dünya futbol tarihinin en pahalı 7. kaleci transferi

Ederson gibi panter ve ayakları iyi kaleci dururken Uğurcan gibi kova ve ayakları kalas kaleciyi tercih eden herkesi kınarım. Lol

Şu transferi savunacak kadar da aciz olmamak lazım
Aciziyet Uğurcan gibi bir elit kaleciyi sırf Türk ve bilindik diye veto etmek. Bazı taraftar arkadaşlar bu kaleci performansını hak etmiyormuş demek.

27.5 milyon euroya bu devirde başka bir milli takımın kalecisini alamazdık, belki Livakovic. 15 verip C klas Petrovic mi Petkovic mi ne alınsaydı dans edecekler vardı burda.

Yalan yok tabi şu an bu performansı verdiği için ben de atıp tutabiliyorum böyle. Ama her transferi maliyetinden dolayı da veto etmemek lazımmış. Bunu öğrenmiş olduk.

Sergilediği performans ödenen bonservisin fahiş bedel olduğu gerçeğini değiştirmez. He 25 yaşında olsaydı, o zaman işin rengi değişirdi.

Musleranın son 5-6 yıldaki performansını çoktan geride bıraktı

bu şekilde 5 sene oynarsa anca belki parasını çıkarır.

bu transfere karşı çıkılmasının sebebi maliyetti, gayet de haklıydı herkes.

ederson’u zerre istemiyordum ama gidip de son gün uğurcan o maliyete alınmaz, gerekirse ilk gün gidip alırsın çok istiyorsan.

diğer kalecileri ön sıraya koyan taraftar değil teknik heyet ve yönetimdi.

Uğurcan çizgide iyi kaleci fakat topu sektirdigi yerlerde sorunu var
Ve bazen kolayca tutacağı topları yumrukluyor
Ama Gunaydan sonra neuer gibi geliyor

çakırı sewiyoruz ki muslera'dan da üstün olduğu çok alan var bence

ama bu ödenen bonservisin çok fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Bonservisine net 10 milyon fazla verildi

Son düzenleme:
Her ne kadar kazıklandıysak, olayın iyi tarafı en azından keşke Muslera olsaydı dedirtmedi şimdiye kadar. Cidden zor iş Muslera sonrası kaleyi devralmak.

Olm Muslera her maçta topu 6-7 kere basitçe rakibe veriyomuş ya la.. Sevgimizden sineye çekmişiz..

Aciziyet Uğurcan gibi bir elit kaleciyi sırf Türk ve bilindik diye veto etmek. Bazı taraftar arkadaşlar bu kaleci performansını hak etmiyormuş demek.

27.5 milyon euroya bu devirde başka bir milli takımın kalecisini alamazdık, belki Livakovic. 15 verip C klas Petrovic mi Petkovic mi ne alınsaydı dans edecekler vardı burda.

Yalan yok tabi şu an bu performansı verdiği için ben de atıp tutabiliyorum böyle. Ama her transferi maliyetinden dolayı da veto etmemek lazımmış. Bunu öğrenmiş olduk.
şu transferde beceriksiz davranıldığını ve kazık yediğimiz gerçeğini kabul etmeyip transferi başarılı görürsek dursun bizi bu şekilde silkmeye devam edecektir. Haklı da olur.

Çoook iyi kaleci
Kötü transfer (maliyet anlamında)

İşin özeti bu, benzer durum Singo'da da var. Singo hayvan gibi iyi topçu ama kötü transfer.

Geri
Üst Alt