Hain yazısını ne diye değiştirdiniz?Sizi de mi sucukla kandırdı?

Erol yazdiklarin dogru ama su soruyu sor , neden olsunlar ki ?

mesela ben 100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , cunku sorarim neden olayim ?

su an piril piril havada midpointte pizza gomerken gidip bu tepkileri yemek akil kari mi mesela ?

mesela ben 100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , cunku sorarim neden olayim ?

su an piril piril havada midpointte pizza gomerken gidip bu tepkileri yemek akil kari mi mesela ?
abartma be sinan. galatasaray başkanı olacaksın ilkokulda sınıf başkanı değil. ayakların yere bassın biraz reiz

benim dikkatimi arkadaki reis cekti

ojN06k.jpg

degerli birine benziyor

Lan

:asd22::asd22::asd22:

Eger boyle düşünüyorsan kusura bakma herseyden once sende Galatasaray sevgisi yok demektir. Bu iş sevgi işidir.. Anlasılan senin için bu boş zamanlarında hoşca vakit gecirdiğin bir hobi..

Kaldı ki Galatasaray Başkanlığı gibi bir makam herkese nasip olmaz. Senin gibi düşünenler olmasın zaten..

E herhalde hobi . Spor baska ne olabilir ki ? Kimisi opera sever kimi spor sever kimi gezer vs vs

Mutlu ederse ilgilenir , etmedigi anda baska seylerle ikame ederim

o yuzden de beni asiri tepkili huzursuz goremezsiniz hic

kufur bela okuduguma tanik olamazsiniz mesela

abartma be sinan. galatasaray başkanı olacaksın ilkokulda sınıf başkanı değil. ayakların yere bassın biraz reiz

Dostum ben hayatin hic bir alaninda sorumluluk almayi sevmeyen biriyim , gs , evlilik ,cocuk veya is .. hadi benimki marjinal ama konu sinan degil zaten burada

simdi yoneticilik ask filan denerek yine turkish style edebiyata vurduk isi

burada genel kani , satin klubu profesyonelce yonetilsin , gunun gerceklerine uygun bir fon yonetsin vs denmiyor mu

yarin katarli bir is adami klubu alsa , gidip de Gs aski icin mi girecek bu ise

once ne istedigimize karar verelim . Azo da fb asigi , ama nefretle yollanmak isteniyor tum seyircilerce ama biliyoruz ki adam klubune hasta

ee nasil olacak ?

Konumuz sen değilsin. Ister sporu sev, ister sevme. Beni zerre kadar ilgilendirmez.

Uyeler arasında sporla yakından uzaktan ilgisi olmayan, hasbelkader kulube uye olmuş , hatta Fenerli, Beşiktaşlı kişiler olduğunu da biliyoruz.

Ama sen ve senin dusunce yapında olanlar kulube idareci veya baskan olursa , o zaman tepkiyi görür..

Sen en iyisi git, Midpoint'te pizza ye.. :))

Dostum ben hayatin hic bir alaninda sorumluluk almayi sevmeyen biriyim , gs , evlilik ,cocuk veya is .. hadi benimki marjinal ama konu sinan degil zaten burada

simdi yoneticilik ask filan denerek yine turkish style edebiyata vurduk isi

burada genel kani , satin klubu profesyonelce yonetilsin , gunun gerceklerine uygun bir fon yonetsin vs denmiyor mu

yarin katarli bir is adami klubu alsa , gidip de Gs aski icin mi girecek bu ise

once ne istedigimize karar verelim . Azo da fb asigi , ama nefretle yollanmak isteniyor tum seyircilerce ama biliyoruz ki adam klubune hasta

ee nasil olacak ?

yahu benim demek istediğim söz konusu galatasaray başkanlığı en gamsız adamın bile hayır diyebileceği şey olamaz o tecrübeyi yaşayanlar dışında.

E herhalde hobi . Spor baska ne olabilir ki ? Kimisi opera sever kimi spor sever kimi gezer vs vs

Mutlu ederse ilgilenir , etmedigi anda baska seylerle ikame ederim

o yuzden de beni asiri tepkili huzursuz goremezsiniz hic

kufur bela okuduguma tanik olamazsiniz mesela

biz samiyende donumuza kadar ıslanıp çamurlar içinde içeri girmeyi beklerken

sen evinde mokaçinonu yudumluyordun demek ki

yazıklar olsun...

Kisisellestirmeyelim

Gs baskanligi ask vs isi ise o zaman dernekcilik stili devam etmeli cunku bunlar fahri gorevler

Ama yok bu bir fon , sirket vs liyakatiyle ilerleyecekse o zaman baska . Bu durumda da fonuyla bu islere ortak olacaklarin takim aski vs olmasi beklenemez

Modele karar vermeliyiz diyorum

Yazdıkca batıyorsun Sinan.

Olayı kişiselleştiren sensin.

Durduk yerde kendinden örnek verdin, "100% baskan olacagima emin olsam da aday olmam , neden olayim ? Midpointte pizza yemek varken" gibi abuk subuk seyler yazdın..

Ama iyi oldu.. Seni daha iyi tanımış olduk.

Neden Pizza? Neden Lahmacun veya Adana Kebap degil?

Ben ilk mesajimda Gs baskanligina neden aday cikmiyor sorusunu sorun dedim

olay sinan bilgin basitliginde olsaydi sinan bilgin aday olmazdi ama bir cok aday cikardi

cikmadigina gore mesele sinan bilginin tarziyla izah edilebilmekten daha cetrefilli

Bahsettiginiz urunler parca etlerle olusturulmanin pahaliligi yuzunden once kiyilip icine bir seyler eklenip tekrar birlestirilen ve beher gramaji ucuzlatilma prensibiyle sunulan yemeklerdir

avrupada bile meatball gordugumde o menuye ve mekana supheyle bakarim

lahmacun zaten bir pizza cinsidir veya pizza bir lahmacun cinsidir

sorun parca et yerine kiyma turevleri kullanilmasindadir

malesef durum bu

mesela cok sevdiginiz aysali da sanmam ki lahmacun yerken gorebilesiniz

Geri
Üst Alt