Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Diğer Maçlar

bütün rumen futbolcular sürekli övülüyor forumda ama herifler makedonya'nın arkasında

biraz abartıyor muyuz acaba
Hep aynı bölgelere oyuncu çıkarmışlar. Ermenistan maçlarına bakmıştım. Hepsini bir arada oynatmaya çalışıyorlar. Takım oyunu diye bir şey yok. Bitiren forvet de yok ama bir terslik olmazsa grubu ikinci bitirecekler.

Morutan orta sahaya girdi Stanciu yerine. Tanase'yi hala oyunda tutuyor değişik. Hagi pas pozisyonunda şuta odaklandığı için güzelim pozisyonu yedi.

bütün rumen futbolcular sürekli övülüyor forumda ama herifler makedonya'nın arkasında

biraz abartıyor muyuz acaba
Övülenler genelde genç oyuncular ayrıca belirli bölgelerdeki oyuncuları kaliteli. Mesela normalde iyi bir forvetleri olsa çoktan öne geçmişlerdi bu maçta. Forvet ve defanslarında büyük sıkıntı çekiyor Romanya. Bizim defansta Çağlar, Merih, Ozan'ın olup sol bekte Umut Meraş'ın olması gibi.

Hep aynı bölgelere oyuncu çıkarmışlar. Ermenistan maçlarına bakmıştım. Hepsini bir arada oynatmaya çalışıyorlar. Takım oyunu diye bir şey yok. Bitiren forvet de yok ama bir terslik olmazsa grubu ikinci bitirecekler.
Forvet eksiklikleri çok belli Andone olsa net oynarmış adamın kariyeri bitti resmen bize penaltı çalınmayan o pozisyonda.

ben bizim milli takımda da çok iyi oyuncular olduğunu düşünmüyorum.

belki 2-3 iyi futbolcumuz vardır. gerisi orta halli oyuncular.

Ya hadi biz abartıyoruz da Juventus, Leicester, Inter, Lille, Marsilya da mı abartıyor; İngiliz, İtalyan, Fransız da mı abartıyor?

Rumenler de bizim gibi işte. Esasında yetenek bulmada sorunları yok ama kendi içlerinde planları yok, işin teknik/taktik kısmında eksikler vs.

Ya hadi biz abartıyoruz da Juventus, Leicester, Inter, Lille, Marsilya da mı abartıyor; İngiliz, İtalyan, Fransız da mı abartıyor?

Rumenler de bizim gibi işte. Esasında yetenek bulmada sorunları yok ama kendi içlerinde planları yok, işin teknik/taktik kısmında eksikler vs.
Dünyada herkes iyi futbol oynayacak diye bir kural yok ama 80 milyonluk Türkiye'de oyuncu bulamayip 20 milyonluk Romanya'dan futbolcu aliyorsak bunun sebepleri var.

Birazdan Morutan saplayacak iyi izleyin.

Imparatorumuz Sayin Fatih Terim pür dikkat bu maci izliyordur. Hadi koclarim.

işte oralara gidenler iyi olanlar zaten üstat. cengiz, merih, çağlar belki sağ beki de sayarız. gerisi orta halli çocuklar

romanya'da o kadarı da yok bence. bu sene transferde oraya yönelince taraftar gereksiz hype yükledi rumen futbolculara.

Geri
Üst Alt