- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Gole ihtiyacı olan takımda böyle bir hamleyi yapan bu zeki adamın aldığı parayı görünce, acıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyhun'u oyuna sokması anlaşılabilir bir hamle (hani topu şişiririz kafayla indirir falan filan diyerekten) ama Drogba'nın çıkması katliamdır. Yav çıkar Selçuk'u al Ceyhun'u gönder rakip sahaya. Sağdan Sabri şişirsin, soldan Telles, göbekten Melo ve Sneijder artık Allah ne verdiyse. Hani bunu yapsa belki bir izahı olurdu. Ama Drogba'yı çıkarmak nedir ya? 2005 yılında Gençlerbirliği ile oynanan maçta 2-1 yenik durumdayken Hagi'nin Hakan Şükür'ü çıkarıp Cafer Can'ı almasından bile daha rezil bir hamleydi.
88 dakika ne yapmis drogba ?
tabii cikartigi icin müdafaa etmeye calismiyorum ama gercekten ne yapmis drogba bu gecen zamanda..
tabii cikartigi icin müdafaa etmeye calismiyorum ama gercekten ne yapmis drogba bu gecen zamanda..
burak ya da selçuk ne yapmış demeliydin sanırım...