Dünyanın En İyi Stoperi Kim?

Dünyanın En İyi Stoperi Kim?

• Gary Cahill

Oy: 0 0,0%
  • Raphael Varane

• Vincent Kompany

• Marcos Rojo

• Marc Bartra

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    54
Yillardir ayni anlayisla oynuyoruz, takim savunmasi sifir. Dizilisle bitmez, oyun felsefesi diye birsey var.

Semih Kaya gibi vasat stoper bile takim savunmasi iyi bir sezonda cok iyi maclar oynadi. Görün simdi ki halini. (Semih iyi stoper degil ayrica)

Chedjou'nun fransa gecmisi kötü stoper olmadigini gösteriyor. Nedense bizde kötü oluyor.

halı saha çalımını yiyen pozisyon alamayan yer tutamayan adam iyi mi ?
geri zekalının önde gidenine kafa atıyor :)

Burda Chedjou tartismak istemiyorum.

Bazi Cavanda stoper oynasin diyen futbol fakirleri isine gelince nasil da yorumlari degistiriyor.

Bknz: Chelsea az gol yedi diye Chaill ve Luiz iyi stoper olmuyormus, Conte'nin dizilis ve felsefesi ile alakaliymis.

Bknz: Biz cok pozisyon ve gol yiyince stoperler kötü oluyor, ama takim savunmasinin ve etrafindaki oyuncularin altini cizince ayni kisinin yorumu 10 yasinda ki cocuk gibi yav ne alakasi var yeaaaaaa

Futbol anlayisini gec, dürüst olun.

Son düzenleme:
Hücum da oynasan defansif de oynasan Ramos hep sağlam.Attığı kritik goller de cabası.Bu arada Denayeri Ramosa çok benzetiyorum.Umarım kalitesi de onun gibi olur.Bonucci de çok iyi.

Hakan Delikanlı

Dünya'da herhangi birini bu kadar savunabildiği için...

Listeyi göremiyorum ama bence Sergio Ramos

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Javier Mascherano günümüz futbolunda savunmadan hata yapmadan topla çıkabilmek çok önem arz ediyor.

Öyle olması onları otomatikmen sağlam stoper yapmıyor, daha çok Contenin oynattığı 343 sistem ile alakalı
bence

Luiz 1v1de çok sırıtan bir stoper
Cahill de her zaman Terrynin yanında oynadığı için bu kadar hata yapmamış bir isim

Yoksa Azpilicuetayi da listede ekleyebilirsin

Sistem ile ne alakası var? Sistemi sistem yapan futbolculardır. Sistem iyi diye oraya Yalçın Ayhan'ı koysan yine az mı gol yiyecekler?

Chedjou Türkiye geldiğinden beri bir sürü farklı sistemle ve farklı oyuncu ile oynadı, ve neredeyse her zaman sırıttı.

Bknz: Chelsea az gol yedi diye Chaill ve Luiz iyi stoper olmuyormus, Conte'nin dizilis ve felsefesi ile alakaliymis.

Bknz: Biz cok pozisyon ve gol yiyince stoperler kötü oluyor, ama takim savunmasinin ve etrafindaki oyuncularin altini cizince ayni kisinin yorumu 10 yasinda ki cocuk gibi yav ne alakasi var yeaaaaaa

Futbol anlayisini gec, dürüst olun.

Lafi yine g.tünden anlamışsın

Chedjou'nun yaptığı hatalar sistem veya yanındaki oyuncular ile alakasi yok.

En yakın örnekler Alanyaspor deplasman maçı (Carole müdahale etmeseydi Chedjou yüzünden gol yiyecektik), Beşiktaş maçı (2 gol)

Marjinal olacağım diye kendini rezil edip durma. Dün senin über komik yorumlarına denk geldim güldürdügün için tskler :d

Son düzenleme:
En azindan argümanlar kullaniyorum. Kendimle celismiyorum yukarda bahsettigim kisi gibi.

Ya da kendinde çok beğenmediğin halde iyi olduğunu iddia ederek, anlaşamadığın kişiler ile aynı fikirde olmaktan kaçınmaya çalışıyorsun.

Argüman bulmak kolay. Ben de Chedjou'nun neden kötü olduğu ile ilgili 1000 tane sıralayabilirim. Ama senin fikrin sonuçta değişmeyecek. Beğenmeyenlerin fikrini de değiştiremezsin ve bunu biliyorsun. Ama sadece bunun onları çıldırttığını düşündüğün için sürdürüyorsun.

Bence buna gerek yok. Hep dediğim gibi sorun fikirlerinde değil. Başkalarının fikirlerine karşı olan katı ve onların fikirleri senin ki ile çatıştığından takındığın tutumda.

Hay argümanına senin, ne garip bir adammışsın sen yav. Beyinsiz herif her oynadığı maçta en az 1 kere al da at diyor rakibe. Adamın vermediği derbi maçı kalmadı hala herifi savunuyor. Chedjou bile saldı artık gideceğinin farkında, bu herif hala anlayamadı.

Son yıllarda yapılmış net en kötü transfer bu herifin transferiydi. Hadi diğer transferler maddi olarak bizden bir şeyler götürdü de, bu herifin bir dönem banko oynadığını düşünürsek takımın nasıl içinden geçtiğini anlayabiliriz.

Sistem ile ne alakası var? Sistemi sistem yapan futbolculardır. Sistem iyi diye oraya Yalçın Ayhan'ı koysan yine az mı gol yiyecekler?

Sistemi sistem yapan oyuncular ama o iki oyuncuların önünde Matic ve Kante gibi defansif anlamda kuvvetli oyuncular var, yanında Moses ve Alonso gibi sürekli defansı yardım eden iki wingbek var, Azpilicueta var.

Bu iki oyuncu iyi sezon geçiriyorlar ama şahsen Boateng Bonucci Ramos kategori stoper olduklarını düşünmüyorum

Sistemi sistem yapan oyuncular ama o iki oyuncuların önünde Matic ve Kante gibi defansif anlamda kuvvetli oyuncular var, yanında Moses ve Alonso gibi sürekli defansı yardım eden iki wingbek var, Azpilicueta var.

Bu iki oyuncu iyi sezon geçiriyorlar ama şahsen Boateng Bonucci Ramos kategori stoper olduklarını düşünmüyorum

Görüşüne saygı duyuyorum. :) Zaten ben en iyi bunlar demedim. Ama listede olmaları komik değil. En azından kaliteleri ve piyasa değerleri ortada.

En azindan argümanlar kullaniyorum. Kendimle celismiyorum yukarda bahsettigim kisi gibi.

Ne çelismesi hakan

Valla bir insan bu kadar saçmalayamaz

Tüm forum diyor ki Chedjou'nun bu kadar dandik olması dandik olduğu için öyle

Sen tutmuşsun yok yanındakilerin suçu yok sistemin suçu yok Tanrının suçu

Luiz ve Cahillin kalite eksikliği 343 gibi bir sistem ile kamufle ediliyor.

Chedjouyla 721 oyna yine hata yapar

Geri
Üst Alt