Drogba'ya Yapılan Haksızlıktır

Haksızlık falan değil. Kötü oynayınca herkesin eleştirileceği gibi Drogba da eleştirilebilir. Adamın dokunulmazlığı yok. Ayrıca Balotelli'yi bilmem ama Hulk ismi geçiyor. Eğer gerçekten Hulk'un olabilme ihtimali varsa Drogba'nın bu yaştan sonra gitmesinde bi sakınca yok bana göre.

Yorumun da bir haddi hududu var bazilari sacma sapan seyler yazmis, bu cahilce benzetmelerinizi kendinize saklayin.

. Gs seviyesi artık her yıl şampiyon olmayı istiyor her yıl Şl'de üst turları istiyor yani uzun lafın kısası Drogba'ya sezon sonu güzel bir veda yapalım kalbimizde hep efsane olarak kalsın..Eğer olur da 1-2 yıl daha sözleşme uzatırsak seneye adamın en büyük fanları bile sövmeye başlar benden söylemesi..

yapilan artislige gel ulan sen gecen sene sampiyon olduysan clde ust tur yapiyorsan yat kalk drogbaya sneijdere dua et

hiç kimse GALATASARAY'dan üstün değildir bu formayı giyme şansına eriştiysen hakkını vereceksin beleşe oynasan bileki dünyaları alıyorsun öyle sahada yürümeyeceksin onu geçtim bu kulübün efsanesine kötü mücadelen sonrası bile çıkarken artistlik yapmayacaksın

Şu takımdaki öenmli sakatlıklar sonrası Chelsea maçına kadar sakatlanma korkusu içine girmiştir umarım. Yoksa o sakatlıklardan önce deplasmanda silik bir Drogba yoktu.

Ya bırakın şu GS taraftarı vefasız nankör etiketlerini bu taraftar hak edene her zaman hak ettiği değeri fazlasıyla vermiştir ama tablo açık maç seçen kendini Galatasaray'dan üstün gören ve bunu her maç aleni şekilde tekrar tekrar ispatlayan bir oyuncuya saygı duymuyoruz diye vefasız veya nankör olacak değiliz bence vazgeçmesi gereken bir kesim varsa futbolcuların performansından çok isimlerini baz alan taraftar topluluğudur.

Futbol performans oyunu arkadaşlar bunu unutanlar var galiba. Takımın en fazla kazananıysan mücadele etmeme şansın yok. Artvin Hopa Spor'da oynamadığını hatırlatmak gerekir.Zamanında iyi dedik diye her yaptığına helal denilmez. Burak, Cl'de 8 golle krallıktayken bile eleştiriyordum ama yeri geldiğinde fazlasıyla takdir etmesini de biliyorum.Drogba da çok iyiydi defanstan gelip top çıkarıyor , rakip defansı sırtına alıp kaleye kadar götürüyordu ne oldu o Drogba'ya ? Bazıları da diyor ki Chelsea maçlarında çoşacak hepinize kapak yapacak.Sorun da burada başlıyor zaten. Vay Galatasaray taraftarı vahh.

Drogba'ya Yapilan Haksizliktir SEREFSIZLIKTIR

Elimizde ki forvetlerin hepsi kötü, artık bunu inkar etmenin kimseye faydası yok. Bu yüzden şu bir gerçek ki ne olursa olsun sene sonuna kadar Drogba'ya muhtacız. Çünkü ne kadar kötü de olsa sezona tutunmak istiyorsak bunu ancak Drogba ile sağlayabiliriz, Burak ve Umut ile 3 haftaya kalmaz 2.liğe bile havlu atarız.

Buna rağmen bjk maçında tribünde olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Antalya maçında dibe vurdu artık. Kafasını iyice toparlayıp, dönüşünü Chelsea maçıyla yapmalı.

Drogba'ya senin gibiler muhtaç. Burak daha ne yapsın adamın Türkiye'de gol atmadığı takım kalmadı umut ne zaman oyuna girse çok kritik goller atıyor. Drogba'ya muhtaçmışız. Bizi 10 kişi oynatan adama ben kendimi muhtaç hissetmiyorum sen hissediyorsan o seni bağlar kendi adına konuş

real macinda DROGBA cikinca top tutamayip 6 gol birden yedigimizi unutan gafil varliklar suphesiz ki Chelsea maci kadrosu yaparken forvete Umutu koymaya kalkisacak, koltugumdan gelen gulme sesine maruz kalacaklardir

haksizlikmis.

adam acik ara takimdaki en cok kazanan oyuncu ama en vurdumduymazi, en az kosani, en laubalisi.

bide gereksiz hareketler, tavirlar fln.

sezon sonu kurtuluyoruz.

ben adama kötü demiyorum. tabiki burak ve umuttan kat kat iyi oyuncu.

isterse, hirsli ve arzulu oynarsa ortaligi yikar. bunu gecen sene gördük zaten.

ama adamin tutumunu elestirmek gercekten haksizlik degil. cok ciddiyetsiz, sahada yürüyor resmen.

e taraftar olarak buna kiriliyorum, ve tabiki sinirleniyorum antucu mu oluyorum böylece?

her bokta insan fenerli ilan ediliyor bu forumda.

ama adamin tutumunu elestirmek gercekten haksizlik degil. cok ciddiyetsiz, sahada yürüyor.

e taraftar olarak buna kiriliyorum, ve tabiki sinirleniyorum antucu mu oluyorum böylece?

burak da yuruyor

ama adamin tutumunu elestirmek gercekten haksizlik degil. cok ciddiyetsiz, sahada yürüyor resmen.

ölü taklidi yaparsan gider

yapilan artislige gel ulan sen gecen sene sampiyon olduysan clde ust tur yapiyorsan yat kalk drogbaya sneijdere dua et

Arkadaşım kusura bakma ama sen gerzek misin ? Al mesajımın başlangıcı

''Çoğu kişi benim gibi düşünüyor geçen yıl bize bir şampiyonluk kazandırdı denebilir ama bu yılla geçen yıl arasında dağlar kadar fark var...Geçen yıl da koşmuyordu ama oyun ciddiyeti çok üst seviyedeydi frikikler dışnda egosunu göstermiyordu ..''

Drogba'yi niye elestiriyorsunuz anlamiyorum. Sadece isimine göre Yorum yapiyorsunuz, Performansini elestiriyorsunuz. Sizin beklediginiz Chelsea'de oynadigi gibi burda da oynasin. Biraz gercekci olalim lütfen. Adam 36 Yasina girecek neredeyse 36 ! Üstelik yasina ragmen diger Forvet'lerimizden kat kat iyidir. Drogba'dan 34 Mac'ta 32 Gol bekelyen, Chelsea'yi tek basina gecmesini bekleyin gitsin bidaha bu Forum'da yazmasin bi zahmet. Üstelik sunu da söylim Ronaldo ve Messi bile 36 Yasina girdiklerinde 36 Yasindaki Drogba gibi olamazlar bundan cok eminim.

drogbaya gösterilen müsamaha bizim milletin neden asırlarca padişaha kulluk yaptığını gösteriyor. daha 100 yıl önce hepimizin ataları padişahın kuluydu ırgattı. işte bu insanlar o zihniyetin devamı niteliğindedir. kraldan çok kralcıdır bunlar

Geri
Üst Alt