Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
2000 yıllarında Hagi - Tafferal ne ise bu senelerde Sneijder - Muslera o benim için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 kere dedim belirli kriterlere sahip üyelere konu açma yetkisi vermeyin diye ama yok dinlemediler.
Sen olasılık belirlemiyorsun ki direkt yönetim satar diyorsun. Ya bizim bildiğimiz olasılık yanlış ya seninki.
Masus mu yapiyorsunuz?
Arkadas adam daha dunya kupasi baslamadan man UTD'in radarinda. Birde dunya kupasinda cosarsa almak icin siraya girecekler kulubun onunde.
Bunun olabiliritesini gorup insan gibi fikir alisverisinde bulunmak niye bu kadar garip?
Masus mu yapiyorsunuz?
Arkadas adam daha dunya kupasi baslamadan man UTD'in radarinda. Birde dunya kupasinda cosarsa almak icin siraya girecekler kulubun onunde.
Bunun olabiliritesini gorup insan gibi fikir alisverisinde bulunmak niye bu kadar garip?
Sneijder'in Menajeri Guido Albers: Ne Manchester United ne Monaco ne de Milan bizimle temasa geçti. Zaten Türkiye’den ayrılma planları yok.
Hadi şimdi güle güle.
ya lutfen konunun icine etme arkadasim.
Dunya kupasinda cosarsa diyorum. gule gule falan ne kaba adamsin yahu.
insan gibi yaz, yoksa yazma..
Guzel kardesim Tuna,
20 milyon euro teklif var.
Sneijer'i ver dedi manu..
satar misin?
Boyle bir olasilik hakkinda ne yapar sence yonetim?
bence kirmizi kurdele baglayip gonderir yonetim sneijder'i.
Bak bu bilgi alışverişi falan değil. Sneijder'in yazın tutulamayacağını aralık ayında söyledim. Ama seninki yönetim kesin satar, şu gelirse kesin satarlar beceriksizler diye girersen tepki çekersin.
Yapacağın şey anket açıp sneijder yada muslera dünya kupasında parlama yaparsa sizce satılır mı sorusunu sormaktı.
Sneijder gitmezde muslerayı bilmiyorum dediğine gore 2 sene daha bizde, ama bu soylemlerede pek bakmamak lazım.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk
bu takımdan muslera ile sneijderi çıkar , gençlerbirliği kalitesinde bi takım olur..
tepki mi?
tam aksine. 20 milyon euro teklif gelirde satmazlarsa iste o zaman tepki veririm.
gelen 20 milyon euroyu hayrovic, ontivero gibi abuk subuk adamlara harcarlarsa o zaman satmasinlar tabi.
Ama gelecek vaad eden 20-22 yas arasi bernard, oscar, eriksen turu (bunlar degil tabi) adamlara yatirim yapilirsa iste o zaman shaktar, porto gibi takim olmaya baslariz.
Kardeş Galatasaraylıysan para hesabı yapmyacaksın.20m€ iyi para ama kimse vermez o parayı.Verse de bizim yönetim satmaz.Burak-Selçuk 34'te 3m alıyor.Para muhabbetleri pek mühim değil.Çarçur edilir o 20m.Avukatlara falan yedirirler.Bırak kalsın Sneijder.
sneijder van gaalle birlikte manuya gidecek muhtemelen
onur geliyorsa muslera gidebilir