Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillardir ayni anlayisla oynuyoruz, takim savunmasi sifir. Dizilisle bitmez, oyun felsefesi diye birsey var.
Semih Kaya gibi vasat stoper bile takim savunmasi iyi bir sezonda cok iyi maclar oynadi. Görün simdi ki halini. (Semih iyi stoper degil ayrica)
Chedjou'nun fransa gecmisi kötü stoper olmadigini gösteriyor. Nedense bizde kötü oluyor.
Hakan Delikanlı
Dünya'da herhangi birini bu kadar savunabildiği için...
En azindan argümanlar kullaniyorum. Kendimle celismiyorum yukarda bahsettigim kisi gibi.Hakan Delikanlı
Dünya'da herhangi birini bu kadar savunabildiği için...
Bilemedin.Javier Mascherano günümüz futbolunda savunmadan hata yapmadan topla çıkabilmek çok önem arz ediyor.
Öyle olması onları otomatikmen sağlam stoper yapmıyor, daha çok Contenin oynattığı 343 sistem ile alakalı
bence
Luiz 1v1de çok sırıtan bir stoper
Cahill de her zaman Terrynin yanında oynadığı için bu kadar hata yapmamış bir isim
Yoksa Azpilicuetayi da listede ekleyebilirsin
Bknz: Chelsea az gol yedi diye Chaill ve Luiz iyi stoper olmuyormus, Conte'nin dizilis ve felsefesi ile alakaliymis.
Bknz: Biz cok pozisyon ve gol yiyince stoperler kötü oluyor, ama takim savunmasinin ve etrafindaki oyuncularin altini cizince ayni kisinin yorumu 10 yasinda ki cocuk gibi yav ne alakasi var yeaaaaaa
Futbol anlayisini gec, dürüst olun.
En azindan argümanlar kullaniyorum. Kendimle celismiyorum yukarda bahsettigim kisi gibi.
Sistem ile ne alakası var? Sistemi sistem yapan futbolculardır. Sistem iyi diye oraya Yalçın Ayhan'ı koysan yine az mı gol yiyecekler?
Dany > Chedjou
Sistemi sistem yapan oyuncular ama o iki oyuncuların önünde Matic ve Kante gibi defansif anlamda kuvvetli oyuncular var, yanında Moses ve Alonso gibi sürekli defansı yardım eden iki wingbek var, Azpilicueta var.
Bu iki oyuncu iyi sezon geçiriyorlar ama şahsen Boateng Bonucci Ramos kategori stoper olduklarını düşünmüyorum
En azindan argümanlar kullaniyorum. Kendimle celismiyorum yukarda bahsettigim kisi gibi.