Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.895
- 16.384
- 2.228
Dislere bak dislere.Allahım biz ne günah işledikte bu tipini şe'aptığımı bize başkan olarak gönderdin ?
![]()
disler konusuyor resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dislere bak dislere.Allahım biz ne günah işledikte bu tipini şe'aptığımı bize başkan olarak gönderdin ?
![]()
Özbek başkan... Başarı, başarı, daha çok başarı!
Bunu destekleyenler utansınlar
Liseliler olduğu sürece, Galatasaray'ı hiçbir başkan kurtaramaz. Kulüp acilen Katarlı, Rus, Amerikan, İngiliz, Fransız, İskoç, Kazak, Azeri vb. artık nereli olursa, bir milyardere satılmadığı sürece, tüm çözümler geçici, tüm başarılar yerel olur.
Ara sıra düzlüğe çıkar, 2 şampiyonluk alır, tekrar çöküşe geçeriz. Avrupa'da başarı zaten hayal. Bu döngü böyle devam eder. O yüzden kulübün satılmasından yanayım ben.
:distant: :redface-13:
Eksi bilmem kac milyon dolar sermayesi olan , teknik iflas durumundaki ve en onemlisi karar hissesi bir dernegin elinde olan sirketi kim neden alsin ?
Alsa da yonetemeyecek ki , yurt disindaki yapilanma ile bizdeki cok farkli
Bende satılmasını isterim ama doğru kişilere satılsın. Malum örnekler ortada.
Tamam ama para kazanamaz ki cunku sirket uzerinde hakki olamayacak . Hukuki bir durum bu , anlatmistim
Diyorum işte. Türkiye'den biri olmamalı. Kesinlikle yabancı olmalı. Bizimkilerin kafasıyla, milyar dolar değil trilyon dolarlar olsa, Edirne'den öteye geçemeyiz.
Bende satılmasını isterim ama doğru kişilere satılsın. Malum örnekler ortada.