Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu

yüz tane kaçırmadan atamıyor bizim oğlan

Ya bir şey sürekli olunca tadı olmuyor kaçıyor bunu bu nedenle anlaşılmıyor bir türlü

Milli takım dediğiniz ayda yılda bir maçı olur, 2-3 senede bir bi turnuvaya katılır, 4 senede bir zaten olursa World Cup.

Ne lan bu lig gibi sürekli milli takım maçı anasını satayım ya

Apokerim bu sene Merih'le daha çok oynadı Sanchez yerine

Osimhen'in 2.golu çok güzeldi. Tam maçı açtım ve golünü attı. Çok keyifli bir andı benim için. Sizler milli takımı sevmiyor olabilirsiniz ama futbolu amatör ruhla seven, futbolcu olma hayallerini kuran her çocuğun en büyük hedefi milli takıma seçilip başarılı olmaktır.

Osimhen'in 2.golu çok güzeldi. Tam maçı açtım ve golünü attı. Çok keyifli bir andı benim için. Sizler milli takımı sevmiyor olabilirsiniz ama futbolu amatör ruhla seven, futbolcu olma hayallerini kuran her çocuğun en büyük hedefi milli takıma seçilip başarılı olmaktır.

Bir kupa da her sene duzenlenmez be kardesim lig gibi oldu bu Afrika Kupasi

2 yılda bir yapiliyor ama bu bile çok sık. Yap 4 yılda bir, bir anlamı degeri olsun.
Aslinda cok sacma birsey, simdiye kadar neden Avrupa devleri buna karsi cikmadi acaba? Yani bu kadar yatirim yapiyorsun afrikali oyunculara ve onlar durmadan ön eleme ve turnavaya katiliyor, zeminler berbat olmadigi yetmemis gibi birde kasap oyuncular kol geziyor.

Geri
Üst Alt