- 27 Ocak 2010
- 139.603
- 105.984
- 5.648
Şafak kaç kaldı vasfi?
186
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şafak kaç kaldı vasfi?
Yarıya gelmişsin,hayırlı teskereler.Yeni sezonda sana ihtiyaç var rezil oldu takım iyice.
Miss
Torun nerde yapiyon trakya mi?Miss![]()
Sürgün yerinde askerlik yapıyoruz iyisin sen
T@patalk ☆☆☆☆
Miss![]()
Sürgün yerinde askerlik yapıyoruz iyisin sen
T@patalk ☆☆☆☆
FocaTorun nerde yapiyon trakya mi?
IzmirSenin neresiydi![]()
Uzun donem mi yigenimFoca
Şafak atmıyo la
T@patalk ☆☆☆☆
Demin TRTSpor'u izliyordum Kaya Çilingiroğlu vardı adam aynen şunu dedi:
"Beşiktaş ve Fenerbahçe kurmayları toplansa Galatasarayı nasıl batırırız diye planlar yapsa bu kadar zarar veremez şimdiki yönetim kadar. Kupadan kupaya koşan Galatasarayı ne hale getirdiler 1 senede. Daha teknik direktör bile bulamayan bir yönetim var. Internet de dün FFP olayı ile ilgili bilgiler dolaşıyordu yanlış hareket etmiş yöneticiler, bu kadar amatörlük bu kadar işbilmezlik olmaz. Yönetimin yapabileceği tek birşey var o da seçime gitmek."
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
![]()
Logomuzun yeni renkleri hayırlı olsun. Düzgün becerebildikleri bir iş var mı acaba?

Şimdi Dursun Özbek babamın oğlu değil ama haksızlık yapılıyor. Bir kere bunlar geçici bir yönetim, geçiş yönetimi diyebiliriz. Kucaklarında da bu finansal tablo bombasını buldular, kendilerinin yarattığı bir durum değil. Bu geçişte bunlar düzelebildiği kadar düzeltilecek ve sonraki yönetime kısmetse daha düzelmiş bir mali tablo bırakılacak. Onlar da yatırım yapacaklar.
Mali tablonun düzelmesi için de harcamaları kısmak gerekiyor. Onun için iyi futbolcular ve teknik direktörlere yatırım yapılamıyor belki de. Kaya Çilingiroğlu çok biliyorsa bu işleri niye Beşiktaş için yapmamış acaba? Herkes işin uzmanı gibi çok konuşuyor, Galatasaray 1 sene 2 sene ekonomik yapılanma sebebiyle şampiyonluğa oynamazsa artık zirveye oynamayan takım olmaz, şaşırmış bu adamlar, boş laf konuşuyorlar program doldurmak için. O yüzden Türkiye'deki spor programlarını izlemiyorum.
![]()
Logomuzun yeni renkleri hayırlı olsun. Düzgün becerebildikleri bir iş var mı acaba?
2000den beri herkes kucağında finansal bomba buldu gelir gelmez bu kadar rezil eden bir yönetim olmadı hiç. Finansal yapıyı duzeltmeye gelen adamlar elindeki hocayı gönderip yıllık 3 milyondan denizliyle anlaşmazdı hadi anlaştı diyelim 2.5 milyon euroya donk transferini yapmazdı.
herşeyi geçtim futbol takımının para kazanması futbol başarısına bağlıdır otel dikerek sponsordan studio daire alarak olmaz. Vizyon kuculttu adamlar. DEdın ya Galatasaray 1 sene 2 sene ekonomik yapılanma sebebiyle şampiyonluğa oynamazsa artık zirveye oynamayan takım olmaz amaçlanan bu zaten.
1 senelik zarar ş.ligi ayakbastı parası hariç 70 milyon lira civarlarında sene sonu daha vahim tablolar göreceğiz 10 milyon euro kazanacagım diye 50 milyon eurodan olan adam gibi adam dursun özbek