Allahım biz ne günah işledikte bu tipini şe'aptığımı bize başkan olarak gönderdin ?

ChzKqOxW0AARarm.jpg
Dislere bak dislere.
disler konusuyor resmen.

Aha bir hain aranacaksa dursundur.Takımı batıran biri aranacaksa o da dursundur.Kadroyu daralttın transfer yapmadın.3 m euro alıp yatan oyuncuları kadroda tuttun.Sponsorluk anlaşmalarını eline yüzüne bulaştırdın.Adam 2 senede yapılacak zararı 1 senede yapmayı başardı.

Bunu destekleyenler utansınlar

Liseliler olduğu sürece, Galatasaray'ı hiçbir başkan kurtaramaz. Kulüp acilen Katarlı, Rus, Amerikan, İngiliz, Fransız, İskoç, Kazak, Azeri vb. artık nereli olursa, bir milyardere satılmadığı sürece, tüm çözümler geçici, tüm başarılar yerel olur.

Ara sıra düzlüğe çıkar, 2 şampiyonluk alır, tekrar çöküşe geçeriz. Avrupa'da başarı zaten hayal. Bu döngü böyle devam eder. O yüzden kulübün satılmasından yanayım ben.

Liseliler olduğu sürece, Galatasaray'ı hiçbir başkan kurtaramaz. Kulüp acilen Katarlı, Rus, Amerikan, İngiliz, Fransız, İskoç, Kazak, Azeri vb. artık nereli olursa, bir milyardere satılmadığı sürece, tüm çözümler geçici, tüm başarılar yerel olur.

Ara sıra düzlüğe çıkar, 2 şampiyonluk alır, tekrar çöküşe geçeriz. Avrupa'da başarı zaten hayal. Bu döngü böyle devam eder. O yüzden kulübün satılmasından yanayım ben.

Bende satılmasını isterim ama doğru kişilere satılsın. Malum örnekler ortada.

Eksi bilmem kac milyon dolar sermayesi olan , teknik iflas durumundaki ve en onemlisi karar hissesi bir dernegin elinde olan sirketi kim neden alsin ?

Alsa da yonetemeyecek ki , yurt disindaki yapilanma ile bizdeki cok farkli

Tamam ama para kazanamaz ki cunku sirket uzerinde hakki olamayacak . Hukuki bir durum bu , anlatmistim

Bende satılmasını isterim ama doğru kişilere satılsın. Malum örnekler ortada.

Diyorum işte. Türkiye'den biri olmamalı. Kesinlikle yabancı olmalı. Bizimkilerin kafasıyla, milyar dolar değil trilyon dolarlar olsa, Edirne'den öteye geçemeyiz.

Kulubun sahibi Baskanimiz Sn. Ünal Aysal olacaktir, er yada gec.

Degerli dostlar, mevcut duzenleme ve yapilanma seklinde ulkemizde klupler satilamaz.

Diyorum işte. Türkiye'den biri olmamalı. Kesinlikle yabancı olmalı. Bizimkilerin kafasıyla, milyar dolar değil trilyon dolarlar olsa, Edirne'den öteye geçemeyiz.

Sadece Türklerden bahsetmiyorum. Malaga ve Anzhi örnekleri var. Malaga az kalsın iflas etti Anzhi ne durumda olduğunu bile bilmiyorum.

Vitessede yabancı aldı adamlar Chelsea'nin satelit takımı oldu.

Alacak kişi her zaman kulübün yanında olmasi lazim.

Tamam da alacak kisi benim diyelim , cok param var ve klubu satin almak istiyorum . Klup dedigimiz nedir ? Satin alinacak seyin bir sahiplik degisimi gerekiyor, bir sirketi satin alabilirsin ,mesela halk belirli bir yuzdesine sahip sportif as nin su an , diyelim ki kast ettiginiz 100% u mu ? Birincisi bunun olabilmesi icin ortada 100% aciklikta bir hisse ihraci olmak zorunda

Ikincisi spk ya taahhut edilen bir sure var , halkin elindeki hisselerle ilgili , bu sure dolmadan o hisselere kimse sahip olamaz.

Butun bunlar asilsa bile ,klubun yonetim kararlarini iceren altin hisse sirket bunyesinde degil , gsaray spor klubu dernegine ait . bu hisse olmadan sportif as ve olasi sahibi adim dahi atamaz

bu hissenin sirkete ve sahibe devri durumu dahi olsa , ki mumkun degil bu pratikte , fakat olsa bile , sirketin dev gibi bir borcu ve asiri az geliri var , asetleri oyuncular , stad gelirleri , futbol gelirleri (hatta kombine gelirleri dahi tartismali , mahkemelik su an)

yani bahsedilen floryaymis ,adaymis, rivaymis ,bunlar hic bir zaman sirketin degil ve olmayacak , bunlar dernegin mali , bu yukarida saydigim sebeplerden oturu ulkemizde klupler satilamaz

istanbulspor as yi hatirlarsiniz, cem uzanindi , cunku sirketti sadece .. ordan bir baglanti kurun

Geri
Üst Alt