Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Morutan girdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep aynı bölgelere oyuncu çıkarmışlar. Ermenistan maçlarına bakmıştım. Hepsini bir arada oynatmaya çalışıyorlar. Takım oyunu diye bir şey yok. Bitiren forvet de yok ama bir terslik olmazsa grubu ikinci bitirecekler.bütün rumen futbolcular sürekli övülüyor forumda ama herifler makedonya'nın arkasında
biraz abartıyor muyuz acaba
ben bizim milli takımda da çok iyi oyuncular olduğunu düşünmüyorum.Tek tek bakıldığında bizim futbolcular da çok iyi ama biz de sürekli birilerinin arkasındayız.
Övülenler genelde genç oyuncular ayrıca belirli bölgelerdeki oyuncuları kaliteli. Mesela normalde iyi bir forvetleri olsa çoktan öne geçmişlerdi bu maçta. Forvet ve defanslarında büyük sıkıntı çekiyor Romanya. Bizim defansta Çağlar, Merih, Ozan'ın olup sol bekte Umut Meraş'ın olması gibi.bütün rumen futbolcular sürekli övülüyor forumda ama herifler makedonya'nın arkasında
biraz abartıyor muyuz acaba
yine bloklandiAslında iyi yere kalecinin kurtarmasının zor olacağı yere çekiyor yani çektiği şutlar kötü değil ama yerden çekinde ceza sahası kalabalık olduğu için bloklanması yada birine çarpması yüksek ihtimal oluyor.
Forvet eksiklikleri çok belli Andone olsa net oynarmış adamın kariyeri bitti resmen bize penaltı çalınmayan o pozisyonda.Hep aynı bölgelere oyuncu çıkarmışlar. Ermenistan maçlarına bakmıştım. Hepsini bir arada oynatmaya çalışıyorlar. Takım oyunu diye bir şey yok. Bitiren forvet de yok ama bir terslik olmazsa grubu ikinci bitirecekler.
ben bizim milli takımda da çok iyi oyuncular olduğunu düşünmüyorum.
belki 2-3 iyi futbolcumuz vardır. gerisi orta halli oyuncular.
Dünyada herkes iyi futbol oynayacak diye bir kural yok ama 80 milyonluk Türkiye'de oyuncu bulamayip 20 milyonluk Romanya'dan futbolcu aliyorsak bunun sebepleri var.Ya hadi biz abartıyoruz da Juventus, Leicester, Inter, Lille, Marsilya da mı abartıyor; İngiliz, İtalyan, Fransız da mı abartıyor?
Rumenler de bizim gibi işte. Esasında yetenek bulmada sorunları yok ama kendi içlerinde planları yok, işin teknik/taktik kısmında eksikler vs.
Dünyada herkes iyi futbol oynayacak diye bir kural yok ama 80 milyonluk Türkiye'de oyuncu bulamayip 20 milyonluk Romanya'dan futbolcu aliyorsak bunun sebepleri var.
işte oralara gidenler iyi olanlar zaten üstat. cengiz, merih, çağlar belki sağ beki de sayarız. gerisi orta halli çocuklarYa hadi biz abartıyoruz da Juventus, Leicester, Inter, Lille, Marsilya da mı abartıyor; İngiliz, İtalyan, Fransız da mı abartıyor?
Rumenler de bizim gibi işte. Esasında yetenek bulmada sorunları yok ama kendi içlerinde planları yok, işin teknik/taktik kısmında eksikler vs.