Dursun A. Özbek'in Üstüne Gereksiz Gidilmesi

Siz ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Futbolu takip etmeyen, yaşananları bilmeyen birisi dışardan bakıp çok başarılı diyebilir.

Takip edense;

- Boşuna yüksek bedellere alınan onca adamı - Hatipoğlu rules
- Onca hakem faciasına engel olmamayı
- Yabancı hakemin sadece tek maçta bizim aleyhimize getirilmesini
- Federasyonun üzerimizde at koşturmasını
- Yayıncı kuruluşun yanlı tavırlarına ses çıkarılmamasını
- Galatasaray adının terör örgütleriyle anılıp durmasını
- Yönetimdeki işe yaramayan bir çok üyeyi
- Divanda gelen eleştirilere karşı önemsememeyi
- Geçmişte kulübe haciz getirmesini
- Kulübün şahlanışındaki 1 numaralı aktör olan Erden Timur’u yönetimdeki niteliksiz şahıslar yüzünden yemesini
- Sayesinde başkan olduğu ET ile işi bitince sahip dahi çıkmamasını
- Söylediği sözlerin hiçbir etki alanı olmamasını
- Yağmurluk diye taraftara poşet verilmesini
- BB borcunu kapattık banka borcumuz yok deyip 6 ay sonra BB borcundan daha yüksek faizle faktörin kredisi almasını
- Verdiği arazi sözlerinin çoğunu tutmamasını - Leo residence bile söylenenin çok gerisinde
- İddia ettiği konut proje gelirlerinin asla sağlanmamasını
- Altyapı oyuncularının çalışacak antrenman alanlarının bile olmamasını

ve daha da sayabileceğim nice şeyi görür.

Biz de keyfimizden eleştirmiyoruz, günün sonunda Icardi üstüne Osimhen gelince bütün yanlışlar örtülebiliyor, ülkedeki iklim bu.
Ustune söylenecek söz yok

Şımarık, nankör ve kibirli olmakla suçladım Okan Buruk'u ELEŞTİRENLER değil. Bilgisayarının günde 20 saat oturup, FM oynayıp, 3 maç üst üste kazanınca kendisini Pep sanmaya başlayan, Premier Lig, Bundesliga izleyip; her şeyi FM'deki gibi sanmak, Türkiye ligindeki bir takımdan (Galatasaray da olsan) her daim über iyi futbol bekleyip, Okan hocaysa ben de Einstein'ım diyen tip. Ayrımı iyi yapalım. Kocaeli maçındaki futbolu teknik teknik olarak eleştirenlere mi salladık?

Eleştiri dediğin benim yaptığım gibi yapılır. Son yıllarda adam sportif anlamda başarılı, transferlerde başarılı, teknik ekibin istediğini yapıyor %90, sponsor getiriyor vs. Şimdi gidip Dursun toptan, hocadan, transferden anlıyorsa ben de Aziz Sancar'ım diyen olursa onu da aynı şekilde eleştiririm.

Ama Hacıosmana, hakemlere, şerefsiz çubuklu kulübe karşı pasifliğini, Erden Timur'u yalnız başına bırakmasını eleştiren olursa desteklerim. Buralarda eksik.
Bunca yıldır dursuna saydırıyoruz,hatta okana söylediklerimiz dursuna söylediklerimizin yanında iltifat kalır,defolsun gitsin çekiyoruz,hakaret ediyoruz,bu başkansa biz abd başkanıyız çekiyoruz,imalarda bulunuyoruz (onlarca kişi)

Ben daha senin 1 kere mesaj atıp/konu açıp siz ne şımarık adamlarsınız bu adam bizi 2/3/4 sene şmp yaptı,projeler yaptı yapıyor,eleştirelim ama defol demeyelim,başkan değil demeyelim,o başkansa ben astronotum demeyelim deyip içimizden geçtiğini, tepki gösterdiğini görmedim (varsa lütfen paylaş belki ben kaçırdım hakkını teslim ederim)

Okan için bunu yapıp,dursun için yapmayınca çelişkili oldu çünkü,bak ben okan buruk acunla foto çekilince yerden yere vuruyorum,ft çekilince onu da yerden yere vuruyorum kişiye göre tepkim değişmiyor,senin de değişmesin

İşin özeti su ,okan hoca ve erdenin attığı temeller olmasa max 1 yil sonunda kufurler eşliğinde genel kurulda ibra edilmeyip gidecekti zaten bunu bildiği icin ilk iş ibra olayini kaldırttı tam klasik siyasal islamci.

