Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
suat ateşdağlıyı mı kastedıyosun ? neden ?Bunlar hep dj Suat dürzüsünün yüzünden basimiza geldi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suat ateşdağlıyı mı kastedıyosun ? neden ?Bunlar hep dj Suat dürzüsünün yüzünden basimiza geldi..
Ali Dürüst ve Albayrak'ın kovulmasını dursun özbeke bağlamayın lütfen.
Lise kovdu onları.
Bu adam yerine başka bir isim gelseydi yine olacaktı bu.
bir gün cem uzan ülkeye geri dönerse, lise tayfasının alayına vericek
uzan onursal baskan, dürüst baskan, apo yardımcısı.
bunu nasıl yapacak cem uzan?
başkanı lise seçiyor biliyorsun değil mi.
adnan öztürk'ün birden hastayım diyerek adaylıktan çekilmesi seni hiç düşündürmedi mi? inan kıraç cem uzana bile çekil kenara dese cem uzan tamam efendim, özür dilerim der ve kenara çekilri.
galatasaray lisesine biat edeceksiniz, etmezseniz başka takım bulun onu tutun. bu durum net. benim için başkan isimi önemli değildir, önemli olan lisenin yönetimidir. dursun zaten sadece isim, asıl lise yönetir.
inanc kırac'ın öteki tarafa gitmesi veya bunaması lazım. inan kırac'ın rolünü kim üstlenecek ? tabiki ali dürüst. dürüst akıllı adam, simdilik sussada gelecekte bu kulübün 15-20 yılına şekil verecektir.
cem uzan'ı öylesine söyledim, matrak olsun diyeama birgün ülkeye dönerse maddi olarak destek verecegini düsünüyorum. baskan olamaz, olmasında ama yönetici olarak yer almasınında bir zararı olmaz.
renktaş yapma şöyle şeylerBunlar hep dj Suat dürzüsünün yüzünden basimiza geldi..
Makine mühendisliğinden mezun adam, dolmus soforu bile olamıyor, öyle mi?dolmus söförü bile olamayacak adam gs baskanligi yapiyor