Drogba'nın Yerine Balotelli

Dünyanın en yetenekli 10 futbolcusundan biri her ne kadar kafasız olsa da net biçimde imkansız ama hayali bile harika ...

Sezon başı terry konusu vardı sitede.Herkes bu adam çirkef yaşlı bizim takımımıza yakışmıyor gibi yorumlar attı.Geçen tekrar terry konusunu okuduğumda aynı kişilerin terry i alalım diye yazdıklarını okudum.Yani balo gelmesin diyenler geldiğinde adama tapıcaklar.

Olmaz olmaz demeyin.

Bana kalırsa Drogba'nın sözleşmesi uzatılmayacak ya da farklı bir rol teklif edilecek. Drogba'nın Marsilya'ya gitme ihtimali de yüksek çünkü futbolu da orada bırakmak istediğini açıkladı.

Olmaz olmaz demeyin.

Bana kalırsa Drogba'nın sözleşmesi uzatılmayacak ya da farklı bir rol teklif edilecek. Drogba'nın Marsilya'ya gitme ihtimali de yüksek çünkü futbolu da orada bırakmak istediğini açıkladı.

Drogba daha oynamak istiyor o yüzden kulübeye gelmez, gider 1 sene daha marsilya'da oynar ondan sonra bize gelip yardımcı antrenör olur, iyi de yapar o işi allahı var.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sT5JcJvyq5Q[/media]

Gel ulan Aslanim benim

[attachment=6242:upload_2014-1-2_0-11-32.jpeg]

Adam eder. 1-2 tokat tamamdır. :D

Gerçi Balo da güçlü, kaslı adam Allah'ı var. Bence bizim takımda olur ama. 2. Melo olur.

Seviyorum ben ya sorunlu adamları.

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-2_0-11-32.webp
    upload_2014-1-2_0-11-32.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 148
Balotelli on numara forvet, pek imkan vermem geleceğine ama gelirse Melo'yla taraftarın yaşadığı etkileşim gibi bir durum yaratabilir bence.

Olm şaka maka bu adamın maliyetini karşılayamayacağımız için alamayız. Yoksa geliyorum dese kapısında yatıp kalkılır yani şımarıklığın alemi yok :D

Ujfalusi, Messi'nin ayağına basmıştı gelmesin diyenler falan vardı eve almayacaz top oynayacak.

Muthis topcu keske alinsa . Gelmesin diyenler futboldan bi haber yasayanlardir .

Drogba - Sneijder derken birde Balotelli gerçekten Galatasaray ismini bütün dünya'ya ezberletiriz. 2 senedir şampiyonlar ligi başarıları falan iyi işler yapıyoruz.

Sneijderle de cok iyi anlasiyo uyum sikintisi cekmez .

Ulan millet ota boka sponsor buluyor biz niye bulamıyoruz oyuncu için sponsor. Çok mu zor yani, gerçi ben olsam balotelli'ye sponsor olmamda diğer oyuncular için sponsor çıksın la illa cepten verecen diye bi olay yok hani :D

Geri
Üst Alt