Bunca yıldır dursuna saydırıyoruz,hatta okana söylediklerimiz dursuna söylediklerimizin yanında iltifat kalır,defolsun gitsin çekiyoruz,hakaret ediyoruz,bu başkansa biz abd başkanıyız çekiyoruz,imalarda bulunuyoruz (onlarca kişi)

Ben daha senin 1 kere mesaj atıp/konu açıp siz ne şımarık adamlarsınız bu adam bizi 2/3/4 sene şmp yaptı,projeler yaptı yapıyor,eleştirelim ama defol demeyelim,başkan değil demeyelim,o başkansa ben astronotum demeyelim deyip içimizden geçtiğini, tepki gösterdiğini görmedim (varsa lütfen paylaş belki ben kaçırdım hakkını teslim ederim)

Okan için bunu yapıp,dursun için yapmayınca çelişkili oldu çünkü,bak ben okan buruk acunla foto çekilince yerden yere vuruyorum,ft çekilince onu da yerden yere vuruyorum kişiye göre tepkim değişmiyor,senin de değişmesin
Birisi kulüp başkanı birisi, birisi teknik direktör. Ben o gün orada da yazdım, twitter çıldırmış durumda diye. Ben Dursun başkansa ben astronotum diyen tek twit görmedim ama Okan Buruk'la ilgili yüzlerce gördüm. Burada da Okan Buruk başlığını son 10 mesaj arasında 1000 kere görüyorsam Dursun özbek başlığını 1 kere görüyorumdur. Girip okuduğum da pek yoktur. Ama Okan Buruk başlığını okumaya çalışırım. İkisine hakaret yoğunluğu aynı değil kısacası. Okan Buruk'a Dursun'a yazılanların 187329483 katı yazılıyor. Senin dediğin gibi değil olay, tam tersi.

Ayrıca iyi yönetici bulmak iyi hoca bulmaktan 1000 kat daha kolay, Dursun gider gerekirse Erden Timur gelir kulüp futbol branşı olarak (saha içi - ekonomi gibi konularda) yine iyi yönetilir ama bu kahpe düzene göğüs gerip üst üste 4 kere şampiyon yapacak hocayı biraz zor buluruz. Bak adamlar hala Aykut falan diyor.

Taraftarların parasıyla oyuncu alıyor diye her şeye eyvallah diyecek halimiz yok.
Şu fenere hediye edilen penaltı ve kırmızı kartları içine sindirebilen var mı?
150 160 milyon harcadığımız sezon az daha şampiyonluk gidiyordu.
Fener Alanya + 90'da kaleci hatası ile berabere
Fener Rize +90 kaleci hatası
Fener Kasımpaşa + 90 yenilen gol
Şu maçlar berabere bitmese kim hesabını verecekti?
Daha ilk maç tarihin en net dirseğine kk vermediler. Samsun maçında iptal edilen goller penaltılar. Ligin sonuncusuna yenilene kadar adamların mağlubiyeti yoktu.Allah bilir izlemedigim bazı maçlarda neler olmuştur.
Hadi bu sene yırttın diyelim peki seneye garantisi var mı?

Son düzenleme:
Birisi kulüp başkanı birisi, birisi teknik direktör. Ben o gün orada da yazdım, twitter çıldırmış durumda diye. Ben Dursun başkansa ben astronotum diyen tek twit görmedim ama Okan Buruk'la ilgili yüzlerce gördüm. Burada da Okan Buruk başlığını son 10 mesaj arasında 1000 kere görüyorsam Dursun özbek başlığını 1 kere görüyorumdur. Girip okuduğum da pek yoktur. Ama Okan Buruk başlığını okumaya çalışırım. İkisine hakaret yoğunluğu aynı değil kısacası. Okan Buruk'a Dursun'a yazılanların 187329483 katı yazılıyor. Senin dediğin gibi değil olay, tam tersi.

Ayrıca iyi yönetici bulmak iyi hoca bulmaktan 1000 kat daha kolay, Dursun gider gerekirse Erden Timur gelir kulüp futbol branşı olarak (saha içi - ekonomi gibi konularda) yine iyi yönetilir ama bu kahpe düzene göğüs gerip üst üste 4 kere şampiyon yapacak hocayı biraz zor buluruz. Bak adamlar hala Aykut falan diyor.

