Dünya Kupası Dönüşü ve Transfer Önerileriniz

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Nasıl bir yol haritası izlemeliyiz sizce , yerli konusunda sezon sonuna kadar elimizi rahatlatacak ne tarz hamleler yapılabilir ?

Dünya Kupası
20 Kasım - 18 Aralık

Transfer Dönemi
12 Ocak - 8 Şubat

Transfer Dönemine kadar olan fikstürümüz:
25 Aralık İstanbulspor (ev)
28 Aralık Sivasspor (deplasman)
4 Ocak Ankaragücü (ev)
8 Ocak Fenerbahçe (deplasman)
Açıldıktan Sonra
15 Ocak Hataspor (ev)
22 Ocak Antalyaspor (ev)
29 Ocak Giresunspor (deplasman)
1 Şubat Ümraniyespor (ev)
5 Şubat Trabzonspor (ev)

Dembele'yi bir şekilde bitirmeliyiz. Mostafa ve Morutan'dan da para gelecek gibi görünüyor. Icardi & Dembele yapabilirsek harika olur. Olacağına inanmıyorum ama Rıdvan'ın adı geçiyor bir süredir. Devre arası Rıdvan'ı sol beke atabilirsek o da çok iyi olur

Yerli stoper, Rıdvan Yılmaz, Cengiz Ünder ve yabancı fovetten oluşan liste olur muhtemelen. 1 veya 2 adam alabilirse alır yönetim.

Rıdvan net alınsın olmuyorsa başka potansiyelli yerli sol bek varsa o
Seferoviç'den çıkılsın yerine 1 forvet daha çözelim

1 stoper alınmalı. Nelssonla Abdulkerime birşey olursa ayvayı yeriz gibi. Metehanla Emin için daha erken.

Şeferovici gönderip Dembeleyi almalıyız.

İcardi ve rashica nın bonservisleri alabilsek başka birşey istemem. Bir de sol bek rıdvan diyorlar olursa çok sevinirim.

yedek sol bek alınabilir

Ridvan sansi varsa paraya bakmadan almali sol beke seviye atlatir inanilmaz begendigim oyuncu dembele filan hayal ne isi var burda

Ridvan olmuyorsa mert mulduru kiralik opsiyon filan bitirmeliyiz cok onemli yerli sol bek hatta bir tanede sag bek alip duboisi sutlamak lazim kayserideki onur bulutu almak lazim zaman zaman kullanip kontejana takilmayiz

Rıdvan aralık ortasına kadar sakat ama imkan varsa kiralanmalı tarafındayım bende
Yalnız Boey vari 1 sol bek alınmalı diyorum ben deneme yapabiliriz o tarz.

İcardi bir şekilde olmayabilir ama rashica kesinlikle alınması lazım. Rıdvan da gelirse bu seneyi götürürüz

Forvet almalıyız, icardiye Allah korusun bir şey olursa ne sefer'e güvenebiliriz ne de Gomis'e.Başka da transfere gerek yok bence.Taşdemir sıkıntılı olduğundan dolayı kiralayabilirsek Rıdvan'ı kiralarız.

Sol bek, stoper ve forvet alınabilir. Seferovic ve PvA gönderilsin, Yusuf ise kiralansın.

Devre arasi öz ve az transfer yapilmali, gidip fazla oyuncu alirsak belki takimin ahengini bozariz. Basta sefer ve gomisi gönderebiliyorsak buraya bir forvet gelmeli. Onun disinda sag veya sol bek olan bir yerli sart. Suan eldeki yabancilar yüzünden de daha fazla transfer lüks olur. Keske cok iyi alt liglerden veya avrupadan yerli bir kaleci bulsak bizi baya rahatlatirdi.

Ekiplerinde şans bulamayan Ridvan-Cengiz-Caglar 3 lusunu kiralayıp rakiplerin ciğerini sokmeliyiz..

Devre arası transfer yapmak zordur.Alınabiliyosa Rıdvan Yılmaz 6 aylık satın alma opsiyonsuz kiralayalım.Seferovic'te büyük ihtimalle gidecek onun yerine de bu tarz 1 kiralık hamle gelebilir.Pva da giderse de yerine basında da adı çıkan Gabriel Suazo bonservissiz alınabilir güzel de 1 hamle olur bizim açımızdan..

yabancı olarak adı geçenler dembele,depay.yerli olarak cengiz ve rıdvanın adı geçiyo.ben solbek kadir subasının a takıma cıkmasından yanayım solbek için.

kadromuz şampiyon olabilecek güçte. yabancı sınırı olmasa direkt sol bek çekerdik.

rıdvan yılmaz emre ile kazım'dan fazla ne verebilir bilemiyorum.

Geri
Üst Alt