Dursun A. Özbek'in Üstüne Gereksiz Gidilmesi

Siz ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Az kalsın şampiyonluğu veriyorduk bu sene. Sessiz kalıp okları üzerine mi çekmiyor ya da karşıdaki güruhun laf anlamayan mafya kılıklı şarlatan olduğunu bildiği için, yaptıklarının haksız olduğunu anlatmanın bi manası olmadığını mı düşündü çok merak ediyorum.

Yönetimi güçlendirsin

En azından sedat doğan ve mete ikizi alsin

4 senedir söylüyoruz anlamıyor herif

Erden Timur çıkınca da önünü açsınlar

Uzun uzun yazmaya gerek yok 2 gun once takımının oyuncusuna saldırıda bulunuluyor ama kulübün ne baskani ne yöneticisinden tek kelime dahi yok ,dursun ve cetesini savunan kisi benim gözümde gs li değildir bukadar net.

Üstat dursun reyizle ilgili görüşlerin nedir
Aşağılıklara gereken cevapları vermede çok pasif kaldığını ve kulübümüzün hakkını yedirdiğini düşünüyorum. TFF ve MHK Dursun'dan zerre çekinse fb 20. haftada havluyu atar.

Futbolu takip etmeyen, yaşananları bilmeyen birisi dışardan bakıp çok başarılı diyebilir.

Takip edense;

- Boşuna yüksek bedellere alınan onca adamı - Hatipoğlu rules
- Onca hakem faciasına engel olmamayı
- Yabancı hakemin sadece tek maçta bizim aleyhimize getirilmesini
- Federasyonun üzerimizde at koşturmasını
- Yayıncı kuruluşun yanlı tavırlarına ses çıkarılmamasını
- Galatasaray adının terör örgütleriyle anılıp durmasını
- Yönetimdeki işe yaramayan bir çok üyeyi
- Divanda gelen eleştirilere karşı önemsememeyi
- Geçmişte kulübe haciz getirmesini
- Kulübün şahlanışındaki 1 numaralı aktör olan Erden Timur’u yönetimdeki niteliksiz şahıslar yüzünden yemesini
- Sayesinde başkan olduğu ET ile işi bitince sahip dahi çıkmamasını
- Söylediği sözlerin hiçbir etki alanı olmamasını
- Yağmurluk diye taraftara poşet verilmesini
- BB borcunu kapattık banka borcumuz yok deyip 6 ay sonra BB borcundan daha yüksek faizle faktörin kredisi almasını
- Verdiği arazi sözlerinin çoğunu tutmamasını - Leo residence bile söylenenin çok gerisinde
- İddia ettiği konut proje gelirlerinin asla sağlanmamasını
- Altyapı oyuncularının çalışacak antrenman alanlarının bile olmamasını

ve daha da sayabileceğim nice şeyi görür.

Biz de keyfimizden eleştirmiyoruz, günün sonunda Icardi üstüne Osimhen gelince bütün yanlışlar örtülebiliyor, ülkedeki iklim bu.

Futbolu takip etmeyen, yaşananları bilmeyen birisi dışardan bakıp çok başarılı diyebilir.

Takip edense;

- Boşuna yüksek bedellere alınan onca adamı - Hatipoğlu rules
- Onca hakem faciasına engel olmamayı
- Yabancı hakemin sadece tek maçta bizim aleyhimize getirilmesini
- Federasyonun üzerimizde at koşturmasını
- Yayıncı kuruluşun yanlı tavırlarına ses çıkarılmamasını
- Galatasaray adının terör örgütleriyle anılıp durmasını
- Yönetimdeki işe yaramayan bir çok üyeyi
- Divanda gelen eleştirilere karşı önemsememeyi
- Geçmişte kulübe haciz getirmesini
- Kulübün şahlanışındaki 1 numaralı aktör olan Erden Timur’u yönetimdeki niteliksiz şahıslar yüzünden yemesini
- Sayesinde başkan olduğu ET ile işi bitince sahip dahi çıkmamasını
- Söylediği sözlerin hiçbir etki alanı olmamasını
- Yağmurluk diye taraftara poşet verilmesini
- BB borcunu kapattık banka borcumuz yok deyip 6 ay sonra BB borcundan daha yüksek faizle faktörin kredisi almasını
- Verdiği arazi sözlerinin çoğunu tutmamasını - Leo residence bile söylenenin çok gerisinde
- İddia ettiği konut proje gelirlerinin asla sağlanmamasını
- Altyapı oyuncularının çalışacak antrenman alanlarının bile olmamasını

ve daha da sayabileceğim nice şeyi görür.

