Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
sürekli saçma sapan bir siteye yönlendirildim durdum sizdede oldumu yoksa sorun benim pc demi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nası bir sorun yaşadınız anlamadım açıkçası. Foruma girememe meselesi ise, dün bir kaç saat forumda sorun vardı zaten.
Tek giremeyen siz değildiniz. Eğer farklı bir sorun ise, detaylı bir şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
sürekli adblock yokmu reklam engelleyici onun gibi reklam engelleyici bir siteye yönlendirme yaptı durdu indir felan diye link geliyordu yönlendirdiği sitede
sürekli saçma sapan bir siteye yönlendirildim durdum sizdede oldumu yoksa sorun benim pc demi ?
sürekli adblock yokmu reklam engelleyici onun gibi reklam engelleyici bir siteye yönlendirme yaptı durdu indir felan diye link geliyordu yönlendirdiği sitede
Foruma girişte sorun vardı evet. Bu tüm sitelerin başına gelebilir. Ama pcyle alakalı bi sorun olabilir diyenler hayli komik. Ne yani pc sitemi seçiyor.
★★★SⅢ Tapatalk★★★