Dursun Özbek´i sosyal medyada savunmak biat degil, yürek gerektirir, o yüzden kutluyorum bey efendiyi.
Biat etmek, ve yalamak cikarina göre pozisyon alanlara söylenir.
Siyasi bir misal vereyim...
Mesela AKP´li bir sanatci olursan sana REAL hayatta kapilar acilir, ama bu forumda AKP´li olursan kapilar kapanir suratina. Seni bu forumda barinma konusunda zora sokacak bir durumdur. Sürekli makara konusu olursun, ve zihinsel kapasiten sorgulanir.
Biat ise bulundugun konumdan, bir konu hakkinda pozisyonunu, kendine avantaj saglayacak sekilde alana söylenir.
Yani REAL meseleler üzerine yorum yapip, bunu sosyal medya üzerine transfer etmek sacmadir, ve bir konuyu transfer etme kapasitesizliginden kaynaklaniyor.
Apolitik bir insan olarak prim kasma adina sürekli aklara cakmam bu forumda, beni illaki sistem karsiti bir anarsist yapmaz. Hatta bulundugumuz sistem icinde, sistemin bir elemani yapar.
Demek istedigim...
Burada cikip acik acik dursunu savunmak, keskin bir bicaga dogru kosmak gibi birsey. Katilmasam da kutluyorum bey efendiyi.
------------------------------------
Sayin Karakurt... Eger bu sezon basarili olursak Tudor hocayi kutlarim. Ama kulübün maddi durumu kötüye giderse, yine dursunun icinden gececegime emin olabilirsiniz.