Biz de keyfimizden eleştirmiyoruz, günün sonunda Icardi üstüne Osimhen gelince bütün yanlışlar örtülebiliyor, ülkedeki iklim bu.

Başından sonuna kadar katılıyorum.
s-f68aa97831bd810994905ec2325ae2e0767aa0ab.webp

10 sene şampiyon yapsa yine istifası istenir.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Aşağılıklara gereken cevapları vermede çok pasif kaldığını ve kulübümüzün hakkını yedirdiğini düşünüyorum. TFF ve MHK Dursun'dan zerre çekinse fb 20. haftada havluyu atar.
Okanı eleştirenleri şımarık,nankör,kibirli olmakla suçladın

Dursunu eleştirenleri de suçluyomusun yoksa onu eleştirebilirler mi diyosun

Okanı eleştirenleri şımarık,nankör,kibirli olmakla suçladın

Dursunu eleştirenleri de suçluyomusun yoksa onu eleştirebilirler mi diyosun
Şımarık, nankör ve kibirli olmakla suçladım Okan Buruk'u ELEŞTİRENLER değil. Bilgisayarının günde 20 saat oturup, FM oynayıp, 3 maç üst üste kazanınca kendisini Pep sanmaya başlayan, Premier Lig, Bundesliga izleyip; her şeyi FM'deki gibi sanmak, Türkiye ligindeki bir takımdan (Galatasaray da olsan) her daim über iyi futbol bekleyip, Okan hocaysa ben de Einstein'ım diyen tip. Ayrımı iyi yapalım. Kocaeli maçındaki futbolu teknik teknik olarak eleştirenlere mi salladık?

Eleştiri dediğin benim yaptığım gibi yapılır. Son yıllarda adam sportif anlamda başarılı, transferlerde başarılı, teknik ekibin istediğini yapıyor %90, sponsor getiriyor vs. Şimdi gidip Dursun toptan, hocadan, transferden anlıyorsa ben de Aziz Sancar'ım diyen olursa onu da aynı şekilde eleştiririm.

Ama Hacıosmana, hakemlere, şerefsiz çubuklu kulübe karşı pasifliğini, Erden Timur'u yalnız başına bırakmasını eleştiren olursa desteklerim. Buralarda eksik.

Sponsorlarin acilen global iyi bilinirligi olanlar ile degismesi lazim. Cok fazla uydu kaliyor.

federasyona, tehditlere karşı tüm etkisizliğine rağmen başarılı bir 4 yıl geçirdi. fener gibi cebinden para koyan galatasaray zenginleri yok. adem büyük, mostafa mohammed'den sonra icardi, osimhen gibi transferler benim gözümü boyuyor. ali koç gibi rakip başkana karşı başarılı oldu. dursun Özbek olsun okan buruk olsun bunlar kavgacı tipler değiller.

Dursunu eleştirenler aday olsun başkan olsun kulube destekleriz

Az bile gidiliyor.

Okan Buruk'un üstüne gidildiğinin yarısı kadar üstüne gidilmiyor. Biri saha içinden biri saha dışından sorumlu sonuçta.

Takımın hakkını savunabilse, tff ve hakemlere karşı bu kadar etkisiz ve güçsüz bir yönetimi olmasa, takımın hocası da daha rahat olacak ve sahada da bu kadar sorun yaşamamış olacağız.

Erden Timur gittiğinden beri takımın hakkını savunmak niye teknik direktöre düşüyor?

50 tane örnek vermeye de gerek yok. Sezonun kırılma maçında ne güzel 3-0 yendik değil mi, koyduk geçtik. O maç ile şampiyon olduk. Peki 0-0 iken verilmeyen net penaltı ne olacak? Geçen sezon bizim maça özel yabancı hakem atanması ne olacak?

Sırf Kadıköy'de Fb'yi yeniyoruz diye 40 dakika faul çalınmadı takıma yav ötesi berisi yok. Bu nasıl Galatasaray başkanı diye sormak lazım o halde. Aynı hakem gitti yine derbilerimizi yönetti bir de.

Geri
Üst Alt