Tşkler sohbet için

9 yil sonra ankete oy kullanıyorum
Haklısın
Bu arada hoşgeldin renkdas

Dursun Özbek için ben 1 kişinin bile "ne başarısız başkansın sen istifa" dediğini duymadım. Kendisi Faruk Süren sonrası en başarılı başkan.

Bizim kendisine olan tepkimiz kendisinin pasifliğe varan sakin ve içedönük tavrı yüzünden kulübün içinden geçilse tek yaptığımız şey "kınıyoruz" açıklaması -ki açıklamayı da kimse umursamıyor.

Galatasaray kulübüne gelen geçen dokunabiliyor posta koyabiliyor ve bunun tek sebebi yönetimin pasifliği. Erden Timur, Okan Buruk ve kıymetli futbolcularımız olmasa demek bizi kümeye kadar sürüklerler bunlar ve yönetim kalkıp 1 gr laf edemez. Hala Yasin Kol atandı bizim fenerbahçe derbisine. Bu bir utanç sebebidir.

40 senelik GS taraftarıyım

Bu dönemde birçok başarısız başkan geldi geçti

yeri geldi çok kızdık çok sövdük

amaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben hayatım boyunca GS taraftarına bariz bir şekilde DEFALARCA YALAN söyleyen bir başkan hatırlamıyorum

sırf bu yüzden bile DURSUN DENEN ADAM DERHAL İSTİFA ETMELİ...
İlk geldiği dönem bunu çok yaptı

Keza şimdi de çok defosu var

Ama şampiyonluk herşeyin üzerini örtüyor

En azından şimdilik

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu 4 yılda sahada hakemler, saha dışında ise Koç güdümlüler aracılığı ile yaşatılanlar düşününce az bile eleştiriliyor.

Rakibin eski başkanı çıkıyor konuşmasında başkanlığın bitince özellikle benden kork diyor. Kork dediği adam önce kulüpte yalnız kalıyor bir kişi sahip çıkmıyor ve mimarı olduğu takımdan ayrılmak zorunda kalıyor.

Sonra da hapise giriyor, yine aynı adamın şikayeti ile dolaylı olarak.

Tek başına bu bile yeterli. Erden Timur yerine başka biri olsa çoktan kol kırılınca yen içinde kalmaz bu yönetim son 2 sene onun mirası ve aklıyla kurulan ekibi paramparça halde bulurdu.

Torreira'dan
Mertens'e
İcardi'den
Abdulkerim'e
ve
Sanchez'e

bu takım onun aklı, ruhu ile kuruldu. Şu saydığım 5 adam olmasa sen o ilk 3 seneki şampiyonluğu rüyanda görürdün. Onun yazdığı mektuplar, olmasa tarihin en zor 2. sezonu olan 2023-2024 de 102 puanı bak bakalım toplayabilir miydin?

Yerine gelmeye çalışanlar 2 senedir yine bu 5-6 adamın suyunu sıkarak yanlış transferler ile inşa ettiği piramidine tuğla ekleyemedi. Şansa önümüze fırsat olarak çıkan Osimhen ve burnumuzun dibinde ki Uğurcan ve taraftarın zorla aldırdığı Lemina dışında bana göre takıma bu 5 adam seviyesinde katkı veren ana harç ekleyebilen tek bir profesyonel olmadı. Biri emekli oldu hala bu 4 güzel adamın hatrına, enerjisine karakter koyan ve 4-5 yıldır var olan Yunus, Barış gibi cengaverlerin hatrına takım gidiyor.

Bu adamları da öyle bir yıprattık ki İcardi sakat sakat 6 ay oynadı iğneyle, tendonu kopardı. Mertens'in 37 yaşında sahada nefessiz kalana koşuşu ile son 5 ay ayağında derman kalmadı son senesinde, Torreira 2 ay vasat oynadı diye eleştirilip gönderilsin denir oldu.

Şimdi göreceğiz bu adamların SKT'leri doluyor gerçekten. Sanchez-Bardakçı'ya, İcardi'ye, Torreira ve Lemina'ya en az onlar kadar değerli 4-5 isim eşlik edemezse veya katılamazsa 5. kez şampiyonluk çok zor.

Erden başkanın iskeleti temelden sarsılacak. Orada göreceğiz biz gereksiz mi gidiliyor diye?

Geri
Üst Alt