Gercekten de bu karsilikli atismalar bir yana , aday cikmamasinin sebebi tamamen klubun icinde bulundugu durum

gecenlerde aysalin esas istifa sebebini de aciklamistim

nasil paran yoksa kalitesiz oyuncuya talim ediyorsan , koltuk da cazibesini yitirince talip olanlar da o ayarda oluyor

Eyyy Emrahh cevap ver

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emrah dogrusunu yaptin kardes. Bu forum cok onemli , sevmesem de ua forumu da oyle

bu iki forum ,hem de daha cok genisleyerek baki kalmali

birak bu tipler iki gun sonra forumumuzun da basina sararlar bir bahaneyle

durustcesi icimden benim de bu adama ve hatta makamina bile saygim sifira indi ,gorsel olarak lanse etmesek de hepimiz icimizden ayni dusunuyoruz

Emrah dogrusunu yaptin kardes. Bu forum cok onemli , sevmesem de ua forumu da oyle

durustcesi icimden benim de bu adama ve hatta makamina bile saygim sifira indi ,gorsel olarak lanse etmesek de hepimiz icimizden ayni dusunuyoruz

Gscimbom > ua

EgAPgn.png

Erol yazdiklarin dogru ama su soruyu sor , neden olsunlar ki ?

mesela ben 100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , cunku sorarim neden olayim ?

su an piril piril havada midpointte pizza gomerken gidip bu tepkileri yemek akil kari mi mesela ?
o zaman foruma girip neden o güzel vaktini harcıyorsun koltukta oturup viskini yudumlamak varken.

Resimde gözlüklü olan sen misin?

Şu başkan yazısını kaldırın ya, soru işareti olsa da hoş durmuyor. Hain tam uygundu.

Bahri Havadır: "Son Divan Kurulu toplantısında Hayri Kozak, Dursun Özbek'i kenara çekip 'sakın seçime gitme!' uyarısında bulundu."

Geri
Üst Alt