Şimdi ben bu olayı tam anlamadım reis 500 milyon euro dediler en az sonra o para 508 milyon lira'ya düştü
Şimdi gelecek 508 milyon lirayı Denizbank'a bırakıp onun karşılığında 342 milyon lira kredi mı alacaklar ?

Yani koskoca Riva+Florya 85 milyon euro'ya mı elimizden çıkacak ?
4 yıl sonunda toplam 508 m tl gelecekti onun yerine peşin 342 m tl para kasaya girecek

M.Yasin Çakmak@NajaLegionis
Burada bir yanlış anlaşılma var, düzeltelim. Kırdırmadan kasıt projelerden gelecek parayı göstererek yeni kredi çekme işlemi.
Yani dediler ki bize yakın zamanda çok para gelecek, bu garantisi olsun. Siz bize yeni bir kredi açın, biz de bunla temlikleri kaldıralım.
O nedenle Riva ve Florya'dan sadece 340m TL geldi algısı yanlış olur, projelerden ne kadar geleceği hala belirsiz, minimum 508m TL.
Şimdi burada önemli olan bu kredinin şartları nasıldır, faiz oranı nedir ve herşeyden önemlisi bu para nasıl ve nereye kullanılacaktır?
Bu parayla temlikledikleri gelirleri temizlerlerse, kısa vadeli yüksek faizli borçları kapatırlarsa güzel, çarçur ederlerse battık zaten.
Benim açıkçası Riva-Florya projesine olan en büyük çekincem bu kaynağı Özbek'e teslim etmekti. Bakalım bu parayla neler yapacak, göreceğiz.

Şimdi ben bu olayı tam anlamadım reis 500 milyon euro dediler en az sonra o para 508 milyon lira'ya düştü
Şimdi gelecek 508 milyon lirayı Denizbank'a bırakıp onun karşılığında 342 milyon lira kredi mı alacaklar ?

Yani koskoca Riva+Florya 85 milyon euro'ya mı elimizden çıkacak ?
Bende anlamadim reis o yuzden sordum.
@Sinan Bilgir

Florya Riva projesinin kulube maddi getirisi ne olacak bilemem. Bu konuda yorum yapmıyacagım ama Floryadan taşınmak bence doğru bir karar. Kumburgaz adı geciyor, insallah dogrudur.

Ve ASY Spor Komplexi içine çok fonksiyonlu Kapalı Salon + muze yapılması, stadın ust kullanımının alınması çok çok dogru kararlar. Proje bitince ASY Spor Komplexi Galatasaraylılar için

365 gün açık spor + sosyal amaclı bir yaşam merkezi olacak.. Tabii bu durum kulubun kasasına da olumlu yansıyacak..

Denizbank'a borçları kapatmışlar 342 Milyon TL kredi ile.

315 Milyon TL tutarında imiş borçlar.

Bir Galatasaray başkanı düşünün tek bildiği ağzını her açtığında bizden önceki yönetim diye Ünal Başgan'a bok atmak

Ulan ne haysiyetsiz herifsin sen neler yaptın ne gibi bir iyiliğin dokundu takıma onu anlat la ?

Hıncal Uluç:"Dursun Özbek kim? Tepeden inme Galatasaray başkanı mı olur?"
Hıncal Uluç:"Levent Nazifoğlu'nu saymıyorum zaten, o hiç yok. Hiçbir şey bilmeyen, Galatasaray'ı bilmeyen bir adamı getirdiler."

Dursun Özbek: 315 milyon TL'lik borçlarımızı ödedik. 430 milyon TL'lik borcumuz kaldı.

Krediyi kredi ile kapatmışlar borç azalmadı ki kasaya giren para yok şu an.

M.Yasin Çakmak@NajaLegionis
Burada bir yanlış anlaşılma var, düzeltelim. Kırdırmadan kasıt projelerden gelecek parayı göstererek yeni kredi çekme işlemi.
Yani dediler ki bize yakın zamanda çok para gelecek, bu garantisi olsun. Siz bize yeni bir kredi açın, biz de bunla temlikleri kaldıralım.
O nedenle Riva ve Florya'dan sadece 340m TL geldi algısı yanlış olur, projelerden ne kadar geleceği hala belirsiz, minimum 508m TL.
Şimdi burada önemli olan bu kredinin şartları nasıldır, faiz oranı nedir ve herşeyden önemlisi bu para nasıl ve nereye kullanılacaktır?
Bu parayla temlikledikleri gelirleri temizlerlerse, kısa vadeli yüksek faizli borçları kapatırlarsa güzel, çarçur ederlerse battık zaten.
Benim açıkçası Riva-Florya projesine olan en büyük çekincem bu kaynağı Özbek'e teslim etmekti. Bakalım bu parayla neler yapacak, göreceğiz.
Cidden böyle mi yaptilar ? Kirdirmak neyse de tekrar bukadar borcun icinde kredi cekiyorlarsa yuh demek gerekli. Yani borcu borcla mi kapatiyorlar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Son düzenleme:
Degerli alpay , kurul toplantisindayim , yanlis aktariyorsun , lutfen haberlerin internet sitelerine dusmesini bekle

Geri
Üst Alt