Drogba'ya Yapılan Haksızlıktır

drogbayı severim. ufak bir hata ile de silinecek bir oyuncu değil doğrudur ama tekrarlarsa işin rengi değişir. bu işin çok net bir çözümü var. bu adam özellikle ligteki deplasman maçlarında oynamıyor. antalya maçındaki vurdumduymazlığı beni de rahatsız etti. o yüzden en net çözüm ligdeki deplasman maçlarında kadroya alma bırak istanbul'da. sezon sonu da sözleşme uzatılmamalı zaten yaşlandı artık. yerine benzer kalitede ve daha genç bir adam alınmalı.

oyundan çıkarken üzgün ve sinirli olması normaldir.

her futbolcu zaman zaman böyle tepkiler verebilir.

ama drogba da kendine çeki düzen vermeli.

ilk yarının sonlarındaki trabzon maçından beri top falan oynamıyor.

takımı eksik oynatıyor.

toparlanmalı, kariyerine ve profesyonelliğine uygun maçlar oynamalı.

Yalnız bir sorun var. Drogba sadece Antalya maçında böyle değildi, bu sezon oynadığımız 21 maçın neredeyse 15'inde silik bir performans göstermeyi bırakın 3 metre önündeki topa ayağını uzatma zahmetine bile giremediği maçlar hatırlıyorum ben. Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir performans gösterip bizi üst tura çıkardı. Doğru, ama bu performansını lige yansıtmadığı sürece bizim açımızdan çokta büyük bir önemi yok. Çok isteksiz ve gönülsüz görüyorum Drogba'yı. Sanki ''benim ne işim var bu iğrenç ortamda?'' der gibi tavırları oluyor bazen. Taraftar 1 sabretti, 2 sabretti, 3 sabretti, 4 sabretti ama bu kadar verimsiz olması milleti de çileden çıkarttı doğal olarak.

Birde bunların üstüne geçen oyundan çıkarken kendini beğenmiş bir şekilde Tugay'ın elini sıkmaması bardağı taşıran son damla oldu denilebilir. Gören de muazzam oynuyordu, basmadık yer, girilmedik pozisyon bırakmadı da çıkartıldı sanacak. Halbuki sahaya baksan koşmaya zahmet ettiği bile yoktu.

drogba son 4 mactir kotu, haricinde bizi cl'de grubtan cikaran 3 adamdan biri olup ligde 8 gol 4 asistle oynuyor total 14 gol 7 asist, not to mention super cup. deplasmandaki bjk macini da tek basina aldi

cl, premier lig vb sampiyonu ulke kahramani bi herifin 36 yasinda anadolu takimlariyla yaptigin maclari fazla cuklememesi sana cok garip geliosa git badminton izle kardesim

adam bize transfer oldugundan beri UK gazetelerinde yer buluyon kendine ,salaklasmayalim pls

drogba son 4 mactir kotu, haricinde bizi cl'de grubtan cikaran 3 adamdan biri olup ligde 8 gol 4 asistle oynuyor total 14 gol 7 asist, deplasmandaki bjk macini da tek basina aldi. cl, premier lig vb sampiyonu ulke kahramani bi herifin 36 yasinda anadolu takimlariyla yaptigin maclari fazla cuklememesi sana cok garip geliosa git badminton izle kardesim

adam bize transfer oldugundan beri UK gazetelerinde yer buluyon kendine ,salaklasmayalim pls

He burasıda ringonun ahırıydı demi.Drogba yaşına istinaden diğer oyunculara örnek olmalı yaptığı hareket kabul edilemez ve bu ikinci kez oluyor.

He burasıda ringonun ahırıydı demi.Drogba yaşına istinaden diğer oyunculara örnek olmalı yaptığı hareket kabul edilemez ve bu ikinci kez oluyor.

ne yapmis

belki kendine sinirlendi ii oynamadi diye ne biliyon? 13 yasindami tum taraftar hepberaber gazetelerin gazina gelionuz

En çok da yaşından ve herkesçe saygı duyulan kariyerinden dolayı bir garip savunma çabalarında bulunanlara gülüyorum. Hagi'yi de getirelim çaktığımın BJK'sini değil alayını tek başına yeniyordu hem bir kaç tur atlatmaktan ziyade onun eşek kadar UEFA kupası bile var. Gerçi biraz yaşlandı ama sonuçta bizi 10 kişi oynatacak olsa bile geçmişinde neler yaptı yani varsın oynatsın.

