasını yaptı. o açıklamayı ultraslan yapsa ırkcılıkla alakalı bir sorun yok. bunu galatasaray ın resmi hesabı yapıyorsa altı doldurulmalı. yanlıs yerden yanlıs hamleler yapıyoruz. haksıza haksız olduğu konuyu değil de baska yerden vurmaya kalkıyoruz. bunun hem kendi taraftarında hem kamuyounda karsılığı yok.

drogba kim yahu ?

eskilerin afrikalı iyi forvetii.. etodan haberiniz olan var mı ?

bunlar sadece cl de kura topu açarlar başka meziyetleri olmaz bu saatten sonra Galatasaray markasının yanında drogba bir hiçtir.

chelsea dönemi şaşalı olabilir ama açsın göstersin, bugün telefonunu kaç kişi aramış ? kimse aramamıştır ilgi manyağı budala herif sırf gündeme gelmek ve portekizli assı yalamayı seçti..

bir daha hiç bir paylaşımına beğeni atmayacağım. hadi bakalım chelseali sünepeler atsnıda görelim.

direkt okan a diyor onu ya. sene basından beri değeri 3 kurus etmeyen ülke futbolunu yaptığı antireklamlarla 1 kurusa indirdi sağolsun. böyle bir kariyer gelmisken lige, ülke futbolunun reklamının yapılacağı yerde daha da dibe batırdı ve çekip gidecek muhtemelen. sene basından beri hocası ayrı yöneticisi ayrı baskanı ayrı karalıyorlar sürekli. bizim hatamız seviyeyi buralara kadar getirmemiz. ırkcılıkla alakası yok söyleminin, direkt okan a maymun gibi zıplıyor diyemedi kulübe dedi. okan da bu acıklamadan sonra ağlak mourinho acıklamasını yaptı. o açıklamayı ultraslan yapsa ırkcılıkla alakalı bir sorun yok. bunu galatasaray ın resmi hesabı yapıyorsa altı doldurulmalı. yanlıs yerden yanlıs hamleler yapıyoruz. haksıza haksız olduğu konuyu değil de baska yerden vurmaya kalkıyoruz. bunun hem kendi taraftarında hem kamuyounda karsılığı yok.
Ne niyetle söylediği önemsiz. Mourinho'nun yaptığı ırkçı söylemdir. İsim vererek bahsetmiyor tüm yedek kulübeye söylüyor o lafı. Bu arada anlattığı o maçında başındaki pozisyonda da Okan Buruk'un zıpladığı falan da yok. Bu da güzel algı oyunu zira o Okan hocanın zıplama pozisyonu 2. yarıda olması lazım. Burada öenmli olan söylem söylem ırkçı bir söylem bu kadar basit. Betancur 7 maçlık cezayı neden almış bir bakın isterseniz. O söylemi nasıl ırkçı bir söylem olarak görmüyorsunuz ve masumlaştırıyorsunuz anlayamıyorum gerçekten.

Yazılanları okumadım da 30 yıldır piyasanın gözü önünde olup da ırkçılık adına en ufak bir kırıntısı bilinmeyen adamın bizim kulübedekilerin geneli için söylediği ağır terbiyesizlik içeren pervasızca sözlerini ırkçılığa çekmek zorlama oluyor. Yediği haltın cezası verilmek istenirse, kanunda yeri var, bir şekilde uyarlanır.

TCK md. 216/1 uyarınca, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunun cezası bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıdır.

Anlatamazsın Mustafa Şef

En son hangi maçımızı izlemiş acaba Galatasaraylı Drogba?

Türk milletini …sin aldırmaz ,ibne dersin darılır
muhabbeti oldu iyice

Lak diye ceza kesilememesi bu durumdan ibaret

Geri
Üst Alt