Fm 2017'de sezon sonu Bruma'ya teklifler geldi. Neyse ben Totteheam'la 25 milyon euro'ya anlaştım. Bu gerzo tuttu 19 milyona Man City'nin teklifini otomatikmen kabul etti. Bruma'da City'e gitti.

Oyunda bile zarar beynini s.ğim.

Fm 2017'de sezon sonu Bruma'ya teklifler geldi. Neyse ben Totteheam'la 25 milyon euro'ya anlaştım. Bu gerzo tuttu 19 milyona Man City'nin teklifini otomatikmen kabul etti. Bruma'da City'e gitti.

Oyunda bile zarar beynini s.ğim.
Oyun çok gerçekçi ve aktüel demek ki. Bu denyonun mallıklarını bile entegre etmişler.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Kendimi dursunun yerine koymaya calisiyorum

Kendince basarili biri, saglam 1 cevresi de var, belli bir yere ulasmis sonucta

Ama milyonlarca galatasarayli tarafindan basarisiz bulunuyor ve istifa etmesi isteniyor

Her gun kufur yiyor

Insanin bunlara aldiris etmeden isine devam edebilmesi icin gercekten dogru yaptigina inanmasi yahud dogru seyler yaparak bunlari degistirebilecegine inanmasi lazim. Cunku galatasaray'a zarar vermeyi umursamamasina ragmen orada olsaydi muhtemelen bu kadar stresi de gereksiz bulurdu ve ayrilirdi.

Gercek suclularin yani; bu adamin yakin cevresinde olup, dursunu basarili olduguna ya da bir seyleri degistirebilecegine inandiran herkesin meme uclarina aku bagliyim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spk kulüpler 5 yıl üst üste zarar ederse imtiyazını kaybeder diyomus biz 4 yıldır zarar ediyomuşuz gelecek yıl şu kulübü satın alır biri inş

Muharrem Yılmaz gelirse en geç Haziran ayı gibi, seneye gümbür gümbür geliriz ve küllerimizden doğarız. Aysal'dan sonra gelecek en iyi isim bence. Kendi şirketi üzerinden yorum yapmak gerekirse olayın özeti bu.

C9hBIkoXcAAUiVm.jpg

Bu herifin verecegi oy da onemli.Neye verdiyse gecmis olsun o tarafa.

Orasi belli de

Grosskreutz transferi misali saat 17.01'de sandiga gidebilir.

Yanlis tarafa oy basabilir.

Secimi unutmus olabilir.

Kendi yaltaklandığı tarafı nasıl olsa anlayışsız bir taraf. Keşke sandıkta dövseler şöyle güzelce.

Kendimi dursunun yerine koymaya calisiyorum

Kendince basarili biri, saglam 1 cevresi de var, belli bir yere ulasmis sonucta

Ama milyonlarca galatasarayli tarafindan basarisiz bulunuyor ve istifa etmesi isteniyor

Her gun kufur yiyor

Insanin bunlara aldiris etmeden isine devam edebilmesi icin gercekten dogru yaptigina inanmasi yahud dogru seyler yaparak bunlari degistirebilecegine inanmasi lazim. Cunku galatasaray'a zarar vermeyi umursamamasina ragmen orada olsaydi muhtemelen bu kadar stresi de gereksiz bulurdu ve ayrilirdi.

Gercek suclularin yani; bu adamin yakin cevresinde olup, dursunu basarili olduguna ya da bir seyleri degistirebilecegine inandiran herkesin meme uclarina aku bagliyim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guzel post , ekleyeceklerim var

burada sorun dursun ve o mantiktakilerin "evet sportif acidan iyi degiliz ama spor bu ..." tarzindaki kaderci bakis acisi

bu bende de var , evet var ama bu gorusun kabul gormesi icin 2 adet onemli sart var

