Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Hemen o pis ellerini çek Bruma'nın üzerinden ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun çok gerçekçi ve aktüel demek ki. Bu denyonun mallıklarını bile entegre etmişler.Fm 2017'de sezon sonu Bruma'ya teklifler geldi. Neyse ben Totteheam'la 25 milyon euro'ya anlaştım. Bu gerzo tuttu 19 milyona Man City'nin teklifini otomatikmen kabul etti. Bruma'da City'e gitti.
Oyunda bile zarar beynini s.ğim.
Bu herifin verecegi oy da onemli.Neye verdiyse gecmis olsun o tarafa.
EVET vermiştir ne verecek başka?
Orasi belli de
Grosskreutz transferi misali saat 17.01'de sandiga gidebilir.
Yanlis tarafa oy basabilir.
Secimi unutmus olabilir.
Kendimi dursunun yerine koymaya calisiyorum
Kendince basarili biri, saglam 1 cevresi de var, belli bir yere ulasmis sonucta
Ama milyonlarca galatasarayli tarafindan basarisiz bulunuyor ve istifa etmesi isteniyor
Her gun kufur yiyor
Insanin bunlara aldiris etmeden isine devam edebilmesi icin gercekten dogru yaptigina inanmasi yahud dogru seyler yaparak bunlari degistirebilecegine inanmasi lazim. Cunku galatasaray'a zarar vermeyi umursamamasina ragmen orada olsaydi muhtemelen bu kadar stresi de gereksiz bulurdu ve ayrilirdi.
Gercek suclularin yani; bu adamin yakin cevresinde olup, dursunu basarili olduguna ya da bir seyleri degistirebilecegine inandiran herkesin meme uclarina aku bagliyim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orasi belli de
Grosskreutz transferi misali saat 17.01'de sandiga gidebilir.
Yanlis tarafa oy basabilir.
Secimi unutmus olabilir.
O transferin gerceklesmemesinin esas sebebi saatteki kucuk gecikme degil imzasiz evrak gonderimiydi
yani kimlik almadan sandiga gitmek gibi bir demonstrasyonla benzestirebilirsiniz
Hajrovic olayı sıradan bir olay, maaşını gününde alamayan yüzlerce adam var, kanı bozuk olduğu için bu hemen gidip şikayet etti ki, bunun hainliği Chelsea maçında ilk 30 dakika da oyundan çıkarılıp rezil olmasıdır.Bizde ribery hayrovic ve gross tarzi skandallar eksik olmaz