Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.478
- 1.706
- 1.948
puan kaybının mazereti bu değil. pozisyonları değerlendiremedik. takımın aklı bir sonraki maçta kalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi 2 dakika değil ki, +7'de uzatma verdi hakem. Ha tabiki de bu maçta ki puan kaybının sebebi Drogba-Ceyhun değişikliği değil ama bu hamlenin bir izahı yok hiçbir şekilde. Bu hamle zaten maç boyunca süre gelen saçmalıkların doruğa ulaştığı hamle.
ya zaten o an iki tane forvet+sneijder sahada,yani mac baslangicindan bir farki yok..ceyhun sadece hizli kontra ataklara karsi alinmis bir önlem..yani bora sen hücüm ederken rakipte sana hücüm ediyoryoksa terim gibi son dakikalar 4 forvet koymak marifet degil..
Sende sezon ortasında başka bir seçenek varmış gibi konuşma. Drogba'yı yedek bırakıp Burak-Umut'u mu oynatacaksın?
Chelsea maçı için dinlendirmek istemiştir![]()
Yok abi ben forvet koymasından bahsetmiyorum, sadece olayın bir mantığı yok bana göre, onu söylemeye çalıştım. Ha Ceyhun değişikliğinden daha saçma olanı Umut'u oyuna almaktır bana sorarsan. Sen zaten orta sahayı geçemezken gittin Umut'u aldın iyice takımın şekli bozuldu. Selçuk dururken Yekta'yı çıkardın. Esas saçmalık Eboue neden kadroda olmaz. Ha oralara girersem de bir daha çıkamayız zatenŞu maçta savunulacak bir yanı yok bence abi, adam kader maçında bir dolu zırvalık yarattı, belki 2.liği bile riske attı yani.
mesele burak falan degil,o hocanin tercihi..seninlen konustuk zaten kac kere beni burak ilgilendirmiyor,isterse bir daha oynatilmasin,sorun degil benim icin..
yalniz 3 forvet +sneijder´len atak yapip gol yemekte var,burasini kimse düsünmüyor..
Mancini isterse seneye kendi takımını kursun gelmeden öncede söylediğim gibi, Mancini'ye hiç bir zaman güvenmedim ve güvenmeyeceğim. Sistemi ve oyuncularla olan iletişiminin çok zayıf olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim'i göndererek en başta kendi topuğumuza o mermiyi sıkan bizdik. Kendi düşen ağlamazmış, daha bunlar iyi günlerimiz.
ben maçta orta saha almasini istedim abi. buragi almasini istedim. ama hoca orta saha aldi forveti soktu. biz hapsedemiyoruz herifleri. orta sahan boş. mancini hala terim gibi ortayi boşaltip forvetleri sokuyor. deplasmanda orta sahayi işgal edicen. drogba zaten normal tempoda oynuyor fizigi ile oynuyor. buragin bir fizigi var oda boş zaten. 2 li mücadele nedir bilmez. toplari heriflere verir.
yani deplasmanda ortayi doldurcan abicim. oyuna hükmedemiyoruz biz.
ya zaten farkli seyler söylemiyoruz,hocanin eksiklikleri oldugunda hem fikiriz,yalniz drogba yi cikardi diye bu kadar tantana yapmaya gerek yok..bilmem anlatabildimmi..zaten drogba´nin noksanlarini buragi örnek vererek müdafaa etmeye calisanlara lafim..3 forvetimizi toplasan bir forvet etmez,bunu yavas yavas kabullenmeye bakin..
abi bende drogba dursa maç bizimdi demiyorum. şişirme toplar attigin maçta buragi al gitsin. topa bile ziplamiyor. herif. o olsaydi bu olsaydiyla olmaz biliyorumda oyuncu degiştirmelerde fail bence.D
aklima senin güzel bir lafin geldi,hoca hangi tercihi yaparsa yapsin yine elestirilecek diye yazmistin..hatirladin mi?
hangi futbolcumuz iki hafta üst üste iyi performans gösteriyor melo haric?bugün iyi dedigimiz ertesi hafta sac bas yoldurmuyor mu?eboue dedigin adam ne zamandan beri kiymete bindi?daha bir kac ay önce hep beraber asmiyormuduk adami?![]()
Hala aynı fikirdeyim ama daha geçen maç bu takım 6 tane atmış, neden defans hattını bozuyorsun, ben bunu sorgularım doğal olarak. Chedjou'yu kadroya alıyor, ve yedek oturtuyor. Yabancı hakkı böyle mi kullanılır? Beklerin önemini görüyoruz her maçta ve sen bu maçta bir kanadın kırık oynamak zorunda kaldın.
Şimdi 3 gün sonra Karabük'te oynamayan Eboue'yi Chelsea maçında ilk 11 izlicez. E bu adam bir maç ritmi de yakalayamadı, nasıl katkı verecek? Mantığı olmayan bin tane olayı var adamın. Transfer ettirdiği adamları kadroya bile almıyor. E forma rekabeti oluşacak diyorduk, o işte yattı artık. Valla abi ne söylesem boş, çok saçma işler dönüyor, harbi insan da sinir stres bırakmadılar![]()
Gerceketen artik ne yazacagimi sasirdim.Hani x futbolcuya güvenip müdafaa bile edemiyor insan,ayni güvensizligi sanirim mancini de yasiyor.Benim mancini den beklentin bu sezonu en kötü ihtimal 2. bitirip,elindeki yeni transferleri yavas yavas takima monte etmesidir..Sezon sonu eldeki cöplerden kurtulup,adam akilli sezon planlamasi ile yeni sezona baslamasidir.Bu dediklerimi yapmazsa destegimi cekerim..ama bazilari gibi simdiden yerden yere vurmam.Bu kulüp FT faciasindan kurtulmus,yani macini´nin hatalari viz gelir.Zaten bu sene ile gecen sezon arasindaki tek fark fenerbahce´nin bu sefer ikramlari geri cevirmemesidir.Gecen sene az mi ugrastik fenerbahce´yi sampiyon yapmak icin...![]()