- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
s.a. Pizza dostlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hain yazısını ne diye değiştirdiniz?Sizi de mi sucukla kandırdı?
Emrah dogrusunu yaptin kardes. Bu forum cok onemli , sevmesem de ua forumu da oyle
bu iki forum ,hem de daha cok genisleyerek baki kalmali
birak bu tipler iki gun sonra forumumuzun da basina sararlar bir bahaneyle
durustcesi icimden benim de bu adama ve hatta makamina bile saygim sifira indi ,gorsel olarak lanse etmesek de hepimiz icimizden ayni dusunuyoruz
o zaman foruma girip neden o güzel vaktini harcıyorsun koltukta oturup viskini yudumlamak varken.Erol yazdiklarin dogru ama su soruyu sor , neden olsunlar ki ?
mesela ben 100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , cunku sorarim neden olayim ?
su an piril piril havada midpointte pizza gomerken gidip bu tepkileri yemek akil kari mi mesela ?
Emrah dogrusunu yaptin kardes. Bu forum cok onemli , sevmesem de ua forumu da oyle
bu iki forum ,hem de daha cok genisleyerek baki kalmali
birak bu tipler iki gun sonra forumumuzun da basina sararlar bir bahaneyle
durustcesi icimden benim de bu adama ve hatta makamina bile saygim sifira indi ,gorsel olarak lanse etmesek de hepimiz icimizden ayni dusunuyoruz
Resimde gözlüklü olan sen misin?
Cunku forum da ciddi bir hobi
Resimde gözlüklü olan sen misin?
Neden Pizza? Neden Lahmacun veya Adana Kebap degil?
Hangi resim ?
Alpercim sarper bi bana küs geldiginden beri benımle barıstır bu ıyılıgı senden rıca edecegım cunku sarperın en has dostu sensin artık dayanamıyom
![]()
Demin pizza resmini incelerken fark ettiğim ??
Dostum senin pizza resmini incelerken farkettigin resmin hangisi oldugunu nasil bilebilirim