ne yapmis

belki kendine sinirlendi ii oynamadi diye ne biliyon? 13 yasindami tum taraftar hepberaber gazetelerin gazina gelionuz

Ne gaza gelmesi yahu yaptığı hareket normal mi?Asık suratlı bir şekilde sanki elinden şekeri alınmış çocuklar gibi altı üstü oyundan çıkarıldı zaten kötüde oynuyordu 3-5 gol atınca kapris yapmak zorunda değil

Ne gaza gelmesi yahu yaptığı hareket normal mi?Asık suratlı bir şekilde sanki elinden şekeri alınmış çocuklar gibi altı üstü oyundan çıkarıldı zaten kötüde oynuyordu 3-5 gol atınca kapris yapmak zorunda değil

kapris falan degil abicim o ,daha once de cikti oyundan eses macinda ayni seyi yapti .chelsea'de cikarildiginda da ayni seyi yapiyordu. herif cikmayi kendine yediremio isth dellenio neticesinde

Tavırları hoş değil. Mancini de ondan vazgeçemiyor. Haftalardır kesilsin, dinlendirilsin diyoruz..

Futbolcu sahaya çıktıysa formanın hakkını vermeli ismi ne olursa olsun. Rakip Anadolu takımıydı, sözleşmem uzatılmadıydı filanla olmuyor..

Tugay olayı da futbolda çok görülen durumlardan biri, abartmamak lazım.

Bir oyuncu 1-2 hatta 3 maç üstüste formsuz olabilir ama son 10 maçtır formsuzsa üstüne birde oyundan çıkarken artistlik yapıyorsa eleştirinin hemde Kralını hakeder

Drogba'nın 36 yaşında olduğunu unutmadan yorum yapılmalı. Galatasaray'da oynaması yönetim başarısı. Yılda kaç milyon ödendiği yönetimin sorunu. Drogba bir marka sonuçta. Umut yerine çok kaliteli bir forvetimiz daha olsa açık ara lider olurduk

Drogba'nın 36 yaşında olduğunu unutmadan yorum yapılmalı. Galatasaray'da oynaması yönetim başarısı. Yılda kaç milyon ödendiği yönetimin sorunu. Drogba bir marka sonuçta. Umut yerine çok kaliteli bir forvetimiz daha olsa açık ara lider olurduk
Sence kim olabilir bu kaliteli forvet?

Galatasaray'ın bütçesine göre düşünürsek?

12 maçta 2 gol atmışsın üstüne de çıkarken artislik yapıyorsun. Bu taraftar Hakan Şükür gibi bir efsaneyi de silmiştir yeri geldiğinde.

drogba son 4 mactir kotu, haricinde bizi cl'de grubtan cikaran 3 adamdan biri olup ligde 8 gol 4 asistle oynuyor total 14 gol 7 asist, not to mention super cup. deplasmandaki bjk macini da tek basina aldi

cl, premier lig vb sampiyonu ulke kahramani bi herifin 36 yasinda anadolu takimlariyla yaptigin maclari fazla cuklememesi sana cok garip geliosa git badminton izle kardesim

Bizi şampiyon yapacak maçlar da o küçümsediği Anadolu maçları zaten. 21 haftada 3 deplasman galibiyeti. 2'si de lig sonuncularına. Şaka gibi. Drogba'nın markası sayesinde reklam yapacağız diye ligde fener at mı koşturtsun reis? Sene sonu yollar ayrılmalı ve yerine iyi ve iş yapacak adam almak lazım.

drogba'ya haksizlik yapildigini ben de düsünüyorum lakin bir de su gercegi gördük:

ya drogba deplasman maclarinda yedek kulübesinde oturup macin gidisatina göre joker olarak oyuna alinmali

ya da korakor gecen deplasmanlara hic götürülmemeli

Drogba'ya senin gibiler muhtaç. Burak daha ne yapsın adamın Türkiye'de gol atmadığı takım kalmadı umut ne zaman oyuna girse çok kritik goller atıyor. Drogba'ya muhtaçmışız. Bizi 10 kişi oynatan adama ben kendimi muhtaç hissetmiyorum sen hissediyorsan o seni bağlar kendi adına konuş

.

Geri
Üst Alt