Dün Hasta Olan Zaha, Bugün Antrenmana Çıktı

Yanlis taktik verir de eleniriz diye hocam hasta dumeni cekti

2 senedir yönetme şekli böyle bunların

İlk senesinde her maç gunu Yusuf Demir sorulurdu. Hafta boyu tüm antrenman resimlerinde gözüküyordu ne hikmetse maç günü olduğunda rahatsızlığı var dediler.
İşte şöyle bir sıkıntı var renktaşım Zaha herhalde 8-10 tane Yusuf Demir parası kazanıyor bu takımda. İcardi haricinde herhangi bir oyuncunun almaması gereken kadar çok para verdik Zaha ya karşılığını alamadık bunun geçen sene ama öyle veya böyle bir şekilde sahada kalıp katkı vermeye devam ediyordu

Bu sene artık ipler tamamen koptu Okan Hoca bu saatten sonra Zaha yı kazanmaya uğraşır mı? Hiç zannetmiyorum. Eğer kadromuzda olmayacaksa bir şekilde yeniden takımın içine dahil edilmeyecekse gönderelim Zaha yı

Avrupada nice oyuncular var böyle maaş yükünden dolayı kurtulmak istediği ya kiralık olarak gönderiyorlar hatta bedelsiz olarak gitmesine izin veriyorlar. Barcelona en iyi orta sahası İlkay ı bedelsiz gönderdi ya bütçede yer açabilmek için

Göndermek için elinden geleni yapınca bir şekilde elden çıkarılıyor. Bizimkilerin yaptığı gerçekten beceriksizlik

Bir de Zaha ve Sergio Oliveira gibi oyuncular gerçekten negatif yayan oyuncular. Oynamamaya başladıkları zaman sorun çıkarıyorlar. Bir benzeri Ziyech için de geçerli bakın Ziyech 2 maç oynamasın o da ortalığı bir birine katacak

Bu şekilde maaş yükü katkısından fazla hale gelmiş oyuncuları kadromuzdan çıkarmamız gerekiyor ismi ne olursa olsun

Dubois sakatlanmasaydı hoca Boey'i de mideye indirmişti
İşte sıkıntı o biz biraz fazla isim takıntılı hale geldik, ovv Ziyech Rashica dan daha iyi bir oyuncu kesin gelsin ovv Angelino acayip sol bek gelsin ovv Zaha mı alıyoruz gelsin diye diye takıma kimleri doldurduk

Oyun gücümuz sıfıra indi kadromuzda isimli futbolcu eskisi oyuncuları dolduracağız diye

Niye oynasınki adam yerine her türlü kerem oynıycak nasılsa 3-4 maç üst üste oynamış mı acaba sevgili okan hocaya sormak lazım yoksa taktiğimizi yanlış anladımı diycek yine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

okan buruk tescilli yalancıdır tıpkı patronları gibi

Ben Zaha'yı niye Zehra diye okudum ki şu an?

birde her sene en kritik dönemde bir adam yiyerek nasıl lige başlıyoruz anlam veremiyorum.
Yusuf, zaniolo, zaha
bunların hepsi tesadüf olamaz hep sakat hep hastalar.
Geçen barışın hastalığından da kıl kapmadık değil transferin son günlerinde bir şeyler olursa şaşırmam

Zaha'dan mutlusu yoktur, normalde takim kazanmaya devam etse etkisiz eleman gibi kenarda otururdu, simdi ben olsaydim moduna gecmistir coktan.

OKanHodja2.jpg

"ufak ağrı"
"ufak rahatsızlık"
"ufak hastalık"
"ufak tripler"
"ufak egolar"

3 iq seviyesindeki söylemlerden bıktık bıktık...

Geri
Üst Alt