sportif basarisizligin stop loss u neresi ? Yani cok iyi isler yapiliyor herkes takdir ediyor olsa bile sabir nereye kadar edilir , burasi forumla ayristigim nokta , bana kalirsa her basarisiz sene ciddi gelir kaybiysa da overall da bakildiginda bjk nin 15 seneyi 2 sampiyonlukla gecirdigi , fb nin son 10 senede 1 i tartismali 2 sampiyonlukta kaldigi ve 10 senedir CL ye gidemedigi gercekleri de var

her ne kadar "bu onlarin sorunu" denebilecekse de sporda mutlak basari diye bir durum yok

fakat esas madde ikincisi .. sen dogrulari yaparsan ama sonuc alamazsan insanlar der ki "burasi bir spor klubu , diger is ve islemlerin dogrulugunun etkisi sportif basariya katki sunacak ise tamam..."

riva florya operasyonu baskandan bagimsiz zaten yapilmasi gereken bir seydi , bunun imzasini atmanin zaten emlak konut istekli oldugu icin bir basari oldugu soylenemez

kemerburgaz konusu yine floryayi isteyenlerin ama orasi ama baska yer , mutlaka verecekleri belli olan bir konu

otel belki , ama orada da arazi ve insaat ruhsati hazir sadece bina cikiliyor , coktan bitmesi de lazimdi

belki bir tek gercek anlamda kangren olan ve cozulen sorun ust kullanim hakki ve salon cati mevzusu

yapilan o kadar yanlis transfer , hoca degisiklikleri , basarisiz performans ve sonucunda seyirci dususu ve kusmesi , toplam gelir kaybi dusunuldugu zaman her zaman sizle ayri dustugum polat mevzusu gibi bir katma deger gormuyorum

polat sportif bundan da basarisizdi belki derece olarak ama arkasinda biraktigi sponsorluk anlasmasi , senelerin kangreni sirket birlesmesi ve aysal doneminin gelirinin sebebi olan stadin bitebilmesi filan dusunuldugu zaman polat ile dursun karsilastirilamaz bile

arti hanesine koyabilecegim tek sey , sahinlik yapmaya kalkip onumuzu tikamalarina firsat vermeyip sizin deyiminizle yalaka benim soylemimle mecburen uyumlu olup gerekli imza ve izinleri alabilmesi

Orasi belli de

Grosskreutz transferi misali saat 17.01'de sandiga gidebilir.

Yanlis tarafa oy basabilir.

Secimi unutmus olabilir.

O transferin gerceklesmemesinin esas sebebi saatteki kucuk gecikme degil imzasiz evrak gonderimiydi

yani kimlik almadan sandiga gitmek gibi bir demonstrasyonla benzestirebilirsiniz

O transferin gerceklesmemesinin esas sebebi saatteki kucuk gecikme degil imzasiz evrak gonderimiydi

yani kimlik almadan sandiga gitmek gibi bir demonstrasyonla benzestirebilirsiniz

Tamam işte gerizekalılık sadece türü farklı.

Bizde ribery hayrovic ve gross tarzi skandallar eksik olmaz
Hajrovic olayı sıradan bir olay, maaşını gününde alamayan yüzlerce adam var, kanı bozuk olduğu için bu hemen gidip şikayet etti ki, bunun hainliği Chelsea maçında ilk 30 dakika da oyundan çıkarılıp rezil olmasıdır.

İlla Dursun'un rezilliklerini başka olaylar ile birleştirip eziklik yapma.

Ribery olayı zaten Galatasaray tarihinin yüz karalarından rahmetli beyefendi yönetimi sırasında olmuş bir durumdur.

Galatasaray'a son 24 yılda 2 tane başkan gelmiştir, diğerleri çöptür.

Üyelik haberleri doğruysa ki haberin kaynağı nevzat dindar, o zaman son 15-20 yılda en büyük iş yapılmış olur.

Yıllık lisseli olmayan yeni üye alımı 50 kişiden 600 kişiye çıkartılcak. Yetmez ama yinede bir adımdır doğru yola üyelik konusunda.

Geri
Üst Alt