Drogba'ya Ceza Verildi!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
drogba.jpg

Yedek kalacağını öğrendikten sonra maça çıkmayan Didier Drogba'nın cezası belli oldu.

Futbol kariyerini MLS kulübü Montreal'de sürdüren Didier Drogba geçtiğimiz günlerde bir 'disiplinsizlik' haberiyle manşetlere çıkmıştı.

38 yaşındaki veteran golcü takımının Toronto ile oynayacağı maça yedek olarak başlamayı kabul etmemiş ve maça çıkmamıştı.

Montreal kulübünden yapılan açıklamada Drogba'ya para cezası verildiği açıklandı. Ancak ceza rakamı açıklanmadı.

Gamaspor

Şimdi hemen gelsinciler doluşur konuya. Hala bitik adamlara bayılıyoruz nasılsa.

Şimdi hemen gelsinciler doluşur konuya. Hala bitik adamlara bayılıyoruz nasılsa.

Ulan sahada Sneijder_Selçuk_Poldi'den birşey bekleyen adamlar bunların hayranı olan adamlar Drogba'ya sallıyor ya bende buna ayar oluyorum
Drogba tecrübe klas insanlık futbolculuk yetenek ne aklına gelirse konularda>Selçuk+Wes+Poldi
Ayrıca 38 yaşında olmasına rağmen bunlardan daha iyi durumdadır fizik olarak ondanda eminim

Drogba elinde bastonla maça çıksa çoğu forvetten daha iyi oynar.

Ulan sahada Sneijder_Selçuk_Poldi'den birşey bekleyen adamlar bunların hayranı olan adamlar Drogba'ya sallıyor ya bende buna ayar oluyorum
Drogba tecrübe klas insanlık futbolculuk yetenek ne aklına gelirse konularda>Selçuk+Wes+Poldi
Ayrıca 38 yaşında olmasına rağmen bunlardan daha iyi durumdadır fizik olarak ondanda eminim

nereden eminsin ? 38 yazı ile otuzsekiz yaşındaki adam bitiktir geçiniz.

nereden eminsin ? 38 yazı ile otuzsekiz yaşındaki adam bitiktir geçiniz.

Ben drogba çok fit mükemmel durumdadır demedim şunlardan iyi olduğunu söyledim
Drogba 33-35 yaşında gibi oynar gelirse yarım sezon ama bunlar 44-46 arası gibi sanki sahada yürümeye şut çekmeye mecalleri yok

drogba gibi profesyonel bir oyuncu gelmemiştir bu lige. Değil 38, 40 yaşında gelse bile bu ligdeki her takıma faydalı olur. Drogba adamdır adam.

Beyefendi antrenmanlara cikmiyormus 1 haftadir, ne kadardir dogru bilmiyorum ama ayrilmasi an meseleymis.

İstemez.

{taptap}

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io1_500.gif

tumblr_n9yqfjHhWn1s0oh9io2_500.gif

drogba kadar başınıza taş düşsün! :)

Drogba sacmalamis.

Geri
Üst Alt