Drogba: “Haftaya son kez Arena’dayım”

akhisar maçında kafayla attığı golü asla unutamam.. Ayrıca 3-2 lik maçta Real'e attığı efsane gol... Juve deplasmanındaki golü

Tadında bırakmak en güzeli. Yolun açık olsun Didi.

Herşeye rağmen sen başımıza gelen en güzel şeylerden birisin. Adın sayesinde bile bu kulüp Avrupa'da transfer piyasasında tekrar saygınlık kazandı. Geçen sene yaptıkların için ve bu sene ŞL gruplarında yaptıkların için teşekkürler yaşlı kurt.

Istesen de gidemezsin.

CaptainobviousChooseOption.jpg

Real macinda attigi gol belkide hayatimda en cok izlerken zevk aldigim goldü. Her baktigimda tüyler diken diken oluyor. Yolun acik olsun reis cok sey kattin bize.

juventus macında sneıjdere ındırdıgı top mukemmeldı.sonuçta 2.tura yukseldık ve cıddı para kazandık.drogba malıyetını çıkarmış buyuk bır transfer.

50 bin hatun tarafından uğurlanacaksın şanslı adamsın didie :D

Güle güle reis kayseride attığın gool yeter :) adamsın..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[attachment=10030:didier-drogba.jpg]

su hareketi antalya macinda tam benim önümde yapmis daha ne isteyem ben. büyük efsane.

Ekli dosyalar

• didier-drogba.webp
    didier-drogba.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 229
Doğrusu bu, katkıları, hizmetleri ve getirdiği müthiş prestij için teşekkürler Drogba, yolun açık olsun! Unutulmayacaksın!

[attachment=10031:52.jpg]

Ekli dosyalar

• 52.webp
    52.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 132
Büyük futbolcu. Bu sezon takimi kötü etkiledi. Yolu açik olsun.

DROGBAAAAAAAAAA

THIS IS INCREDIBLEEEEEEEEE !!1

ligin üstünde bir oyuncu,sow emenike gibi adamlarla kıyas kabul etmez,oynadığı müddetçe katkı verdi, farkını belli etti çoğu maçta,ben böyle bir oyuncu izlediğim için mutluyum açıkçası ,ileride çocuklara anlatılacak güzel bir anı, iki taraf için de hayırlı olur inşallah

Geri
Üst Alt