Dün foruma giremeyen tek benmiyim ?

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
sürekli saçma sapan bir siteye yönlendirildim durdum sizdede oldumu yoksa sorun benim pc demi ?

34 bin mesajın var

Hala bu mevzu için konu açmaya gerek olmadığını öğrenememişsin Barış'çım

Ben de benzer bir sorun yaşadım. Sevgili @Fatih Akca bu konunun çözümü için gerekli çalışmalarla uğraşıyor diye biliyorum.

Nası bir sorun yaşadınız anlamadım açıkçası. Foruma girememe meselesi ise, dün bir kaç saat forumda sorun vardı zaten.

Tek giremeyen siz değildiniz. Eğer farklı bir sorun ise, detaylı bir şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Nası bir sorun yaşadınız anlamadım açıkçası. Foruma girememe meselesi ise, dün bir kaç saat forumda sorun vardı zaten.

Tek giremeyen siz değildiniz. Eğer farklı bir sorun ise, detaylı bir şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

sürekli adblock yokmu reklam engelleyici onun gibi reklam engelleyici bir siteye yönlendirme yaptı durdu indir felan diye link geliyordu yönlendirdiği sitede

sürekli adblock yokmu reklam engelleyici onun gibi reklam engelleyici bir siteye yönlendirme yaptı durdu indir felan diye link geliyordu yönlendirdiği sitede

bilgisayarınızla alakalı bişey olmasın. çerezleri falan temizleyin en basiti. Sonra tekrar yaparsa bi resim alın. Hangi siteye yönlendiriyor ona bakalım.

Bende yok dediğiniz sorun çünkü. Başka şikayette gelmedi sizin sorunla alakalı. Dediğim gibi çerezleri temizleyip, tekrar olması durumunda da resim alın.

Bende giremedim dun heb error veriyordu.. mactan sonra ki saatler.

Aynı sorun bende'de vardı. Genelikle her pazar günleri olan bir database error hatası olsada dün çok fenaydı

Dün hata verdi. Bende baya sık olmaya başladı bu. Server'da mı sıkıntı var acaba bilemedim.

Yaşadığımız sıkıntı db kaynaklı arkadaşlar doğru söylemiş ancak başka bir siteye yönlendirme kesinlikle olmamalı.

Bende de dun baya hata verdi. Tapatalk da calismiyordu

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Foruma girişte sorun vardı evet. Bu tüm sitelerin başına gelebilir. Ama pcyle alakalı bi sorun olabilir diyenler hayli komik. Ne yani pc sitemi seçiyor.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Foruma girişte sorun vardı evet. Bu tüm sitelerin başına gelebilir. Ama pcyle alakalı bi sorun olabilir diyenler hayli komik. Ne yani pc sitemi seçiyor.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Senin PC nin eski sahibi yada satıcısı yoğsam Fenerlimiydi :D :D

Geri
Üst Alt