Dünyanın En Pahalı iPhone 14'ü Türkiye'de Satılıyor

bunu hollandadan getirtsem ne yapmam gerek

Oha 2.400 Dolar mi? Yani 40 bin TL mi yapiyo asagi yokari? Allah milletimizin yardimcisi olsun. Durumlar cok kötü.

Almanyada iPhone 14 Pro 128GB 1.299€. 1TB ise 1.949€. Asgari ücreti burada 2.000€ brüt. Net kalan (bekar cocuksuz) 1.450€. Evliysen 1.600€ net kaliyor.
2014'te sıfır Auris almıştık 45000-50000 Tl civarına yanlış hatırlamıyorsam.

Dünyanın en pahalı herşeyi turkiyede satılıyor.

Bir tek emek çok ucuz ülkede. Herkes köpek, köle, aç

Mühendis 8.5 9 maas isteyince cok oluyor, bir telefon 40 bin lira ev kirasi en ucuz yerde 4 binlere fırlamış.

Bana gecen banka 20 bin lira kredi vermedi borclarimi cevireyim diye. 20 bin

Siyasetten uzaklaşıp işimize gucumuze bakalım dedikçe daha da batıyoruz. Vergi veren herkesin borcu siyasete bakmak.

Lanet gelsin düzeninize, defacto uretim şefliği yaptigim yer bana gecen hafta 7 bin tl teklif etti izmir gibi yerde. 7 bin tl. Anasıyla babasıyla kalacak 23 yaşındaki bebeye yetmez bu para. Birakin kira ödemeyi, ac karnını doyuramaz. Benim yurtdışı tecrübem var degeri yok. Makine mühendisliği diplomam var anlamı yok. Anadil gibi ingilizcem var kıymeti yok. Önüme proforma geliyor iki gotum santrali 35 bin euroya satmış. Bana 7 bin🥲 bir de bunlar hakkı hukuku bilen emek bilen insanlar lafta.

Bu ülkede z kuşağı bunları değiştirsin, bu carklar onlari da ezmesin istiyorum. Kimseye köpek cekemesinler.

Oha 2.400 Dolar mi? Yani 40 bin TL mi yapiyo asagi yokari? Allah milletimizin yardimcisi olsun. Durumlar cok kötü.

Almanyada iPhone 14 Pro 128GB 1.299€. 1TB ise 1.949€. Asgari ücreti burada 2.000€ brüt. Net kalan (bekar cocuksuz) 1.450€. Evliysen 1.600€ net kaliyor.
1588 yatırmışlar
Dellendim boşa mı evlendik kardeşim

Tgrt'nin başındaki 3'lü sever ayrılınca kanala bir cesaret gelmiş.

Geri
Üst Alt