Makine mühendisliğinden mezun adam, dolmus soforu bile olamıyor, öyle mi?

Konusmadan once azcık glıkoz harcasan daha ıyı olacak gıbı gelıyor sen dude.

Hademe olamayacak adam makine muhendisiliginden mezun oluyor diyordu muhtemelen sinif arkadaslari da. Az gelismis toplumlarda dis gorusunus cok onemlidir bu baslikta gordugun gibi.

Dursun baskan oldu, otelleri teker teker dikiyor ama millet hala kiz olsam buna verirdim, oburunde sunu olacak tip yok kafasina. Bu geri kalmis kafayla ancak Munih'te tuvalet temizleriz ama Bayern'den fark yersek yine ilk suclanacak kisi baskan olur.

Hademe olamayacak adam makine muhendisiliginden mezun oluyor diyordu muhtemelen sinif arkadaslari da. Az gelismis toplumlarda dis gorusunus cok onemlidir bu baslikta gordugun gibi.

Dursun baskan oldu, otelleri teker teker dikiyor ama millet hala kiz olsam buna verirdim, oburunde sunu olacak tip yok kafasina. Bu geri kalmis kafayla ancak Munih'te tuvalet temizleriz ama Bayern'den fark yersek yine ilk suclanacak kisi baskan olur.

:D

ps

WelcomeBack1_1_xlarge.gif

hayirli komisyonlar baskanim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

bu adam bizi batıracak gibi bi his var..sanki ikinci polat dönemi yaşayacağız...

"Floryadan direk sorumlu ben olacağım." demiş kendisi. Açık söylemek gerekirse kendisinden umudum yok. Başkan olan kişi daha yukarıda personelleri , yöneticileri yöneten kişi olmalı; üst akıl olmalı. Oraya birini koyup takımı yukarıdan idare etmesi daha iyi olurdu zannımca.

Hamza Hocayla beraber yapacağı transferler ve yönetme kabiliyeti çok belirleyici olacak kendisi için. Başarılı olamazsa gelecek sene mayıs ayında tekrar bir seçim görebiliriz.

Dursun Özbek'in en son yaptığı konuşmaları gördükçe Ünal Aysal'ın son dönemi aklıma geliyor.Vaziyet belli oldu seneye fazla umutlanmamak gerek.İnşallah yanılırım.

Dursun Özbek: Galatasaray’a hizmet edecek herkesle çalışırım. Ancak başka ajandası, hesapları olan kişilerle işimiz yok.
Dursun Özbek: Galatasaray için dibine kadar varım ve hiçbir şeyden de kaçmam. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

yarından itibaren futbol-her türlü basket-voleybol her branşta hareketini bekliyoruz,yoksa:hang:

Dursun Özbek, 9 günlük görev süresinde 2 kupa kazanırken Fikret Orman, 3.5 senede sadece menemen yedi, kupa kaldıramadı.

Hani lan basketbolda tarihin en büyük sponsorluk anlaşması? Palavracı herif.. Ataman'ı da tutmazssanız topunuzun canınız cehennemde. Zaten şikeci dostu dinazor Duygun'un referans olduğu heriften ne beklenir? Yazık..

Hala hamza ile sözleşme imzalamadığı için dehleme ihtimalini sevdim. hadi at şu golü ve kov

3 yıl için 9.5 milyon haberi doğruysa Dursun erkenden yumurtladı demektir.Aysal abisini örnek alıyor helhald bakalım daha ne yalanlar görecez

Kamera sevdası,
Seçim öncesi Atıp tutuyordu yaptığı icraatler de attığını kanıtlar nitelikte,
Kutlama daki fiyaskolar vs. gibi başlangıç hamleleri gosteriyor ki
Sezon sonunu göremez .

Biraz erken olacak belki ama İSTİFA! Düzgün, vizyon sahibi aday çıkaramayan koca GS camiasına da yazıklar olsun. Anca lafta Galatasaraylı olan kodaman bozuntuları ve bizans oyunları peşinde koşan dinazor fosilleri!

Futbol tarihinin en kötü başkanı olma yolunda hızla ilerliyor.

Geri
Üst Alt