Dün Hasta Olan Zaha, Bugün Antrenmana Çıktı

ulan aptallık yüzünden elendik belki de. Oyunu değiştirebilirdi herif.
Ama maça çıkarmıyoruz idmana çıkıyor.

*Okan *zahanın *maaşını da ş.ligi kaybımız olan 35 milyon euroyu da faiziyle ver
* .
sevgili tuna, futbola bakisim cercevesinde - *net bende bu bakistayim oldum olasi . ozellikle oyuncu bazli kismi baz alirsak.

<- malesef kulubumuzun parasi bu yolla heba oluyor , cok absurd bir durum,, aldigin yatirim yaptigin bir oyuncunu kisa ve uzun vade adina *degersizlestiriyorsaniz , akabindeki surec de elden cikarma konusunda nasil ivmeli satis yapabilirsiniz ki ? . . . < - >
aldiginizin *zararina gondermek son ihtimal . ki,onu da yapamadilar zannimca.
( zararina gonderimi de hic tasvip etmem, hele ki oyuncu ust seviye ,isimli biri ise her daim piyasasi var oldugundan dolayi ) .

bu denklem de teknik direktorumuz okan buruk'un bariz kendi insiyatifi ve sorumlulugu ile alinmis bir karar zaha sureci .

pro bir anlayis degil surec baslangici , gidisati .
ki ,gunun sonunda kaybeden kulubumuz olacak. artcilari coktan basladi bile kupa finali, dunku kritik donemec katilim maci ve olasi benzer bundan sonrasi . . .
(kerem ,abdul'un daha lig baslamadan ayrilmak istemeleri, sonra vazgecmeleri ,vsvs ,tum bu sezon baslangicli geliskenler takimin tabiat'ina ,havasina etki eden noktalar ozellikle takim olgusu adina negatif yansimalari oldu suphesiz) .

velhasil aldirdigin paralar verdigin, saglam maas ve genel kontrat suresini de hesaba katarsak , hepten zarara dogru ilerleyen bir dongu ortada. bunu halletmesi gereken *takimdan bas sorumlu teknik diektor ; okan buruk dan baskasi degil .

mudahil olup, olurda baskan sayet radikal bir adim atarsa , zaha konusunu icte halledelim derse hocaya, bir ihtimal zaha'dan verim alabiliriz. o da zor ihtimal . ben pek ihtimal vermiyorum. oyuncu net adeta tu ka ka edildi. dunku cocuk degil bu oyuncu. epl de tirnaklariyla bir yere gelmis sayginligi takdiri kazanmis, kulubu tarafindan da cok sevilen bir profildi .

bjk mac sonu roportaji zaten basli basina hayal kirikligi hoca tarafindan.

sahsen, zaha nin mac sececek bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum.
oyle olsa sezon oncesi kamp baslamadan ekstra idmanlara vakit ayirmazdi.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Ozan Puki ,@Kemalettin TANRIVERDİ

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Erden Timur'u takumin %51'i sanardim. Meger %99'uymus. Takimin stari olacak adami getirdigi hale bak hocanin.

Geri
Üst Alt