- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu toplam bonsen pahalı kaleci transferleri listesinde 22. sırada gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 301699
Ekli dosyayı görüntüle 301701
1. Kepa Arrizabalaga – €80M
2. Alisson Becker – €62.5M
3. Gianluigi Buffon – €52.9M
4. André Onana – €50–52.5M
5. Ederson – €40M
6. Jasper Cillessen – €35M
7. Thibaut Courtois – €35M
8. David Raya – €31.9M
9. Giorgi Mamardashvili – €30M
10. Manuel Neuer – €30M
Yanlis bakis acisi. Oncelikle Trabzon sittin sene sampiyonlukta rakibimiz olamaz.Homegrown oyuncu alıyosun, şamp. yolundaki direkt rakibinin kaptanı, sezonu çok iyi açmış, gedikli MT havuzu oyuncusu
Bir PREMIUM ödenecekti bu vaziyetler altında. Ödemeye değer miydi, göreceğiz
Elma ile armutu karsilastiramazsin. Senin sundugun hipotezin mantikli olmasi icin iki oyuncunun ayni seviyede olmasi lazim. Eger ki 10 maas alan adam, 3 maas alan adamdan cok daha iyiyse senin hipotezin bir anlami yok.Bonservis her şey değildir.
Bonservissiz 10 maaş verirsin 4 yıl: 40 eder ucuz görünür
Bonservisli 27 bonservis 3 maaş verirsin 4 yıl: 39 eder pahalı görünür.
Neden? Çünkü bizim ülke matematik özürlüleri ülkesi.
KudurKulübe baskı yaptın o kadar şimdi liste mi atiyorsun
İkisinin de denk olduğu düzlem için söyledim. Aynı mali şartlara, hatta bir tık daha pahalıya Uğurcan mı, Ederson mu desen ben Uğurcan derdim zira Ederson’un orta/üst düzey bir kaleci bile olmadığını düşünüyorum. Ayakları iyi diye şişirilen kalecilik meziyetleri ciddi eksik biri. Refleksleri zayıf, 1-1’leri zayıf.. Büyük takımlarda özellikle bizim gibi verdiği pozisyonların %70-80’i geçiş hücumu olan takımların kalecilerinde en olması gereken özellikler bunlar. Neyse kimse EPL’de takip etmiyor herhalde, koltuğunun altından yumurtladığında, ya da saçma sapan kalesini terkedip gol yedirdiğinde herkes iyi ki almamışız diyecektir.Elma ile armutu karsilastiramazsin. Senin sundugun hipotezin mantikli olmasi icin iki oyuncunun ayni seviyede olmasi lazim. Eger ki 10 maas alan adam, 3 maas alan adamdan cok daha iyiyse senin hipotezin bir anlami yok.
Kusura bakma ama birisi Turk takimlarina karsi oynayarak kariyer yapmisken, digeri PL’de altin eldiven alip, CL kupasi goruyordu. Dunyada hata yapmayan kaleci yok. Ederson Ugurcan’dan kotu kaleci demek bence sacmalik. Gorusune saygi duyarim tabi ki.İkisinin de denk olduğu düzlem için söyledim. Aynı mali şartlara, hatta bir tık daha pahalıya Uğurcan mı, Ederson mu desen ben Uğurcan derdim zira Ederson’un orta/üst düzey bir kaleci bile olmadığını düşünüyorum. Ayakları iyi diye şişirilen kalecilik meziyetleri ciddi eksik biri. Refleksleri zayıf, 1-1’leri zayıf.. Büyük takımlarda özellikle bizim gibi verdiği pozisyonların %70-80’i geçiş hücumu olan takımların kalecilerinde en olması gereken özellikler bunlar. Neyse kimse EPL’de takip etmiyor herhalde, koltuğunun altından yumurtladığında, ya da saçma sapan kalesini terkedip gol yedirdiğinde herkes iyi ki almamışız diyecektir.
Dediğim hatalı gol yedirmesi değil, temel kalecilik meziyetleri. Refleks kalitesi, topu doğru yere tokatlama, karşı karşıya doğru pozisyon alma…Kusura bakma ama birisi Turk takimlarina karsi oynayarak kariyer yapmisken, digeri PL’de altin eldiven alip, CL kupasi goruyordu. Dunyada hata yapmayan kaleci yok. Ederson Ugurcan’dan kotu kaleci demek bence sacmalik. Gorusune saygi duyarim tabi ki.
bu hesap bile yanlışBonservis her şey değildir.
Bonservissiz 10 maaş verirsin 4 yıl: 40 eder ucuz görünür
Bonservisli 27 bonservis 3 maaş verirsin 4 yıl: 39 eder pahalı görünür.
Neden? Çünkü bizim ülke matematik özürlüleri ülkesi.
Dedik. City’de 10 sezon oynamış kaleciyi anlattık millete.. Temel kalecilik meziyetleri sorunlu dedik. Refleksleri yok dedik, çıkışları hatalı dedik..Dediğim hatalı gol yedirmesi değil, temel kalecilik meziyetleri. Refleks kalitesi, topu doğru yere tokatlama, karşı karşıya doğru pozisyon alma…
Bu yönleriyle zayıf bir kaleci, yan toplarda ve oyun kurmada iyi bir kaleci.
Mesela Okan hoca derdi ki bana ayakları iyi oyun kurabilen kaleci lazımdı ondan aldık, okey oluruz zaten ama kalecilik anlamında beğendiğim bir kaleci değil. Ben oyun kurmasından karşı karşıya kaldığında başarısı, refleksleri iyi olan kaleciyi tercih ederim. “Son anda Muslera” kalecisiydi bence bizim ihtiyacımız ki 15 yıl böyle bir kaleci izledikten sonra. Benim görüşüm tabii aksine de saygılıyım
İkisinin de denk olduğu düzlem için söyledim. Aynı mali şartlara, hatta bir tık daha pahalıya Uğurcan mı, Ederson mu desen ben Uğurcan derdim zira Ederson’un orta/üst düzey bir kaleci bile olmadığını düşünüyorum. Ayakları iyi diye şişirilen kalecilik meziyetleri ciddi eksik biri. Refleksleri zayıf, 1-1’leri zayıf.. Büyük takımlarda özellikle bizim gibi verdiği pozisyonların %70-80’i geçiş hücumu olan takımların kalecilerinde en olması gereken özellikler bunlar. Neyse kimse EPL’de takip etmiyor herhalde, koltuğunun altından yumurtladığında, ya da saçma sapan kalesini terkedip gol yedirdiğinde herkes iyi ki almamışız diyecektir.