Basket sahası umarım bir an önce hayata geçer. Kemerburgaz Tesisi+Stadyum+Basketbol sahası yakında olması avantaj olacak bu durumda. Ama yapımı sakız olmayan bir iş yok bu ülke de. Hele ki mesele Galatasaray olunca.

Anlasmanin erkenden kirilip olacak kazanctan daha azini almamiz dogrumu peki reis
Garanti para kısmını muhtemel temlik leri kaldırmak için kirdiriliyor. Eğer kırdırma oranı ödediğin faizden azsa iyi, çoksa kötüdür. Muhtemel daha iyi orandan kırdırdilar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garanti para kısmını muhtemel temlik leri kaldırmak için kirdiriliyor. Eğer kırdırma oranı ödediğin faizden azsa iyi, çoksa kötüdür. Muhtemel daha iyi orandan kırdırdilar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saol reis az bucuk anladım. en basından beri diyorum kalemi iyi ve tarafsız yazabilecek biri süreci en basından sonuna kadar doğru düzgün yazsa ve konu sabitlense çok iyi olacak

Bütün parayı dolara yatıralım. Sene sonu tahmini 6.39 tl.

Garanti para diye bir şey kalmadı zaten eğer kırdırılma haberi doğruysa.508 milyon TL'lik çeki/teminatı kırdırdık 342 milyon TL aldık.
evt bende onu diyorum doğrumu yaptık diyede engin bey aydınlattı.

senın fikirlerin nedir değerli sarper.sürec doğru mu ilerliyor ileride bir kaos yaşanbilir mi?

evt bende onu diyorum doğrumu yaptık diyede engin bey aydınlattı.

senın fikirlerin nedir değerli sarper.sürec doğru mu ilerliyor ileride bir kaos yaşanbilir mi?

Bu faizleri önemli ölçüde azaltacak bir şekilde kırdırmak bir nebze anlaşılabilir de,borcu borçla kapatmak doğru gelmedi bana.Oranları daha bilinmiyorken üstelik.Herhalde daha az faiz öderiz muhtemelen ama kırdırıp komple kapamak daha mı mantıklı olurdu bilemiyorum.

Değerli prostat sahibi bir abimiz an itibari ile kürsüde.

Bu faizleri önemli ölçüde azaltacak bir şekilde kırdırmak bir nebze anlaşılabilir de,borcu borçla kapatmak doğru gelmedi bana.Oranları daha bilinmiyorken üstelik.Herhalde daha az faiz öderiz muhtemelen ama kırdırıp komple kapamak daha mı mantıklı olurdu bilemiyorum.
teşekkürler değerli karşim

Lanet olası herif projenin resimlerini göstermedi mi her toplantıda izin alındı laga lugasından bıktık uLan

thenug-dydnW5tsJ5.gif

Geri
Üst Alt