Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.706
- 91.877
- 5.093
Hain yazısını ne diye değiştirdiniz?Sizi de mi sucukla kandırdı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartma be sinan. galatasaray başkanı olacaksın ilkokulda sınıf başkanı değil. ayakların yere bassın biraz reizErol yazdiklarin dogru ama su soruyu sor , neden olsunlar ki ?
mesela ben 100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , cunku sorarim neden olayim ?
su an piril piril havada midpointte pizza gomerken gidip bu tepkileri yemek akil kari mi mesela ?
benim dikkatimi arkadaki reis cekti
![]()
degerli birine benziyor
Erol yazdiklarin dogru ama su soruyu sor , neden olsunlar ki ?
mesela ben 100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , cunku sorarim neden olayim ?
su an piril piril havada midpointte pizza gomerken gidip bu tepkileri yemek akil kari mi mesela ?
abartma be sinan. galatasaray başkanı olacaksın ilkokulda sınıf başkanı değil. ayakların yere bassın biraz reiz
Dostum ben hayatin hic bir alaninda sorumluluk almayi sevmeyen biriyim , gs , evlilik ,cocuk veya is .. hadi benimki marjinal ama konu sinan degil zaten burada
simdi yoneticilik ask filan denerek yine turkish style edebiyata vurduk isi
burada genel kani , satin klubu profesyonelce yonetilsin , gunun gerceklerine uygun bir fon yonetsin vs denmiyor mu
yarin katarli bir is adami klubu alsa , gidip de Gs aski icin mi girecek bu ise
once ne istedigimize karar verelim . Azo da fb asigi , ama nefretle yollanmak isteniyor tum seyircilerce ama biliyoruz ki adam klubune hasta
ee nasil olacak ?
E herhalde hobi . Spor baska ne olabilir ki ? Kimisi opera sever kimi spor sever kimi gezer vs vs
Mutlu ederse ilgilenir , etmedigi anda baska seylerle ikame ederim
o yuzden de beni asiri tepkili huzursuz goremezsiniz hic
kufur bela okuduguma tanik olamazsiniz mesela
Dominos seviyormuş sinanNeden Pizza? Neden Lahmacun veya Adana Kebap degil?
Neden Pizza? Neden Lahmacun veya Adana Kebap degil?
Pizza yemek stilmi oluyor ne görmemiş adamsın beSana defalarca stil sahibi bir insan oldugumu izah etmeye calistim ama basarili olamadigimi goruyorum
http://i156.photobucket.com/albums/...9-7A13-4A5A-8FD8-957D092D78B8_zpsrgn7hacx.jpg
Sana defalarca stil sahibi bir insan oldugumu izah etmeye calistim ama basarili olamadigimi goruyorum
http://i156.photobucket.com/albums/...9-7A13-4A5A-8FD8-957D092D78B8_zpsrgn7hacx.jpg