Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Diğer Maçlar

hagi'nin pasa bak bir de ters ayağıynandı yanlış değilsem

Romanya'nın Td'de kötü arkadaş Denis Man varken gidiyor Maxim'i alıyor o da batırıyor.

@beşiktaş

Bu arada grupta son maçlar. Makedonya-İzlanda , Romanya-Liechteinstein. İkili averaj Rumenlerde. İpler İzlanda da.

romanya okyanusu geçip derede boğuldu. Makedonya son maçta yenip alır 2.sırayı. Yazık oldu iyi jenerasyondu

cica kötüydü
antepli tosça kötüydü
maxim rahat pozisyonu hiç etti
morutan fazla risk almadı son şut dışında defansif olarak iyi mücadele etti

marin ve hagi iyiydi
Cica kötü değildi ki çıktıktan sonra Doldur boşalta döndü Romanya. Onun dışındaki yorumlara katılıyorum.

Romanya liginin en buyuk satisi olan Dennis Man oyuna girmemis. Parma’da da dogru durust sure alamiyor.

Cica kötü değildi ki çıktıktan sonra Doldur boşalta döndü Romanya. Onun dışındaki yorumlara katılıyorum.
ben beğenmedim bu maç. stanciu 20dk daha az oynamasına rağmen daha fazla pas yapmış. hocasının ona verdiği rolden mi yoksa formsuzluk mu bilmiyorum ama daha efektif olmalı cica. daha fazla top istemeli daha fazla sorumluluk almalı. bunu kaldıracak yetenek de var mental de

ben beğenmedim bu maç. stanciu 20dk daha az oynamasına rağmen daha fazla pas yapmış. hocasının ona verdiği rolden mi yoksa formsuzluk mu bilmiyorum ama daha efektif olmalı cica. daha fazla top istemeli daha fazla sorumluluk almalı. bunu kaldıracak yetenek de var mental de
Cica senin düşündüğün oyuncu değil dostum. Sen beklentini değiştir bence.

Romanya liginin en buyuk satisi olan Dennis Man oyuna girmemis. Parma’da da dogru durust sure alamiyor.
Sanırım onu kadroya da son anda davet ettiler. Davet almayacak diye haberler vardı. Oynayan oyuncuları oynatıyor tdleri. Becali çıkarmaya çalışıyor Parma'dan bize. Parma Td'si bencil falan demişti. Bizim o kadar ilgimiz yok bence ama Becali dediği şartlarda çıkarabilirse alırız gibi geliyor.

Sanırım onu kadroya da son anda davet ettiler. Davet almayacak diye haberler vardı. Oynayan oyuncuları oynatıyor tdleri. Becali çıkarmaya çalışıyor Parma'dan bize. Parma Td'si bencil falan demişti. Bizim o kadar ilgimiz yok bence ama Becali dediği şartlarda çıkarabilirse alırız gibi geliyor.
2 rumen bize yeter.

2 rumen bize yeter.
Böylesini bulunca UEFA geliyor.
EYF1JDrXgAE1Rn-.jpg

Geri
Üst Alt